Hali!
Elvben ezt az útvonalat tartjuk, de Ataa a főnök.
Ha rám csörögsz holnap, akkor meg tudom mondani, hol tartunk éppen, útközben is tudunk beszélni.
Dobj egy mail-t a krissal@freemail.hu-ra és visszadobom a számom, vagy dobd át te a számod. (nem szeretem ha neten felelhető)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a motor aluminium féknyergeinek festésével kapcsolatban? Nem tudom, hogy milyen festéket vegyek, mivelhogy ugye alu a féknyereg illetve, hogy egy fékezés után is fentmaradjon a festék. Tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv
naná,hogy az érdi shellre....bár van fönt is egy...
...vagy a pályán megyünk?
...ha nem vagyok ott 8.40-ig akkor meghaltam,elaludtam..elraboltak......vagy megtaláltam a világ legjobb seggét és legszebb arcát...akinek (hö hö akiknek) a gazdája engem akar
A Gs-en se sokkal kényelmesebb. Szerdán voltam vele mozaikban vizsgázni, mármint a gs-el, kicsit ki van herélve a gyári kipuff, de nem vészes a hangja, viszont raktunk rá a haverommal egy gravírozott alutáblát (Sound by Marcus) felirattal. Biztos azt hitte vmi sportdob
Simán megbasztak volna a vizsgán, ha nincs egy kis hátszelem. Mondja a vizsgáztató, h nem gyári a hangja és nincs rá tanúsítvány, vagy mi a fene, hiába mondtam neki, h gyári kipuff, ott a szám rajta nézze meg. Mindegy, leszedem a táblát, oszt jól van.
Még alszom rá egyet, de az is lehet, h én is csatlakoznék (valszeg a ciberével), tehát 9-kor a fehérvári kút, ha jól értem. Bár még nem az igazi a térdem, szóval kicsit tartok a kb. 600 km-től.
"Barátságos 120-130" ? .... Csoportban az azt jelenti, a sor végének időnként 150-el is kell mennie, főútvonalon. Ez az autók folyamatos előzésével jár együtt. Túratempónak szerintem a forgalom ritmushoz kell igazodnia mivel rajtunk kívül mások is lesznek az úton. Ez főúton 100 körüli tempót jelent és beváróhelyeket kell kijelölni.
Félreértés elkerülése végett jelzem, hogy 9:30-kor indulunk a benzinkútról, tehát mindenki előbb legyen ott valamivel. Több mindenkivel van időpont egyeztetve, és szeretnék pontos lenni.
...abból tuti késés lenne
Ha fél 10-re kell Fehérváron lenni...akkor pontban háromnegyed kilenckor indulni kell a turbós (megszokott) shell-ről. (nem háromnegyedre shell-re érni és még tankolni...pisilni stb..)
..amúgy teljesen állapot függő ,hogy megyek....mert iccaka gálya van.
...jahh..jön olyan magamfajta lassú is...mert utálnám ha csak rám kellene várni...és a 30 ruppós csekkektől is ódzkodom
Hali!
Lesz ott minden, nem abból indulj ki. foregon, vagy én majd előremegy a bolyba és a másik lemarad és szedegeti össze a többieket, elvben mi tudunk majd kommunikálni. Lefelé barátságos 120-130, ott meg majd mindenki a saját tempójában, amiben lesz gondolom R6, FZ/ sebesség is és lesz visszafogott GS500 is.
Elvben ezt az útvonalat tartjuk, de Ataa a főnök.
Ha rám csörögsz holnap, akkor meg tudom mondani, hol tartunk éppen, útközben is tudunk beszélni.
Dobj egy mail-t a krissal@freemail.hu-ra és visszadobom a számom, vagy dobd át te a számod. (nem szeretem ha neten felelhető)
Valaki tudna segíteni a motor aluminium féknyergeinek festésével kapcsolatban? Nem tudom, hogy milyen festéket vegyek, mivelhogy ugye alu a féknyereg illetve, hogy egy fékezés után is fentmaradjon a festék. Tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv
Botanikus vagyok az az útvonal, amit leírtatok az biztos ?
...vagy a pályán megyünk?
...ha nem vagyok ott 8.40-ig akkor meghaltam,elaludtam..elraboltak......vagy megtaláltam a világ legjobb seggét és legszebb arcát...akinek (hö hö akiknek) a gazdája engem akar
Simán megbasztak volna a vizsgán, ha nincs egy kis hátszelem. Mondja a vizsgáztató, h nem gyári a hangja és nincs rá tanúsítvány, vagy mi a fene, hiába mondtam neki, h gyári kipuff, ott a szám rajta nézze meg. Mindegy, leszedem a táblát, oszt jól van.
Ha fél 10-re kell Fehérváron lenni...akkor pontban háromnegyed kilenckor indulni kell a turbós (megszokott) shell-ről. (nem háromnegyedre shell-re érni és még tankolni...pisilni stb..)
..amúgy teljesen állapot függő ,hogy megyek....mert iccaka gálya van.
...jahh..jön olyan magamfajta lassú is...mert utálnám ha csak rám kellene várni...és a 30 ruppós csekkektől is ódzkodom
Szerintem most beszéljetek meg egy fix indulási időpontot, max 10 perces rávárással. Különben úszik a menetrend!
Lesz ott minden, nem abból indulj ki. foregon, vagy én majd előremegy a bolyba és a másik lemarad és szedegeti össze a többieket, elvben mi tudunk majd kommunikálni. Lefelé barátságos 120-130, ott meg majd mindenki a saját tempójában, amiben lesz gondolom R6, FZ/ sebesség is és lesz visszafogott GS500 is.
Vigyázz magadra, széles utat, gumi fákat!
...akkor ne várjatok....mert elaludtram
9:30-ig ott leszünk a kúton.