Na vegyészkedtem, összeöntötttem, beleraktam, és hát... ha nem is orgazmikus érzés, de attól még... marhajó volt, hogy leraktam a gépet valamikor késő ősszel, most raktam bele akksit, engedtem benzint rá, szívató... és... elsőre beindult
Mondjuk az egy dolog, hogy az akksi túlfolyója, vagy mi az, na az a másik oldalon van, de elvezettem a csövet az akksi mögött a helyére, és kész.
Úgyhogy köszi
Tavaly simán előfordult, hogy 2-3 nap állás után se akart beindulni, de ez, hogy fél év után egyből... komolyan mondom, jó érzés, na.
Akik szelephézagot állítottak mostanában a megrendelt tengelykiemelő szerszám segítségével, azoktól kérdezném hogy ez esetben is le kell szedni a vezérműláncot, és feszítőt is cseréltetek?
Igen, nagyjából látom, csak mert említették, hogy a te túrakormányod nem az új fajta kormánybefogóval van összehozva... és tényleg. Nem tudom, mibe kerülhet ez a fajta, de állítólag te is így vetted, tehát ebben a kérdésben nem tudsz segíteni.
Viszont Ricsitől közben rendeltem bontott kormánybefogót 10-ért (az jó ár szerintem), kormányom már van (szűk 3-ért), szóval ha sikerül, jövő hét végén túrásítok.
Nem gond, meg fogom oldani, csak próbálok minél 1xrűbb, olcsóbb és gyorsabb megoldást keresni.
Majd gondolom 1x megismerkedünk, már régóta tervezek gurulni veletek, csak mindig van vmi egyéb program. Ez az Adria is elég csábító, de éppen Balaton körbe bringázás lesz.
Eddig Motult használtam...tette a dolgát..és jó minőség.
Idén kipróbáltam a Repsolt...az olajhőfokmérőm szerint hajtáskor kevésbé melegszik...viszont a hőt is jobban adja le.
Amúgy a castrol volt nálam a vesztes...hőmérsékletek terén.
Mivel léghűtéses a masinánk...erre nem árt odafigyelni....
..szerintem..
Mondjuk az egy dolog, hogy az akksi túlfolyója, vagy mi az, na az a másik oldalon van, de elvezettem a csövet az akksi mögött a helyére, és kész.
Úgyhogy köszi
Tavaly simán előfordult, hogy 2-3 nap állás után se akart beindulni, de ez, hogy fél év után egyből... komolyan mondom, jó érzés, na.
Nyugodtan vegyél 4 litert, hogy legyen miből töltögetni ha csipegetné.
Akik szelephézagot állítottak mostanában a megrendelt tengelykiemelő szerszám segítségével, azoktól kérdezném hogy ez esetben is le kell szedni a vezérműláncot, és feszítőt is cseréltetek?
Viszont Ricsitől közben rendeltem bontott kormánybefogót 10-ért (az jó ár szerintem), kormányom már van (szűk 3-ért), szóval ha sikerül, jövő hét végén túrásítok.
..te kifújod a hűtőből az olajat?
Tényleg erre senki nem reagált: levszűrő: HFA 3503 v. 3501?
A profilomban van némi infó... bár a gumi kérdés nem feltétlenül aktuális.
Na rohanok, csak lekaptam a garázsban, remélem ebből látod... vagy mond meg mire vagy kíváncsi?!
Majd gondolom 1x megismerkedünk, már régóta tervezek gurulni veletek, csak mindig van vmi egyéb program. Ez az Adria is elég csábító, de éppen Balaton körbe bringázás lesz.
Idén kipróbáltam a Repsolt...az olajhőfokmérőm szerint hajtáskor kevésbé melegszik...viszont a hőt is jobban adja le.
Amúgy a castrol volt nálam a vesztes...hőmérsékletek terén.
Mivel léghűtéses a masinánk...erre nem árt odafigyelni....
..szerintem..