Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is Vedd meg, tényleg jó vétel, ha egyben adják!

Csak viszonyításképp, az új cuccok árai:
Platni: 12eFt
koncol: 22,5eFt
doboz: 45eFt/db

Dehogynem nyered, de az tény, hogy akarni kell.
Az van, hogy azért még bennem is bennem van az esés, most a nyugger tempó alatt kezdtem visszaszokni a balosokra, konkrétan nem bíztam a motor seggében, viszont finomabban kezelem a féket és jobban figyelek az ívekre. Most ha elrepülne mellettem egy ufó, akkor is leszarnám, amíg nem álltam meg
Szóval igen, vissza kell szokni, de mire felértünk dobogókőre az ismert terepen, már megint hoztam a formám 80%-át és kilométerről-kilométerre jön vissza, meglesz az neked is!
Nekem nincs tapasztalatom más gerincprotektorral, de ez most csillagos ötösre vizsgázott, semmit nem éreztem az esésből, pedig a hátamra estem, na meg persze a könyökömre
Nem olcsó, de megérte:
Forcefield Pro L2K
Mocival jöttem haza,autók meg az Xj bent vannak a műhelyben.Amikor elindultam,még szép idő volt.
Saját magamnak törtem el 2 ujjam.Kutyát akartam pofáncsapni,útban volt a válaszfal Az egyik még mindig úgy fáj,majd bexarok........
Itt ma már kétszer szakadt le az ég. Én hülye meg fedél alatt tartom a vasat, pedig faszán lemosta volna.
Szakad az eső és kint van a kisKawa
Vittem ki pokrócot,letakartam
Nekem már repedt bordám, meg zúzódott is és nem is lilult be csak másnapra, viszont ha megnyomkodtad, beszarás, mennyire fájt, azonnal érzékeny lett. Mondjuk a repedés még lélegzéskor is fájt, szóval a fasz tudja, ezt csak röntgen tudta volna kimutatni szerintem, meg hát az orvosi diplománk sem az igazi még
Örüljünk, hogy nem lett rosszabb, nekem bizony semmi nem volt gyanús!
Nekem még nem tört el soha semmim, de ki gondolta hogy ilyen kemény vagy hogy eltörik 3 bordád és azt mondod jól vagy
Mikor nem volt a kajáldánál sem lila mondjuk nekem már gyanús volt..
Üdv!

Továbbra is tudsz jó árban akksit?
Ez a beszéd, gyógyulj meg hamar!
Aztán fő a fokozatosság. Egyébként ha már 2-3 héttel előbb kezdődött volna a szezon, senki sem rakta volna le a vasat. Tudom, hisz már többször motoroztam mindkettőtökkel.
Legalábbis remélem mert én ilyet vettem a cseréhez.
Bízom benne hogy nem ér meglepetés ha cserélem.
Köszi szépen.
Köszönöm szépen a segítséget, hálás vagyok! :)
Tessék, ez ennyiért ajándék, már ha a 30ezerben benne van a doboz és a konzol is.
Tüdő nem sérült. Csak 3 borda törött. 2 éjszaka lett végül belőle azért, hogy a törött bordák ha átszúrják a tüdőt, akkor kéznél legyek. A fájdalom az volt. Érdnél mikor elköszöntek Krissalék, már a motorrol sem volt erőm leszállni. Minden huppanón majd besz..rtam, de a tudat, hogy haza kell érnem a családomhoz, az segitett. Meg doktor motoros társaim is biztattak azzal, hogy nem lehet nagy gond, csak zúzódás.
Nem tudom a rendes indokot, hogy miért kell fújogatni, csak mondták, én meg fújogatom.
Mondjuk biztos segit, mert könnyebb nagy levegőt venni.
Sziasztok!

Új emberként itt a fórumon szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Szeretnék egy dobozt a motorra (természetesen a hozzá tartozó egyéb szükséges darabokkal-konzol+tartó). Nem ragaszkodom újhoz. Ha vki tudna nekem tippeket, ötleteket adni honnan és milyet érdemes beszerezni azt nagyon megköszönném, vagy ha épp lenne vkinek eladó azzal szívesen beszélnék róla.
Ha minden igaz 22x12x9
Ne gumikesztyűt fújogass...az pite....vannak azok a nagy gimnasztika labdák....az már emberes! Egyszer a legnagyobbat fújtam fel egy ültő helyemben.....hát pár komoly numerával felér.
..megsúgom ha tényleg ráhajtasz a tüdő edzésére...mire elkapod anyut...annyi naftád lesz ,hogy a szeme kidülled!
(oxigén,vér,erek..sorolhatnám ,hogy mire jók a koncentrált légzőgyakorlatok)
na gyógyulj..
Tüdő? Most akkor az is sérült? Mi csak annyit tudunk legalábbis én biztos hogy 3 borda töréssel egy éjszakára bent fogtak! Mi volt akkor pontosan? Egy biztos igen magas fájdalom küszöböd kell hogy legyen ha még így is neki álltál kajálni meg haza menni meg stb... szikla vagy, de legalább már tudod hogy mennyire fáj az amikor kórházba kéne menni meg hogy egy jobb hátprotektor jó dolog
Hát egyenlőre gumi kesztyűt kell fújogatnom, hogy erősődjön a tüdőm. Hétfőn megyek vissza kontrollra.
Addig meg arany életem van itthon. Elég csak rágondolnom, és ár meg is kaptam, kivéve a páromat. Azt mondta, hogy addig megtartoztatás van, amig el nem tudom kapni őt futásban .
Megnéztem a motort is, tényleg nem vészes a kár. Mondjuk szerencse, hogy fű volt az árokban. Ha beton lett volna, akkor biztos nagyobb kár lett volna. Igy egy kis polir, meg két idom ragasztás, és kész.
Ataa biztos lehetsz, hogy megyek még veled 577-re, de elsőre most Ganja féle nyugger túra sokkal szimpatikusabb. Az ise lehet, hogy sosem nyerem vissza a régi sebességem
Na majd meglássuk. Fő az optimizmus
Szerintem nem gyártottak, de vázszám, ill a firmatábla sokat segit.
Pénzügyileg nem tom hogy állok de talán.
Mondasz egy osztrák pontot és becsatlakozom.
Jövő hét vasárnap megyünk. Nem jössz?
Költözz oda...................bár ha mész vasárnap a Rohonci körre szerintem elkezded a soproni lakáshirdetéseket bujni.