Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hallod............multkor matattam az első keréken és felkelve majdnem kivitte a szemem.
Na ja
Igy néz ki,csak ezüstben.A kormányvég tükör nagyon üt:)A mociban van 5800km...........
Azért előtte járassátok be..
Majd fater avatja:)))Amúgy kiváncsi vagyok mit tud a kis recege Nagyon kicsi,nagyon könnyű,elvileg 45Le
Kíváncsi vagyok
Mikor akarod túrával avatni?
Majd jól megcsörgetlek:))Szép lassan összeállt,lett gyártatva 2 dugó hozzá.Hengerfej felújítva,összes gumi bizbasz ámérikából megjött,új gumik is fent vannak már
A gombapincéknél röffentitek? Ha ráérek átgurulnék meghallgatni
Szia!Szombat délutántól valami moslék időt mondtak Vasárnap szerettem volna gurulgatni,szombaton kinézek az Érdi börzére Meg rakom össze fater Gs450-esét.Pénteken rakjuk be a blokkot,szombaton röffenhetne 25 év pihi után
Grat! Nem bánod meg, ne aggódj!
Megesik
GS 500 tulaj lettem.
Válságban válságmotort kellett vennem de remélem nem bántam meg:)
Csak erről jutott eszembe: "Cserélünk amit nem kell"
És utána újrakezditek?
Már nincs sok hátra és kész
Hajrá!
Az a Dunai oldal volt, most a másik fele készül el. Cserélünk amit nem kell+csak javítunk, tisztítunk köveket
Ez a felújítás az a felújítás, ami már vagy 6-7 éve zajlik? (akkoriban szépe nfel volt állványozva az egyik fele) És miből áll? felvittek a mészkőre valami saválló réteget?
KÉSZ csinálja most a teret
Bocs, azt akartam írni, de épp a kész-ről olvastam egy cikket.... ...én is arra gondoltam amit Te írtál...
Nem a másik: Reneszánsz
Nem a végkimenetel volt a kérdés, meg az se, hogy az kinek a hibája volt, hanem maga a rossz alapötlet.
KÉSZ?....egyik szomszéd mérnökösködött ott...