Már egy hete szívok, nem tudom rendesen beállítani, egyenetlenül jár kormol zabál ...........már vagy 10x szedtem szét. Kénytelen leszek szakemberhez fordulni..........pedig eddig még soha nem tettem ilyet
Akkor megnyugodtam, mert engem is visszafogott a szembe szél. Már megijedtem hogy beteg a kicsike.
Aztán a horvát túra után úgy is hézag, szinkron ellenőrzés, újra lenyomtam 12 000.
Most őszintén... te is tudod, hogy az okos ember nem elmenni fél egy jó nővel motorozni, hanem utána hazamenni egy másikhoz
Bár a legokosabbja meg se nősül... de hát ez már így alakult
Ti Horvátországba visztek Nemzetközi Zöldkártyát?
Mert lehet, hogy május 23-25-ig ki kell mennem, és mivel egyedül megyek, gondoltam olcsóbb motorral, mint autóval.
És Szlovéniában milyenek a pályák, mennyire engedik h a motor ne 130cal, hanem 140nel menjen? Mert UMAGba megyek, az meg úgy a leggyorsabb és legrövidebb
Mentem ma egy kis kört és szomorúan konstatáltam hogy a 4-es elkerülőn 130 nál kimerült a motor végsebessége a nagy szembe szél miatt. Erre azért nem számítottam.
Na ha már így az olaj témát 2 nap alatt kimerítettük a következő kérdésem az lenne, hogy 30ezer km-nél van-é vmi kötelező szerviz amit meg kéne azt csináltatnom (vmit cserélni rajta...)?
Végül is, van közös bennünk, hasonló a motorunk, közel lakunk egymáshoz, mindkettőnknek van 2 gyereke... a bibi ott van, hogy én egyetlen szőkésbarnát szeretek, de az nemrég múlt három éves
Aztán a horvát túra után úgy is hézag, szinkron ellenőrzés, újra lenyomtam 12 000.
Bár a legokosabbja meg se nősül... de hát ez már így alakult
De hát..................mesze leszek.
Halvány dusztomsincs.
Ha lehet kihagnánk a pályát.
De KB mint itt.Nem lesz a 140-el gond.
Ha hét végére sikerül összehoznom a kormánycserét, eljössz egy kis körre a környékre? Móni is ráér elvileg, meg talán én is
Ti Horvátországba visztek Nemzetközi Zöldkártyát?
Mert lehet, hogy május 23-25-ig ki kell mennem, és mivel egyedül megyek, gondoltam olcsóbb motorral, mint autóval.
És Szlovéniában milyenek a pályák, mennyire engedik h a motor ne 130cal, hanem 140nel menjen? Mert UMAGba megyek, az meg úgy a leggyorsabb és legrövidebb
30-nál ha nem tudod volt e csináltasd meg.