Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okok, már írom is a mail címedre dobom! :D
Thx!
A gumi nem kell , de szívesen segítek neked számítógép kérdésekben!
Szia!

Nem találtam emailcímet az adatlapodon, (az enyémen van - írj elérhetőséget).

Reggel beszéltem a szervizzel, csütörtök (máj.02) - 08-ra viszem a mocit, bízom benne, hogy még aznap, de legkésőbb pénteken kész.
Részemről hétvégén mehet a jöhet, a részleteket lelevelezzük.
/a héten délutános vagyok, remélem el tudom hozni a gépet péntek délelőtt, ha nem, akkor csúszik jövő hétre - nem rajtam múlik./ -illetve ha jól tudom szombaton is nyitva vannak, mindent megtudok rövidesen.

Addig a "dot" számokat is megkeresem, küldöm emailben.

Üdv!
Szia!

Na most lett elegem az Avonból, ennél még a régi BT is csak jobb lehet...
Köszönöm, ha neked jó, meg is vettem! Mondj egy címet és számot és mikor vihetem el?!
Egy hasonló állapotú 16-osért cserébe nekem van.
Annyiért akkor elkelt :)
Küldök mailt és írjál vissza egy telós elérhetőséget.
Ezek rendben vannak.
Mit mondtál hogy gyáriak és 15 000 van bennük?
Nézd meg a DOT számot hogy egyezik e vagy valamivel korábbi dátum szerepel rajta a motor gyártási événél. Ha későbbi, akkor már cserélték.
Más:
Most vettem észre, hogy az "F"-es gépem spoileréből elölről, a lámpa mellől kiesett egy csavar. Belülről (is) burkolat van azon a részen, ötletem sincs, hogyan lehetne pótolni. Valakinek van tapasztalata ez ügyben?
Én még hiányolok egy kézjelet, amikor szembe jövő traktor mögül kivágódik a türelmetlen autós. Találjátok ki hogy fels...
Én 5000-re gondoltam a két kerékre (Ez kb. a tized része az új szettnek) de bármi használható cserében benne vagyok. Ha valakinek a környéken (Szentendre) van számtech érdekeltsége - beszéljünk, most akarom fejleszteni a gépemet....
Ismétlem magam: Nem keres(ked)ni akarok a gumikkal, csak "jól" kiszállni belőle.
A Metzeler pont ilyen.Kevésbé tapad,viszont sokat bír.Tovább kell melegíteni hogy elérd vagy megközelítsd azt a tapadás mint egy másik guminál.Mind2 mocimon hátul Lasertec van,igyekszem rájuk odafigyelni.Ha bemelegszik elég jól tartja a vasat:)Ha nem aprópénzért vettem volna őket,nem tenném fel.
Sziasztok !

Nincs valakinek eladó 15-ös első lánckereke? Olyan érdekelne ami nem kopott.
Ha elfogadható árat mondasz engem lehet érdekelne.
Nem mértem - de majd megnézem és csinálok arról is képet. Nem kereskedni akarok vele, csak nem akarom otthagyni a műhelyben, ahol felteszik az új gumit, meg a garázs falára szögelni sem .

Nem tudok róla, hogy defektes lenne (nálam nem volt és kb. 1 éve vettem a mocit) és tény, hogy kb. 15000 van benne, mert ez a gyárija.
Hozom a képeket
Ez még simán eladható. Milyen mély a minta?
Köszi, ezek tényleg elég jó árak. És ez az Üllői 206 ez h. működik, mert a honlapjukon nem látom. Na mindegy, majd hívom őket ha aktuális lesz.
Hát lehet tapad, mint a fene, de a Lasertec-el majdnem 2x annyit megyek el és melóba járáshoz annak a tapadása is bőven elég.

Azért köszi
Akkor egy pár kép:
Na megtaláltam az útvonalat is:
Majd ha a mostanit is elkoptattam (bár gyanús ezt már nem én fogom végig) szólok.

Egyébként ne hisztizz, ott voltál, láttad, még írtam is csomószor hogy cserélni fogom, mégsem szóltál...

Késő Bánat =)

Én ezt még kiemelném. 2 hete a kátyúk miatt nagyon hiányoltam:

Motorostúra jelzések egymás felé
Egy kis olvasni való az Uraknak főként annak aki túrát szervez, vezet:

Motorozzunk együtt!
Jelenleg nem kell más alkatrész, de ha elüt egy autó akkor legalább tudni fogom merre keressek alkatrészeket
Abba még volt vagy 8000