Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak épp a lényeg maradt le
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nyahh..megyek műteni......

Hmmm...ki beszélt itt "lamúrról"!?
micsoda "lamúr" van itt készülőben...húspiac lett a géesöcccáá fórumból!
Köszikösziköszi.
Beszéltem ismivel,reggel hívja a friccet!
Természetesen. Mi legföljebb anyámékhoz tudjuk lepasszolni őket.
Sajnos, ez itt már majdnem Mucsa, magasabb az egy főre jutó traktorok száma, mint mondjuk Pesten... de pl. tegnap is mentünk olyan úton (kocsival), amit a térkép sárgának jelölt, de a két település közötti szakasznak csak a két szélső 200 méteres végén volt festés az út közepén - mivel a többi szakaszon nem volt hely, ahova fölfesthették volna
Ehhez képest még bobozni is jobb, mint trialozni.
Már mint gyerekfelügyelet témában?
Adtam egy tippet, de szerintem a traktorvájúkba sokkal izgalmasabb lesz bobozni...őőő motorozni.
Még vasárnap is jó nekem is.
Most néztem fotókat,milyen kibaxott jó megoldás ez!Tetszik:))
Egyébként a több ismeretlen miatt részemről inkább a vasárnapot céloznám be (nem tudom, ez mennyire jó), kivéve, ha szombat délelőtt kész a gép.

Az jó..........én is néztem már.

Köszi a segítséget.
Ha gyerekfelügyeletet is vállalsz ingyé', esetleg rád bízom addig a két pulyámat, Móninak már úgyis van bejáratott megoldása
Ide nekem, majd én elrendezem...
Rendicsek, feltéve ha nem szakad az eső
Igazán kedves vagy, hogy itt egyengeted a közös gurulásunkat
Ez sem egy hú de nagy karika, de legalább B és C pont között érdekes.
Igaz,hogy nem 500as,de eléggé megtetszett,és 10kilóméterre van. 47ezer kilómétert futott. Alkatrész mennyire lehet ezekhez találni? Tulaj azt mondja .hogy a blokkon kívül egyezik minden az 500assal,igaz ez?
Ez az,már néztem,és benne van a telefon/gps tartó,amit nálunk extraként adnak.........
Esetleg egy maglódi találkozó, aztán meg Isaszeg, Gödöllő, Valkó, Zsámbok, Tóalmás, Szentmártonkáta, Tápiószecső, Sülysáp (innen meg nekem Gomba-Monor), neked meg Mende, vagy mittomén... ez nekem 112 km, próbának bőven jó, de persze ez mind többismeretlenes egyenlet, az első pontja, hogy kész legyen a motor szombaton, meg persze, ne duguljon el... ilyesmik
Vágom.Ha ledumálnátok az jó lenne és nagyon megköszönném................nem erősségem a dojcs és a haverom akcentusát a yamakkások kiröhögték.
Mondjuk nem csoda Gúgli Fordítónak hívják a havert.

Ja és ha kérdezitek jó lenne ha tényleg az XL-es 14 literes lenne.
Vigyázni kell vele, nagy kópé!
oké, majd figyelek