Csizmát azé vehetne a srác.
Valamilyet...............nem muszáj csillivillit meg fehéret meg a fa... se tuggya csak rossz nézni mi lesz a bokájával ilyen fűnyírás után.
vazze 1.-én is meló
(egy gondolat az gurulásotok kapcsán okoskodás ,és a résztvevők személye nélkül , "kezdő" csoportban gurulóknak. Tessék nyugodtan csapódni mert Q...va jó együtt motorozni , de a legfontosabb szabály: CSAK ANNYIT MENJ AMIT A GÉPED ÉS TE TUDSZ ! Senki nem fog lenézni fikázni, ha lassúbb vagy a többieknél. A legközelebbi pihenőnél mindent meg lehet beszélni, és akkor mindenki jó érzéssel motorozik !
Azon a Fehérvári szakaszon sokat voltam mostanában és lassan kockásra kopik a gumim tőle, meg valamiért ott jobban fogy a motorolaj is...
Idén még nem is voltam Dobogókőn, de még a Börzsönybe sem kostoltam bele. Lovi81 úgy tudom már járt arra.
Május 1-én, de akár a hétvégén is elnézhetünk errefele az aktívaknak levezetés, az szezonkezdőknek bemelegítés gyanánt. Közkívánatra nem megyek elől, csak hogy több legyen a jelentkező...
Május 1-én egy laza karika?
NEM TÚLÉLŐ TÚRA!
Örömmotorozás....komótosan...odafigyelve egymásra...
...mondjuk egy Dobogókő...Tatabánya...Szf. vár....rétes Agárdon...
...vagy fordítva.
De jöhetnek más ötletek is...
Valamilyet...............nem muszáj csillivillit meg fehéret meg a fa... se tuggya csak rossz nézni mi lesz a bokájával ilyen fűnyírás után.