Nem találtam emailcímet az adatlapodon, (az enyémen van - írj elérhetőséget).
Reggel beszéltem a szervizzel, csütörtök (máj.02) - 08-ra viszem a mocit, bízom benne, hogy még aznap, de legkésőbb pénteken kész.
Részemről hétvégén mehet a jöhet, a részleteket lelevelezzük.
/a héten délutános vagyok, remélem el tudom hozni a gépet péntek délelőtt, ha nem, akkor csúszik jövő hétre - nem rajtam múlik./ -illetve ha jól tudom szombaton is nyitva vannak, mindent megtudok rövidesen.
Addig a "dot" számokat is megkeresem, küldöm emailben.
Na most lett elegem az Avonból, ennél még a régi BT is csak jobb lehet...
Köszönöm, ha neked jó, meg is vettem! Mondj egy címet és számot és mikor vihetem el?!
Ezek rendben vannak.
Mit mondtál hogy gyáriak és 15 000 van bennük?
Nézd meg a DOT számot hogy egyezik e vagy valamivel korábbi dátum szerepel rajta a motor gyártási événél. Ha későbbi, akkor már cserélték.
Más:
Most vettem észre, hogy az "F"-es gépem spoileréből elölről, a lámpa mellől kiesett egy csavar. Belülről (is) burkolat van azon a részen, ötletem sincs, hogyan lehetne pótolni. Valakinek van tapasztalata ez ügyben?
Én 5000-re gondoltam a két kerékre (Ez kb. a tized része az új szettnek) de bármi használható cserében benne vagyok. Ha valakinek a környéken (Szentendre) van számtech érdekeltsége - beszéljünk, most akarom fejleszteni a gépemet....
Ismétlem magam: Nem keres(ked)ni akarok a gumikkal, csak "jól" kiszállni belőle.
A Metzeler pont ilyen.Kevésbé tapad,viszont sokat bír.Tovább kell melegíteni hogy elérd vagy megközelítsd azt a tapadás mint egy másik guminál.Mind2 mocimon hátul Lasertec van,igyekszem rájuk odafigyelni.Ha bemelegszik elég jól tartja a vasat:)Ha nem aprópénzért vettem volna őket,nem tenném fel.
Nem mértem - de majd megnézem és csinálok arról is képet. Nem kereskedni akarok vele, csak nem akarom otthagyni a műhelyben, ahol felteszik az új gumit, meg a garázs falára szögelni sem .
Nem tudok róla, hogy defektes lenne (nálam nem volt és kb. 1 éve vettem a mocit) és tény, hogy kb. 15000 van benne, mert ez a gyárija.
Hozom a képeket
Köszi, ezek tényleg elég jó árak. És ez az Üllői 206 ez h. működik, mert a honlapjukon nem látom. Na mindegy, majd hívom őket ha aktuális lesz.
Hát lehet tapad, mint a fene, de a Lasertec-el majdnem 2x annyit megyek el és melóba járáshoz annak a tapadása is bőven elég.
Thx!