Azzal sem volt gond.
Bár ott fasza volt a bukógomba.Fel tudtam mindkét lábam rakni rá mint egy hullaszállítóra.
Ezt hiányolom picit.
Néha fel kell állni lazítani pár Km-t.
Frász tudja........................720-nál a kezem fájt talán mert markolni kell a kormányt bármilyen laza.
Simán elvagyok a streettel.
Inkább elszoktam tőle.
Google maps nekem a 82-est gyorsabbnak írta, meg jobb az útminősége is Győrig, meg hát ismerem mint a tenyerem, lelki állapottól függően választok majd
kényelmes a túrót ugyan úgy fáj a pi..ám rajta mint a gs-en, talán 10%-al tűrhetőbb, a múltkori túrán 690km-et mentünk első nap azt hittem összeszarom magam mire oda érünk, havernak gyári zselés kawa ülése volt a zxr6-án neki semmi baja nem volt, pedig az ugye sportmotor. Én is minél hamarabb be akarok zselésíteni
Jártam már rengeteg festékboltban de mindenhol csak bután néztek rám... keresgéltem Gugliban is de semmi konkrétumot nem találtam.
Van esetleg márka vagy hely ahol kereshetném?
Köszi!
Csak ne az ülésről menet közben.
De ha visszafordulnál, akkor egyértelműen jelezd a többieknek is, nehogy téged keresgéljünk...
De bízom benne hogy jobban leszel, és végignyomod!
Áááá már legyártottuk a GS500-as pólókat és nincs több, úgyhogy....
Negyed és fél tíz között fogunk ott gyülekezni, megtankolunk hogy legközelebb már csak Pécsen kelljen megállni utántölteni.
Bár ott fasza volt a bukógomba.Fel tudtam mindkét lábam rakni rá mint egy hullaszállítóra.
Ezt hiányolom picit.
Néha fel kell állni lazítani pár Km-t.