Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm... megfontolandó, mert a mostani nem is túl kényelmes, hangos is... tokkal-vonóval mennyi lenne ez?
50-150 km közötti táv, lakóhelyhez közeli, többnyire mellékútvonalakon... valami ilyesmi.
Mikor hogy...kérdés mit takar nálad a "kis kör"
Egyébként van valami "szokásos kiskör", ötlet, akármi, vagy csak úgy csapódnál valahová, jobb híján? Mert ha kész a motor, nekem tökmindegy, merre megyek, mivel ez inkább próbakör jellegű gurulás lesz.
Valakinek olcsó Shark Carbon sisak?
Értem én
Nekem hízni inkább, főleg izomra
Egyébként meg nem megyek horvátokhoz jövő hétvégén, és ha sikerül, szombaton túrakormányt kap a jószág, és azt valami kisebb karikában lehet, hogy ki kéne próbálni... ha érted
110/80-as guminak mi lehet a váltómérete?Ebben a baszadék méretben van Dunlop laza 40e ft-ért vagy Hajdejó,de annak csak 180 a sebességindexe...........
positive vibration
Nem aljas hanem dakota közmondás
Aljas................
Régi dakota közmondás: Nőnek akkor higgy ha ló legel a sírján
még?
...én pedig még mindent elhiszek!
Naná, hogy van
Haver,11-től várom a vihart,baxik jönni.....
női megérzés....hö hö....neked van olyanod?
Valahogy sejtettem, hogy benne aztán bízhatok!
Az újabb fajta,fojtott "nem nyithatós" karburátorral szerelt gs-eknél van valamilyen módja,hogy visszanyerje a gép az erejét? Karburátor cseréltől eltekintenék
Az is kell hozzá...nem a gravitációtól jön a toló mozgás egy része!
Nem szólok!
Én! Én!
Sziasztok!
Valaki küldene nekem egy rajzot egy csomagtartóról? Az akmt-n nézelődtem már, de olyat szeretnék csinálni, ami nem a majrévas alá van rögzítve.
Vagy nincs valakinek eladó csomagtartója?
Köszi szépen előre is