Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott leszek én is, ha még nem késő a jelentkezésem.
Hali!
Elvben ezt az útvonalat tartjuk, de Ataa a főnök.
Ha rám csörögsz holnap, akkor meg tudom mondani, hol tartunk éppen, útközben is tudunk beszélni.
Dobj egy mail-t a krissal@freemail.hu-ra és visszadobom a számom, vagy dobd át te a számod. (nem szeretem ha neten felelhető)
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a motor aluminium féknyergeinek festésével kapcsolatban? Nem tudom, hogy milyen festéket vegyek, mivelhogy ugye alu a féknyereg illetve, hogy egy fékezés után is fentmaradjon a festék. Tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv
Szia !
Botanikus vagyok az az útvonal, amit leírtatok az biztos ?
Érdi shell a lenti, nem pálya.
naná,hogy az érdi shellre....bár van fönt is egy...
...vagy a pályán megyünk?
...ha nem vagyok ott 8.40-ig akkor meghaltam,elaludtam..elraboltak......vagy megtaláltam a világ legjobb seggét és legszebb arcát...akinek (hö hö akiknek) a gazdája engem akar
Egyébként is gyere a CBR-el, mert én is azt akarok, legalább látok egy szépet
A Gs-en se sokkal kényelmesebb. Szerdán voltam vele mozaikban vizsgázni, mármint a gs-el, kicsit ki van herélve a gyári kipuff, de nem vészes a hangja, viszont raktunk rá a haverommal egy gravírozott alutáblát (Sound by Marcus) felirattal. Biztos azt hitte vmi sportdob

Simán megbasztak volna a vizsgán, ha nincs egy kis hátszelem. Mondja a vizsgáztató, h nem gyári a hangja és nincs rá tanúsítvány, vagy mi a fene, hiába mondtam neki, h gyári kipuff, ott a szám rajta nézze meg. Mindegy, leszedem a táblát, oszt jól van.
Majd pihenteted a térded a GS-emen, addig elduzzogok a CBR-el
Még alszom rá egyet, de az is lehet, h én is csatlakoznék (valszeg a ciberével), tehát 9-kor a fehérvári kút, ha jól értem. Bár még nem az igazi a térdem, szóval kicsit tartok a kb. 600 km-től.
Tök igazad van.
Sinán jó az a tempó.A lassabbak előre oszt a többi megoldja.
"Barátságos 120-130" ? .... Csoportban az azt jelenti, a sor végének időnként 150-el is kell mennie, főútvonalon. Ez az autók folyamatos előzésével jár együtt. Túratempónak szerintem a forgalom ritmushoz kell igazodnia mivel rajtunk kívül mások is lesznek az úton. Ez főúton 100 körüli tempót jelent és beváróhelyeket kell kijelölni.
Most nem kell ránk várni, vagy ha kéne se várjatok meg! Vagy nem jövünk, vagy a legrosszabb esetben találkozunk a Hambisnál
Jogos, te most a Érdi shell-re gondolsz? Akkor ott kellene lenni már 8:30-kor... aki késik, az érjen utol SzF.-on.
Félreértés elkerülése végett jelzem, hogy 9:30-kor indulunk a benzinkútról, tehát mindenki előbb legyen ott valamivel. Több mindenkivel van időpont egyeztetve, és szeretnék pontos lenni.
...abból tuti késés lenne
Ha fél 10-re kell Fehérváron lenni...akkor pontban háromnegyed kilenckor indulni kell a turbós (megszokott) shell-ről. (nem háromnegyedre shell-re érni és még tankolni...pisilni stb..)

..amúgy teljesen állapot függő ,hogy megyek....mert iccaka gálya van.
...jahh..jön olyan magamfajta lassú is...mert utálnám ha csak rám kellene várni...és a 30 ruppós csekkektől is ódzkodom
Na jó, darázs kedvéért, benzin, éhség, csajozás, kaja, vagy dumcsi miatt simán megállunk, de máskülönben senki kedvéért!
Bagoly mondja verébnek!

Szerintem most beszéljetek meg egy fix indulási időpontot, max 10 perces rávárással. Különben úszik a menetrend!
Legközelebb szerintem a GS-ek kellenének előre, mint ősszel ataaa-val szlovákiában. Aztán majd megvárjuk a nagyobb gépeket
Hali!
Lesz ott minden, nem abból indulj ki. foregon, vagy én majd előremegy a bolyba és a másik lemarad és szedegeti össze a többieket, elvben mi tudunk majd kommunikálni. Lefelé barátságos 120-130, ott meg majd mindenki a saját tempójában, amiben lesz gondolom R6, FZ/ sebesség is és lesz visszafogott GS500 is.
Felkeltselek, amikor felkelek? Olyan 8 körül kelek, fél kilenc - kilenc elindulok...
Na, gratulálok, most már senki kedvéért nem állunk meg!
Vigyázz magadra, széles utat, gumi fákat!
ha nem érek időben Fehérvárra.....
...akkor ne várjatok....mert elaludtram
Szeretettel várunk!
9:30-ig ott leszünk a kúton.