Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs röntgen...................eszem-faszom megáll.KB a körzetben vagy 100e ember nyaralhat szezonban.
Van benne valami..
Legalábbis ingyé bevisznek fedett helyre.
Me hogy gyógyítanak az túlzás.
Mi újabban a postán szoktunk kötni, de a motorozz oldalon rákattintottam a biztosítás feliratra és egész jó árat dobott ki.....a két évvel ezelőtti esetből okulva kötünk az biztos.....és az eu-s egészségügyi kártyát is érdemes vinni mert azzal is ingyé gyógyítanak...
Én a biztositas.hu-n csináltam legutóbb.
Lényeg hogy ne csak balesetbiztosítás legyen rád hanem a motor szállítása és szervízdíja is benne legyen.
Lehet a netrisk-en is.
Feliratkoztam.
Tudnál valami tippet adni (linkkel) hol érdemes biztosítást kötni, amit itthonról a székemből banki átutalással könnyen meg tudok kötni?
És mikre figyeljek oda, mit kérjek mit ne, mennyiért... bocs, kezdő vagyok.
oldaltámasz-"alátét" is megvan...
igyexem majd összelogisztikázni egy újabb "családi" összeröffenést ami a meló miatt nem eccerű...
de most is meló go
Felírtam a túrát a motorozz-ra is, de nem hinném, hogy sok jelentkező lesz, ha gondoljátok írjátok fel magatokat.: link
Felettébb tehetséges, és meggyőzően okos lánynak tűnik...
Szerinted miért nem volt kedvem..meló előtt Andrettizni?
Egész délelőtt tekertünk a haverommal....most fájok...
Amúgy a bicaj jótékony hatással van a szexelős izmokra
Ha jól emlékszem akkor Cutter 125...te pedig 120-as fúvókát tettél bele?
Na majd a te gyertyádra is kíváncsi vagyok! :)
Én pedig esetleg tesztelem 130-al..
Mondjuk nekem nyitott a kipuff...tehát jótékony lehet..
Hmm... akkor most áruljam el, hogy bő egy hónapja, mióta ellopták a kerékpáromat, napi másfél órát kell gyalogolnom?
Értelek, talán kérdezzük meg Mónit, hogy neki mi a véleménye?

Nem, a faszija is motoros, vele dumáltam, ő meg már látott motorozni.
De hogy honnan vette az összefüggést, hogy jobban kéne bírnom az emelkedőt, soha a büdös életben nem fogom megérteni, női logika!
Buzi instabil egy dög a bringa, de még mindig jobb, mint futni.
Sokkal instabilabb mint a motor, szerintem bicón fogom összetörni magam. Nagyon el vagyok tőle szokva, kanyarokba majdnem beborulok, olyan hirtelen reagál minden mozdulatra.
Honnan tudta a csaj hogy motoros vagy? Be voltál öltözve, biztos ami biztos?
Szereny velemenyem szerint ruha se kene neki nemhogy proti.

És kibaszott fura, hogy mennyire közel van a kerék és mennyire könnyű a kormány...
Megyünk fel egy kaptatón, éppen szakad le a lábam, combom, stb... erre egy csaj beszól: Hát, én azt hittem a motorosok jobban bringáznak!
Én egyébként nem teli hátra érkeztem, hanem a bal oldalamra/ hátamra és a könyökömre, csak utána pörögtem a hátamon, mint egy bogár (mondjuk az nem volt olyan jó, most már könyökben is Dainese proti van bent

Mennyire felelőtlenek egyesek, most nézd, neki sincs hát, meg csipőprotija
A "ne zabálj semmit" projecktem is megy.

Bár siralmas..............mert mindíg felrúgom a szabályokat.
Te is? Mi is tekertünk tegnap egy órát, de k. fárasztó, és siralmas a tempó.
A seggem gyárilag van párnázva.

Kistarcsán ahova motorbótba járok ott is van így nem kell petre zarándokolnom.
Idénre nem..............nem akarom rögtön tesztelni.
De a téli hova tegyem a "fertelmes sok pénzemet" projektnek tuti jó lesz.
Én végig láttam, hogy jönnek és csendben begurulnak, de szerintem ők is röhögtek utána, mekkora fasz vagy Izé...mekkora fasz volt az a két motoros
Hmmm...
Szvsz. kérdezd meg a bembomotor-t majd, mert lehet tudnak akciósan hozni, jó fejek. Mondta a faszi, hogy mindig dumálnak a forgalmazóval és kiköhögtetnek vele valamilyen akciót, hátha!
Az enyém azért tetszik, mert a seggcsontom is védi a kabátba valóaz sajna nem
Hát nem tudom, hogy sírjak, vagy örüljek, hogy teszteltem a cuccot, de legalább nyugodtan ajánlom
Alul van 4-5 féle forma.

Fasza..............olcsóbb és a kabátom legalább olyan jól tartja mint a tépőzár.Sose fog elcsúszni.
A könyök és váll protim nagyon penge csak a háta nem.
És így kényelmesebb meg praktikusabb lesz.