Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv !
nagyon érintőleg vagytok f.várnál hozzám. ha nincs létszámkorlátozás, és négy hosszúműszak után lesz a lábamban erő, csatlakoznék f.várnál ...
Szia!

Részünkről a megtiszteltetés!
Mivel elég sokan leszünk, így jelöljünk meg egy 12:30-as időpontot a Mecsek pihenőben. Google térkép szerint akkor leszünk ott, de szerintem előbb ...viszont Murphy nem alszik.
Szerencsére ez egy olyan hely ahol fel-le motorozással lehet múlatni az időt.
Szerintem megtaláljuk egymást, de azért küld át a számod ide:
ataaa@freemail.hu
Hát srácok :)
Ma megjött a jogsim, így beletettem az első kilométereket a kis vasba :)) Még szokni kell, ismerkedni vele, de nagyon bejön :))))))
Sziasztok! Pécsi vagyok ,csatlakozhatok hozzátok a Mecsek pihenőnél kb mikor értek oda?
Vizet hozz, Mecsek pihenőben akkora hamburger van hogy besírsz.
Akkor tiszta GS!
Foregon, 81-es úton lemész Fehérvárig, majd ott balra kanyarodsz, majd az első adandó alkalommal megint balra kanyarodsz. (mintha Zámolyra mennél, de ott a sarkon a benzinkút, a túloldalon van egy Metro)
Begami, gyere nyugodtan, általában ahányan elindulunk, annyian térünk haza.
Egészen Pécsig együtt szépen max 120-as tempóban fogunk haladni. Aztán a kanyargóson ki hogy érzi, de nem hagyjuk el egymást.
Az már biztos hogy 10 felett leszünk...
Ja hogy az útvonal tervező B pontja akkor már tudom hova kell menni.... Bocs kicsi késő van
Nem néztem hogy hol a tankja Elég jól muzsikál,csak furcsa hogy elég hosszúak a fokozatok,pedig 7e felett él.100-nál 5e-t pörög
Kössz baszdmeg!
Szép vas!
Azt hittem ez az, aminek az ülés alatt van a tankja, a tank helyén meg sisaktartó van.
Húha kemény nap lesz 570 km nekem időjárás remélem fasza lesz, Mecsek pihenőben van valami kajálda vagy kaját vinni kell?
Én is mennék ha szabad Azt lehet tudni hányan mennénk és milyen motorokra számíthatok? Csak a tempó miatt kérdezném nem szeretem ha rám kell várni...
Ja ez? ezt olvastam de hát ezzel nem vagyok kisegítve valami utca név kell a gps-esem nek ezt így nem tom bele ütni
Akkor beszerelem holnap a sisakba
Vasárnap, ez a menet:
http://goo.gl/maps/LjSMz
idézem Ataa-t:
"Találka Székesfehérváron (B pont) az OIL! benzinkúton a Metro áruház mellett (csak hogy könnyebben megtaláljátok )
Pontos időpontot majd akkor ha már mindenki visszajelzett hogy jönne, de úgy gondoltam hogy tíz-fél tíz fele jó lenne elindulni, és akkor több időnk lesz odalent.
Mecsek pihenőben eszem-iszom, aztán élménymotorozás a Mecsekben. (vagy fordítva) "
Hali

BT -s intercomom van, elvileg össze tud kapcsolódni akármilyen másik BT-s cuccal
Más, mikor megyünk hova és honnan indulunk ? nem tom nekem kerülte el valami a figyelmem vagy még nem volt leírva? holnap azaz szombaton nem tok netezni majd csak este de vasárnap ott leszek reggel ahova írjátok
120 felett maradok, kurva hosszú annak a srácnak a karja
Nesze
Képet nyomass már fel!
Vagy türelmesen várjak vasárnapig?
A GPX meg 25 éves és van benne 32e km
Az alapjárati hibával kapcsolatban ha gondolod hívj fel, telefonon esetleg tudok segíteni......leírni nehezebb.
Vágom az útvonalat oda vissza, max amikor átvágunk a kertvároson, akkor kell figyelmesebben menni, mert kesze-kuszább mint a Budai hegyek városrészei...
Most beszéltem FZ6-al, 120-as haladóban csorgunk le, elágazásoknál bevárunk mindenkit.
Azt mondta aki 120 alá esik, annak kioszt egy sallert. Persze azok úgysem ti lesztek.
Moha ba jon velem.ukrainaban nem kotok ki.
No para..........csak mecsek............nem lehet akkora hogy vegleg eltunjon az ember mint a harcolo japo katonasag.
A GSXF van vagy 6 éves, de nincs benne 16 000 sem, úgyhogy ezért volt bátortalanabb, no meg 2 személlyel volt. Most már egyedül jön. De ha úgy érzitek, akkor előzni, helyezkedni kell.