Mi újabban a postán szoktunk kötni, de a motorozz oldalon rákattintottam a biztosítás feliratra és egész jó árat dobott ki.....a két évvel ezelőtti esetből okulva kötünk az biztos.....és az eu-s egészségügyi kártyát is érdemes vinni mert azzal is ingyé gyógyítanak...
Én a biztositas.hu-n csináltam legutóbb.
Lényeg hogy ne csak balesetbiztosítás legyen rád hanem a motor szállítása és szervízdíja is benne legyen.
Lehet a netrisk-en is.
Feliratkoztam.
Tudnál valami tippet adni (linkkel) hol érdemes biztosítást kötni, amit itthonról a székemből banki átutalással könnyen meg tudok kötni?
És mikre figyeljek oda, mit kérjek mit ne, mennyiért... bocs, kezdő vagyok.
Szerinted miért nem volt kedvem..meló előtt Andrettizni?
Egész délelőtt tekertünk a haverommal....most fájok...
Amúgy a bicaj jótékony hatással van a szexelős izmokra
Ha jól emlékszem akkor Cutter 125...te pedig 120-as fúvókát tettél bele?
Na majd a te gyertyádra is kíváncsi vagyok! :)
Én pedig esetleg tesztelem 130-al..
Mondjuk nekem nyitott a kipuff...tehát jótékony lehet..
Nem, a faszija is motoros, vele dumáltam, ő meg már látott motorozni.
De hogy honnan vette az összefüggést, hogy jobban kéne bírnom az emelkedőt, soha a büdös életben nem fogom megérteni, női logika!
Buzi instabil egy dög a bringa, de még mindig jobb, mint futni.
Sokkal instabilabb mint a motor, szerintem bicón fogom összetörni magam. Nagyon el vagyok tőle szokva, kanyarokba majdnem beborulok, olyan hirtelen reagál minden mozdulatra.
Honnan tudta a csaj hogy motoros vagy? Be voltál öltözve, biztos ami biztos?
És kibaszott fura, hogy mennyire közel van a kerék és mennyire könnyű a kormány...
Megyünk fel egy kaptatón, éppen szakad le a lábam, combom, stb... erre egy csaj beszól: Hát, én azt hittem a motorosok jobban bringáznak!
Én egyébként nem teli hátra érkeztem, hanem a bal oldalamra/ hátamra és a könyökömre, csak utána pörögtem a hátamon, mint egy bogár (mondjuk az nem volt olyan jó, most már könyökben is Dainese proti van bent
Mennyire felelőtlenek egyesek, most nézd, neki sincs hát, meg csipőprotija
Kistarcsán ahova motorbótba járok ott is van így nem kell petre zarándokolnom.
Idénre nem..............nem akarom rögtön tesztelni.
De a téli hova tegyem a "fertelmes sok pénzemet" projektnek tuti jó lesz.
Hmmm...
Szvsz. kérdezd meg a bembomotor-t majd, mert lehet tudnak akciósan hozni, jó fejek. Mondta a faszi, hogy mindig dumálnak a forgalmazóval és kiköhögtetnek vele valamilyen akciót, hátha!
Az enyém azért tetszik, mert a seggcsontom is védi a kabátba valóaz sajna nem
Hát nem tudom, hogy sírjak, vagy örüljek, hogy teszteltem a cuccot, de legalább nyugodtan ajánlom
Fasza..............olcsóbb és a kabátom legalább olyan jól tartja mint a tépőzár.Sose fog elcsúszni.
A könyök és váll protim nagyon penge csak a háta nem.
És így kényelmesebb meg praktikusabb lesz.
Me hogy gyógyítanak az túlzás.
Lényeg hogy ne csak balesetbiztosítás legyen rád hanem a motor szállítása és szervízdíja is benne legyen.
Lehet a netrisk-en is.
Tudnál valami tippet adni (linkkel) hol érdemes biztosítást kötni, amit itthonról a székemből banki átutalással könnyen meg tudok kötni?
És mikre figyeljek oda, mit kérjek mit ne, mennyiért... bocs, kezdő vagyok.
igyexem majd összelogisztikázni egy újabb "családi" összeröffenést ami a meló miatt nem eccerű...
de most is meló go
Egész délelőtt tekertünk a haverommal....most fájok...
Amúgy a bicaj jótékony hatással van a szexelős izmokra
Na majd a te gyertyádra is kíváncsi vagyok! :)
Én pedig esetleg tesztelem 130-al..
Mondjuk nekem nyitott a kipuff...tehát jótékony lehet..
Nem, a faszija is motoros, vele dumáltam, ő meg már látott motorozni.
De hogy honnan vette az összefüggést, hogy jobban kéne bírnom az emelkedőt, soha a büdös életben nem fogom megérteni, női logika!
Buzi instabil egy dög a bringa, de még mindig jobb, mint futni.
Honnan tudta a csaj hogy motoros vagy? Be voltál öltözve, biztos ami biztos?
És kibaszott fura, hogy mennyire közel van a kerék és mennyire könnyű a kormány...
Megyünk fel egy kaptatón, éppen szakad le a lábam, combom, stb... erre egy csaj beszól: Hát, én azt hittem a motorosok jobban bringáznak!
Mennyire felelőtlenek egyesek, most nézd, neki sincs hát, meg csipőprotija
Bár siralmas..............mert mindíg felrúgom a szabályokat.
Kistarcsán ahova motorbótba járok ott is van így nem kell petre zarándokolnom.
Idénre nem..............nem akarom rögtön tesztelni.
De a téli hova tegyem a "fertelmes sok pénzemet" projektnek tuti jó lesz.
Szvsz. kérdezd meg a bembomotor-t majd, mert lehet tudnak akciósan hozni, jó fejek. Mondta a faszi, hogy mindig dumálnak a forgalmazóval és kiköhögtetnek vele valamilyen akciót, hátha!
Az enyém azért tetszik, mert a seggcsontom is védi a kabátba valóaz sajna nem
Hát nem tudom, hogy sírjak, vagy örüljek, hogy teszteltem a cuccot, de legalább nyugodtan ajánlom
Fasza..............olcsóbb és a kabátom legalább olyan jól tartja mint a tépőzár.Sose fog elcsúszni.
A könyök és váll protim nagyon penge csak a háta nem.
És így kényelmesebb meg praktikusabb lesz.