Egyébként van valami "szokásos kiskör", ötlet, akármi, vagy csak úgy csapódnál valahová, jobb híján? Mert ha kész a motor, nekem tökmindegy, merre megyek, mivel ez inkább próbakör jellegű gurulás lesz.
Nekem hízni inkább, főleg izomra
Egyébként meg nem megyek horvátokhoz jövő hétvégén, és ha sikerül, szombaton túrakormányt kap a jószág, és azt valami kisebb karikában lehet, hogy ki kéne próbálni... ha érted
110/80-as guminak mi lehet a váltómérete?Ebben a baszadék méretben van Dunlop laza 40e ft-ért vagy Hajdejó,de annak csak 180 a sebességindexe...........
Az újabb fajta,fojtott "nem nyithatós" karburátorral szerelt gs-eknél van valamilyen módja,hogy visszanyerje a gép az erejét? Karburátor cseréltől eltekintenék
Sziasztok!
Valaki küldene nekem egy rajzot egy csomagtartóról? Az akmt-n nézelődtem már, de olyat szeretnék csinálni, ami nem a majrévas alá van rögzítve.
Vagy nincs valakinek eladó csomagtartója?
Köszi szépen előre is
Egyébként meg nem megyek horvátokhoz jövő hétvégén, és ha sikerül, szombaton túrakormányt kap a jószág, és azt valami kisebb karikában lehet, hogy ki kéne próbálni... ha érted
Valaki küldene nekem egy rajzot egy csomagtartóról? Az akmt-n nézelődtem már, de olyat szeretnék csinálni, ami nem a majrévas alá van rögzítve.
Vagy nincs valakinek eladó csomagtartója?
Köszi szépen előre is