Mi lenne hát megyünk, elég kezdő a srác meg 250-es banditája van, olyan tempó biztos nem lesz mint vasárnap volt, sztem olyan 5-6 fele már itthon leszünk
Ja,a kisKawa 193 km-re kért 10 liter benyát,amiben volt kb 60km 2 személy,150-es pályatempóval megspékelve.Nem nagyon tartom 8e alatt a fordulatot tetszik ez a kis seggvibrátor:)))))))))))))
Ja,most voltam Lidl-ben vásárolni.Van parkhely a bringásoknak,spirál csőből,ahhoz kötheti ki a szarját.Persze a baromarcú kikötötte ahova a motorok parkolnak.Én mint jófiú,hagytam egy embernyi helyet a szemét bringa mellett.Mire kijöttem,a kawa mind2 tükre le volt hajtva......remélem te bringás paraszt,megbaxod anyád!
Ha én vagyok a bunkó motoros,előttem egy bringás sem áll meg.......Ott fogom xopatni őket,ahol lehet.Szemétkedésben jó vagyok.....
Ehhez azt kellene tudnunk h mennyit akarsz rákölteni a gépre? Ha nem akarsz tuningolni akkor én is inkább a Phenom2-ket ajnálom az I5 helyett. Illetve ha fontos a grafika , játékhoz akkor Nvidia vga-t , mert az támogatha a phisx dolgokat amik nagyon sokat jelentenek kinézetre némelyik játéknál!
Azt nem tudom hogy működik az a csavar, mert egyszer ki akartam venni a plexit hogy kipucoljam mögötte a koszt, de csak csavartam csavartam és nem jött ki.
Akkor biztosan jó lesz, felétek egy kicsit több a szerpentin.Nekem szimpatikusabb a hosszú áttétel, de ezzel vettem a motort. Holnap börze lesz Siófokon, megpróbálok lőni egy 16-ost. Ha nem jön össze, akkor veszek én is egy újat.
Valaki másnak esetleg nincs egy felesleges 16-os lánckereke?
yoke köszönöm . de cserélni nem akarok, és közben sikerült
a helyi motorosboltban rendelni egyet 3300 ért.
Remélem jó lesz, bízom benne ,hogy az emelkedőkön jobb lesz a rövidebb áttétel. Fogyasztás nem mérvadó mer a főleg a Bükk ben motorozok és ritkán van 6- ban.
Ebben én is tudok segíteni. Ha megfelelő alaplapot veszel, most kevesebb mint fele annyiért vehetsz nem sokkal gyengé procit is az FX-es konfigba. Még a raktáron megmaradt Phenom2 955 vagy 965 -ösök nagyon jó vételnek számítanak. 660 GTX szintén jó vétel, meg a 650Ti / TiBOOST is. Memória egyre drágább, meg még a HDD árak sem rendeződtek...
Komoly? Olvasgatom a fórumokat és teljesen bizonytalan vagyok. Már régóta gyűjtögetek a gépcserére (4-5 évente szoktam) most (talán) összejött egy kis pénz erre a célra.
Ami fix: Intel i5 3570, vagy AMD FX8350 az alap. SOHA nem tuningolok, de megbízható alaplap, AMD-hez 7870, Intelhez GTX 660-at néztem ki videokártyaként, de annyi az infó, hogy
Szeretnék (természetesen) minél olcsóbban, minél jobb gépet összerakni...
Akkor legközelebb ezzel jössz?
Nem lesz hétvégén olyan nyugis túra, mint amiről beszéltél? Ha a prof. csütörtökön leokézza, szívesen csatlakoznék!
Szombat lenne jobb, mert vasárnap mégiscsak anyák napja, mutert illik boldogítanom (280km oda-vissza)...
Ötlet?!
GSX650F teszt
Ha én vagyok a bunkó motoros,előttem egy bringás sem áll meg.......Ott fogom xopatni őket,ahol lehet.Szemétkedésben jó vagyok.....
Ahova nézel,oda mész.......Ez a pancser kibökte a bicós majmot....
1 majdnem és 1 puff
"Autóval akkor van elsőbbséged, ha megadják, motorral úgy közlekedj, mintha sohasem lenne elsőbbséged"
Ehhez annyit hozzátennék, hogy sohase állj meg feleslegesen
Laza dobogókői lötyögés holnap, vagy Foregon túra?
Foregon, milyen tempóra lehet számítani, és hányra akartok hazaérni?
De akár az is lehet hogy holnap ez a karika, hétvégén meg Pilis, úgyis MZ találkozó lesz ott egész hétvégén.
Nem baj, majd az is letisztul!
Van olcsóért egy Ati 3850 full hd-s AGP kártyám..és egy Zalman digit hűtésvezérlőm.....hátha :)
Valaki másnak esetleg nincs egy felesleges 16-os lánckereke?
a helyi motorosboltban rendelni egyet 3300 ért.
Remélem jó lesz, bízom benne ,hogy az emelkedőkön jobb lesz a rövidebb áttétel. Fogyasztás nem mérvadó mer a főleg a Bükk ben motorozok és ritkán van 6- ban.
Ami fix: Intel i5 3570, vagy AMD FX8350 az alap. SOHA nem tuningolok, de megbízható alaplap, AMD-hez 7870, Intelhez GTX 660-at néztem ki videokártyaként, de annyi az infó, hogy
Szeretnék (természetesen) minél olcsóbban, minél jobb gépet összerakni...
Sorry, de a 111355-ös hozzászólásban kértem róla a képet 1-2 napja, azért is csaptam le rá!