Viszont ez a GS szétbaszhatatlan!
Mennyivel csúsztunk? 60-70? Ddundy-t néztem hogy elesik és én fasz mentem utána, aztán már csak bénáztam. Tanulópénz, de remélem neki nincs semmi baja!
Mire hazaértem, beállt a karom, mint a szög, jó döntés volt hazajönni.
Buzi volt az a kanyar, nekem is ökölbe volt a seggem, de amikor előtted meg mögötted is vannak úgy még szarabb korrigálni. Elől kijöttem belőle.
Beszűkülő ívű, a végén némi kaviccsal...
Szerencse a szerencsétlenségben hogy az árokban fél méteres pihe-puha pázsit volt.
Zoli, azt beszéltük a srácokkal, hogy 2 hét múlva vasárnap a lehető legrövidebb úton (és legkorábban) átmegyünk, és ott amíg az időnkből futja, fel-le élménymotorozunk.
Ha szarul vagy, azonnal orvos, kívülről rohadt rondán nézett ki, azért rohantam azonnal oda!
Következő utad egy hátprotektor legyen!
Jobbulást és jelentkezz!
Tényleg felejthetetlen volt.
A Forcefield pedig a legjobb protektor a világon és máris betermelte az árát.
Egyébként meg, konkréten ez volt a legmenőbb letámasztás, amit valaha láthattál, szóval történelmi eseménynek lehettél tanúja!
Látom csempésztél bele egy kis látványosságot is.
Úgy látom motorozás szempontjából az 55, 56-os út lehet a tuti. Köszi, azt hiszem ezt 2 hét múlva megnézzük!
Egyébként ez a szakasz Lengyel nevű falu után van és pár km. Én átnevezném a falut Románra. Tényleg nagyon durva volt, Dipshit mind a 10 újját megnyalná utána.
Mennyivel csúsztunk? 60-70? Ddundy-t néztem hogy elesik és én fasz mentem utána, aztán már csak bénáztam. Tanulópénz, de remélem neki nincs semmi baja!
Mire hazaértem, beállt a karom, mint a szög, jó döntés volt hazajönni.
Lábbal lehetett csúszni.
Beszűkülő ívű, a végén némi kaviccsal...
Szerencse a szerencsétlenségben hogy az árokban fél méteres pihe-puha pázsit volt.
Gyűjtök pünkösdre.
Következő utad egy hátprotektor legyen!
Jobbulást és jelentkezz!
Épp hogy leültél, és már ki is kértél egy hosszúlépést.
Ddundy, remélem te is jól vagy!
Már ma is durván meleg volt, mi lesz júliusban?
Csak Tátra.
Nem a táv a gond hanem hogy mikor leszek itthon.
A Forcefield pedig a legjobb protektor a világon és máris betermelte az árát.
Egyébként meg, konkréten ez volt a legmenőbb letámasztás, amit valaha láthattál, szóval történelmi eseménynek lehettél tanúja!
Jó hogy nemvoltam
Gyógyszert bevetted már.
Úgy látom motorozás szempontjából az 55, 56-os út lehet a tuti. Köszi, azt hiszem ezt 2 hét múlva megnézzük!