Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uuuff,
na ezt szeretem miikor jó a kedve mindenkinek ! Szóval nem kilimp -kilimp hanem kitt-katt ! :)
Mindjárt csinálok valami videot aztán ....
feltöltöm ....
Megbeszéljük....
Nincs, én csak pasikkal vagyok körülvéve
Van sok szingli csaj a dolgozódban?
Szia Mester! Nemsokára jelentkeznék egy szinkronra...ha nem vagy túlságosan betáblázva!
Kínáld eladásra, hátha valamelyik GS-nek jó lesz hátulra.
csoppi...nekem is van egy egész jó állapotú...
És ismét itt tartunk: titing...titing...
Srácok a munkahelyemen kitört belőlem a nevetés és a többiek érdekesen néznek rám! Mi bajom lehet!
A szelephézag csetteg.
Milyen motorokon van 130-as gumi elől? Puminál láttam egy ilyen első gumit.
Tőlem akár csábítóan kacérkodhatna velem a Világ legjobb nője..
...ha ez ott van..és rám várna!
coffee baby
Progi!

Hátha valaki késztetést érez...
..én tutira megyek!
a 120 nem is torz...sőt tök jó...én szeretem!
Alapvetően én is ilyen zenész típus vagyok.
Ha meghallok valami olyat ami nem volt.....................rögtön rémeket látok.................

De utána gyön a 4 év tapasztalat és szarok rá.

Ha bekrepál akkor bekrepál.

De addigis mennikő...........
Pedig én csak a motort szerettem volna... no de nem sikerülhet minden ilyen tökéletesen, messze túl a terveken
Bocsi, nem rajtad mulatunk, hanem veled együtt, youtube, vagy gyere el és hátha tudjuk.
Azért youtube-on még nem sikerült szinte semmit kihallanom, mert nem kcisit torzítanak a mikrofonok.
Valljuk be, egy Legendát indítottál be
És ne is akard, mert annyira széles lesz, hogy torzul és csúszkálni fogsz. Ataa szerint már a 120 is torz, nekem hátul a /80 is torz, szóval gyári felnire gyári méretet, nem véletlenül
Annyira, de annyira repes a szívem, hogy ilyen szép szót találtam a tisztelt nagyérdemű számára..
"...eeöö-öömm, eee bódotttááá..."
Igen és kalppogasra azt mondhatjuk, hogy szelephézag, miközben egy klottyogás, meg simán lehet kormánycsapágy is
Szerintetek 130/80 befér előre?
...Szerintem sem

..úgyhogy bakker..
Fekete F-es esténként a "Zöld neharaguggggyááámá" szórakozó hely előtt áll. Ki az.?
..és ki parkol a Fő utca-Halász non-stop előtt?
Elkóborolt bárányok...HAHÓ!
kalimpál...jajjjjjj, megint röhögök... nem bírom, én is szétesek, ha meglátom, hogy titing... de most a kalimpáltól is...
MOst gondolkozom, mi kalimpálhat... hát ha leszakad a hajtókar és a dugó fent marad, na akkor az kalipálhat, meg a lábam, amikor kavicsra futok az ataa mögött, na az kalimpál
az a mikrofon amivel rögzíted..torzítja a hangot...lehet,hogy addigra a kalimp-kalimp-ból...valami egészen más lesz....
---mondjuk csak klappogni fog.
Töltsd fel ide, ne a youtube-ra.