Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérlek olvass vissza, hátha megtalálod a választ.
Esetleg nem olyan a hangja, hogy ...titing...titing...TITING...?
Most így nem tudom, mi lenne a jobb, hogy felrakod Youtube-ra, esetleg megpróbálod minél jobban leírni egy hangutánzó szóval, mély hangokat nagybetűvel kiemelve, vagy elviszed egy szerelőhöz.
Aztán az sem rossz ötlet, hogy elugrasz egy turára velünk és meghallgatjuk, de ha ez titing, jössz mindenkinek egy sörrel
Huhh egyre jobb................kalimpál...................
Hali !
Van olyan közületeek aki nagy spíler ? :) Aki megtudja halgatni a gép hangját hogy mi kalimpál benne ? olyan mintha valami kalimpálna ...
Pesten erre XVIII XVII XVI kerület környékén ?
Vagy tegyem fel jutubra !? :))

Köszke
ja, hátul az van
Azért mert nekem is Pilot Power van elől (persze egyes, nem is tudtam hogy van belőle kettes, lehet az a két komponensű ) , de most csak 110-es. Azelőtt 120-as volt, de az már annyira torzult a keskenyebb felnin hogy nem tudtam kihasználni teljesen a gumit. Gondolom neked is inkább csak középen kopik. Bár nekem /70-es volt, a /60-assal lehet nem olyan rossz a helyzet.
Kiváncsi lettem volna hogy 130-as méretben is létezik e ez a gumi, de ezek szerint hátul Metzeler van.
Na megnéztem neked.
Elöl egészen pontosan: Michelin Pilot Power 2 120/60
Hátul: Lasertec 130/70
Remélem kielégítő a válaszom
De miért is kérdezted?
Ez már akkor is találó link volt, de nem veszített semmit az aktualitásából
föttög ,de lehet hogy titingel?
... az nem lehet
Csak az ENYÉM titingelhet, csak az enyéééémm....
Senki másé!
Megfontolandó,egy darabka titingelő történelem
Azzal szeretnék...
Az 582-es a google szerint csak Brebu Nouig (a Trei Ape tó után van) van leaszfaltozva, de mi egészen Timis-Slatináig mentünk rajta, ahol elkanyarodtunk Karánsebes felé. Most már talán kész van, mert amikor mi mentünk rajta akkor le volt zárva útépítés miatt (ez minket nem érdekelt ), de már akkor is járható volt bármivel.
01:16-nál beszartam
az a szar nekem is tetszik...a váz miatt
...pedig a szőke nem is volt jó...már el is adta..

..amúgy mikre van időd....pfff

„ Egy Gyűrű (titing) mind fölött, Egy Gyűrű (titing) kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen. "

amúgy üdv minálunk !
Stornó, véletlen "lekanyarodtam" az 582E-re
Amúgy 582-esen hová mentél? Nincs a végén semmi...
Klassz, az előző linkek is, lehet tervbe veszem a környéket....

Itt egy kis orosz csemege, csak Neked:

he-he

Most olvasva erről a titingelésről kiderült , hogy az enyém is titingel :D Nem tudtam , hogy mi ez a hang , de mostmár tudom hogy csak titing :D
Duna-parti utacska Azt hiszem ennél közelebb nem lehet kerülni a Dunához motorral Ide én is csak egy szerencsétlen véletlenből kifolyólag tévedtem le tavaly nyáron, de nagyon megérte
A populáris helyeket hanyagolom, főleg az érdekes kisebb utakat vadászom. Ez például egész jó... szaladgálj rajta fel alá, vagy a szomszéd utakon...

Ezen az úton mentem az egyik legnagyobbat a GS-sel.. lehet vagy 30-40 méter egyenes két kanyar között
Jaja, de azért még érdemes élőben is Fogarasozni
Észrevettétek hogy a street view már romániára és bulgáriára is elérhető? Alig tudok róla leszakadni
Hétvégére tervek?!