Megbeszéltük!
Amíg odaérünk, hackeljétek meg a piros lámpát a kútról való kikanyarodásnál, mert eddig még sosem volt türelmem kivárni a zöldet.
És nem bennem van a hiba. Már arra gyanakszom hogy fotocellás, csak a motort valahogy nehezebben érzékeli.
Költöztetés után jön a következő álom buli.
Egy családi házra méretezett konyhát kell befaragnom egy lakótelepi patkánylyukba.
Úgy hogy még egy álfalat is kell csinálni.
Holnap mérem fel mibe fog fájni nekem munkaidőben.
Vasárnap meg kivitelezni kell.
Tiszta szívás egy rokon lakásvásárlása.
Ne általánosíts. Én például bringázok, motorozok és autózok. Akkor én most buzi bringás, motoros v. autós vagyok?
Mindegyik között van fasz.
Egyébként soha nem értettem az ilyen sunyi tetteket. Azt is utálom, ha parkolóban meghúznak egy autót, sztán tovább áll. Másnak lehet több 10 ezres kárt csinál, ha meg betétlapot adna, akkor 1 évig pár ezerrel magasabb lenne a biztosítása.
Ahhh, ez is örök téma, mint a gumi, olaj és fékbetét.
110 alá nem esünk tartósan ez biztos de 120 fölé se
Sztem egy Mol kútról beszélünk ahogy jössz az 1-esen Győr felé jobb kéz felől van mellette egy Pennyvel, és 9:30 kor indulás van nem érkezés
A kártya működni fog, én is azzal fizettem Besztercebányán a OMW kúton.
No para, jó lesz a 120 alatti tempó is, csak 110 alá ne essünk tartósan, mert a GS 100-nál hatodikban szétrázza a golyóimat.
Fent a hágón meg úgyis megállunk a parkolóban, és fel-le szabad foglalkozás.
Tök ugyanúgy fizetsz mint itthon csak a kutas nem magyarul beszél.
Tankolsz.
Betipegsz.
Odaadod a kártyát.
Kutas lehúzza.
Telefon csipog,blokk kijön.
Te visszatipegsz.
Monnyák hogy szia.
Van kártyám de még sosem fizettem vele kint, és kp nélkül elég égő ha nem működik...mind1 majd lesz valahogy, de a 250-es Bandit-tol tényleg ne várjatok csodát, múltkor elég rohanós volt a tempó, nem tudom hogy egy kicsit lightosabbal is elvagytok-e?Mert én nem szeretek tényleg 120km/h fölé menni
Inkább úgy fogalmaznék hogy a pályáig mindenképp érdemes elmenni, de onnan már bűn kihagyni a Sturecet...
Én sem viszek Eurót, Master Cardot mindenhol elfogadnak és középárfolyamon számítják a valutákat.
A Szőny felőli Mol kútra gondolsz ugye? Ott leszünk 9:30-ra!
Múltkor azt írtad csak a pályáig érdemes elmenni ez már kicsit több, persze nem baj, vagy mégis? elég égő de nincs euróm és nem tudok kint tankolni, szal max 350-et tudok menni kint.
Na mind1 mi 9:30kor indulunk a Komáromi Mol kútról, ha jöttök jöttök ha nem nem, a számom 06-30-979-51-40
Lehet hogy tiszta Gs,nem emlékszem Krissal mocijára.Nekem anyák napja pár éve kilőve......Holnap pedig Bécs,motort hozunk be
Természetesen a következő túrára ezzel megyek:)))Csak első gumit kéne kerítsek,ami nem egyszerű feladat..........
Nem értem, hogy miért nem jó a teszt írója szerint ha Európát akarod körbemotorozni?
Abban maximálisan igaza van, hogy a gyári gumi egy sapka szart nem ér, alattam is csúszkált már a hátulja kicsit agyatlanabb kanyargásnál. Alig várom, hogy elkopjon...
A 6 literes átlagnál azért csúnyán bántották már, nekem hétfőn 4,3-as átlag jött ki, pedig ebben volt 180-nal rohanás-előzgetés is.
Még képlékeny a holnapi napunk, beszéltünk egy ilyen lazább Pilis körről, de én azt áttolnám hétvégére. FZ6-os srác meg én mindenképp, meg még aki akar.
E ponttól a hurkot vezetném én a Sturecre, aztán utána visszaadnám a karmesteri pálcát újra.
Csak jelzem, ha E pontnál rádobunk egy 130-ast, akkor láthatnátok a legendás 577-est. A plusz kör ugyan oda térne vissza. Na?
Ha ott jártok, kár lenne kihagyni!
Amíg odaérünk, hackeljétek meg a piros lámpát a kútról való kikanyarodásnál, mert eddig még sosem volt türelmem kivárni a zöldet.
És nem bennem van a hiba. Már arra gyanakszom hogy fotocellás, csak a motort valahogy nehezebben érzékeli.
Költöztetés után jön a következő álom buli.
Egy családi házra méretezett konyhát kell befaragnom egy lakótelepi patkánylyukba.
Úgy hogy még egy álfalat is kell csinálni.
Holnap mérem fel mibe fog fájni nekem munkaidőben.
Vasárnap meg kivitelezni kell.
Tiszta szívás egy rokon lakásvásárlása.
Mindegyik között van fasz.
Egyébként soha nem értettem az ilyen sunyi tetteket. Azt is utálom, ha parkolóban meghúznak egy autót, sztán tovább áll. Másnak lehet több 10 ezres kárt csinál, ha meg betétlapot adna, akkor 1 évig pár ezerrel magasabb lenne a biztosítása.
Ahhh, ez is örök téma, mint a gumi, olaj és fékbetét.
Sztem egy Mol kútról beszélünk ahogy jössz az 1-esen Győr felé jobb kéz felől van mellette egy Pennyvel, és 9:30 kor indulás van nem érkezés
No para, jó lesz a 120 alatti tempó is, csak 110 alá ne essünk tartósan, mert a GS 100-nál hatodikban szétrázza a golyóimat.
Fent a hágón meg úgyis megállunk a parkolóban, és fel-le szabad foglalkozás.
Tankolsz.
Betipegsz.
Odaadod a kártyát.
Kutas lehúzza.
Telefon csipog,blokk kijön.
Te visszatipegsz.
Monnyák hogy szia.
2.-es hogy legyen egy törölköződ.
3-as egy jó minőségű esernyő.
(Galaxis utikalauz stopposoknak)
De jó motorosoknak is.
Legfontosabb hogy ne ess pofára.
Én sem viszek Eurót, Master Cardot mindenhol elfogadnak és középárfolyamon számítják a valutákat.
A Szőny felőli Mol kútra gondolsz ugye? Ott leszünk 9:30-ra!
Na mind1 mi 9:30kor indulunk a Komáromi Mol kútról, ha jöttök jöttök ha nem nem, a számom 06-30-979-51-40
Ha meglesz, bandázhatnánk! =) Örülnék egy-két karika erejéig egy kis mentorálásnak a vasat illetően!
Benne vagy?
Természetesen a következő túrára ezzel megyek:)))Csak első gumit kéne kerítsek,ami nem egyszerű feladat..........
Abban maximálisan igaza van, hogy a gyári gumi egy sapka szart nem ér, alattam is csúszkált már a hátulja kicsit agyatlanabb kanyargásnál. Alig várom, hogy elkopjon...
A 6 literes átlagnál azért csúnyán bántották már, nekem hétfőn 4,3-as átlag jött ki, pedig ebben volt 180-nal rohanás-előzgetés is.
E ponttól a hurkot vezetném én a Sturecre, aztán utána visszaadnám a karmesteri pálcát újra.
Na?
Ha ott jártok, kár lenne kihagyni!