Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csizmát azé vehetne a srác.
Valamilyet...............nem muszáj csillivillit meg fehéret meg a fa... se tuggya csak rossz nézni mi lesz a bokájával ilyen fűnyírás után.
Na ez már tiszta aszkézis...majomláb, mer az kéz is...
mint írtam a "résztvevők személye nélkül" osztottam a zészt.
a többit "játsszátok" le kint a havon
Nem láttad az R6-ost, az ment előre ott az SZFvár elkerülőn. De ő is bevár ilyenkor ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Csizmát lerúgni................
Amikor meg lehet húzni úgy kell utánad loholni hogy lassíts.
Csak tíz újjam van, tovább nem tudok számolni.
Ez így van! Amíg egyértelmű az út addig nincs gond a szétszakadással, ahol meg lefordulunk vagy elágazunk, ott mindig sasolok hogy megvan e mindenki.
Ja faszán megvártak a rázóköves szakaszon..................
Mint példám is mutatja, nem mindenáron
Én benne vagyok, hátul a legkényelmesebb, csak menni kell a többiek után.
vazze 1.-én is meló
(egy gondolat az gurulásotok kapcsán okoskodás ,és a résztvevők személye nélkül , "kezdő" csoportban gurulóknak. Tessék nyugodtan csapódni mert Q...va jó együtt motorozni , de a legfontosabb szabály: CSAK ANNYIT MENJ AMIT A GÉPED ÉS TE TUDSZ ! Senki nem fog lenézni fikázni, ha lassúbb vagy a többieknél. A legközelebbi pihenőnél mindent meg lehet beszélni, és akkor mindenki jó érzéssel motorozik !

uff, (aki megtanulta a leckét)
Na nekem pont ez férne csak bele, de te mész hátul!
Kis unalmasnak, vagy hogy hívtam múlt évben
Ez olyan picurka, hogy ebédre otthon is lennénk ha délelőtt indulnánk, de lehet mégkisebb, a Duna innenső oldalán maradva.
Én valsz tanulok, de benne lennék egy laza körben, de még kiderül!
Azon a Fehérvári szakaszon sokat voltam mostanában és lassan kockásra kopik a gumim tőle, meg valamiért ott jobban fogy a motorolaj is...
Idén még nem is voltam Dobogókőn, de még a Börzsönybe sem kostoltam bele. Lovi81 úgy tudom már járt arra.
Május 1-én, de akár a hétvégén is elnézhetünk errefele az aktívaknak levezetés, az szezonkezdőknek bemelegítés gyanánt. Közkívánatra nem megyek elől, csak hogy több legyen a jelentkező...
Május 1-én egy laza karika?
NEM TÚLÉLŐ TÚRA!
Örömmotorozás....komótosan...odafigyelve egymásra...
...mondjuk egy Dobogókő...Tatabánya...Szf. vár....rétes Agárdon...
...vagy fordítva.
De jöhetnek más ötletek is...
Sziasztok !
Kérdésem az lenne hogy lassan gondoltam szelepeket állítok.
Korongot hol tudok venni?
Köszike
Köszönöm, megpróbálkozom velük, aztán jelzem, mik a tapasztalataim.
Persze egy pillantást megér, mert az első az többet is elmegy, és előfordulhat (bár erre kicsi az esély) hogy a hátsó sem kockásan kopott.
Gyári BT 15 000 km-el...
Na az kell kóborkutyák után hajítani, nem az én kicsit "megpályázott" Pilot Poweremet.
Ok. csinálok - legkésőbb holnap délelőttig, mert most "induló van meló"
Dobj egy képet, vagy simán rakd fel ide, nem foglal helyet! :D

MIlyen gumi, milyen méret és kép... ha nagyon gáz, úgyis megmondjuk.
Szintén Pirelli Sport Demon-t javaslok. Amióta nem az van, jöttem rá, mekkora királyság volt!