Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen szerencsére nem azzal megy. Biztos is , hogy mennék vele ha itthon lenne de sajnos ott van az oktatómnál ugyanis azzal járok a tanfolyamra!
Amúgy az a plexi ér valamit? Én is gondolkodok a vételen , de csak ha annyit ér , hogy ott van akkor nem éri meg nekem!
Speciel pont az nem létszükséglet.
Sziasztok. Ma forgalomba helyeztem a suzit. Mostmár megvan a rendszám , forgalmi , már csak a jogsi kell :D
Mondjuk az se volna baj, ha az adatlapodon több infó lenne, h tudjam merre laksz stb.
Szerintem ha megjön és lesz időm letesztelem, sztán kölcsönadom és ha beválik, akkor térjünk vissza rá.
Addig nem rendelnék még1-et, amíg ez meg nem érkezett tutira. 5.244,- Ft volt (mostani árfolyamon), nem egy eget rengető összeg (persze kb. 20 forintból kijönne, ha lenne öntőforma , itthon biztos olcsóbb, de nem találtam sehol), és mondjuk 1 állítás alatt simán visszajönnek a szerszámok árai, de azért megvárnám. Rendeltem már pár cuccot e-bayről (Hong-Kong stb.) eddig 1 rendelés kivételével minden megérkezett, de az ördög nem alszik. )
Koszike ....
Tudnal ilyen kivevo szerszam.rendeleseben nekem segiteni ....
Szólok neki hogy mikor már nem lát senkit áljon meg.
Ja, azt nem írtam. Most vasárnap.
Mikor?
Szotyi?
Valami jelzőszínnel kéne bekenni a kerekét, hogy tudjuk merre ment.
A fényképészeknek tetszene.
Van egy másik megoldás is...
A Moha Bá-t vihetem ha életet lehelek bele.

A Kopasz lenne de fene tudja.

Vagy a Szotyi úr.

Rákérdezek.
Majd ahogy megéhezünk, bár lehet én is viszek ételhordót, hogy elrakhassam a burger felét.
Dózer úr nem ér rá, vagy nincs valami környékbeli ismerősöd?
80 százalék hogy a pécsi kanyargósokon nem tévedek el, de ott az a fránya 20%.
Na akkor 8.-kor indulnom kéne.
Inkább fordítva.............annyi kajával olyan mintha egy krokodil lennék ami most evett meg egy bivalyt.
Ezen a videón pikk-pakk kiemeli a srác egy kis csavarhúzóval és egy mágnessel a korongot-lapkát.

Egyébként én is kíváncsi vagyok, h egyáltalán Kanadából megjön-e a szerszám, aztán persze az állításra is. Természetesen majd beszámolok.
Ez lenne
Találka Székesfehérváron (B pont) az OIL! benzinkúton a Metro áruház mellett (csak hogy könnyebben megtaláljátok )
Pontos időpontot majd akkor ha már mindenki visszajelzett hogy jönne, de úgy gondoltam hogy tíz-fél tíz fele jó lenne elindulni, és akkor több időnk lesz odalent.
Mecsek pihenőben eszem-iszom, aztán élménymotorozás a Mecsekben. (vagy fordítva)
Nekem elvileg van négy darab 2,60-as korongom, de nem valószínű, hogy bárkinek is ilyen kellene
Főnök................egy menetrendet ha kiagyaltad lécci írjál?
Majd légyszi mindketten számoljatok be a műveletről, mert állítólag elég gyér a lapka ellátottság, sok embernek okozott bosszúságot.
Ha ez az a videó amire én gondolok (itt most nem tudom lejátszani) akkor azza a kis szerszámmal elég nehéz kiemelni a tengelyet.
Legtöbben ki is szerelik.
Pontosan annyi volt, ami elborzasztó ár, de konkrétan sisakból simán veszünk 100ezreset, gerincvédőből meg nem.
Megnéztem mostanában párat és amikor ezt felvettem, ugyanúgy el voltam veszve, mint a sisakomnál, nagyon kényelmes és most autópályázás után elmondhatom, hogy tényleg szellőzik és nem is rosszul.
Megérte? Remélem a kényelme miatt meg és remélem élesben soha nem kell kipróbálnom. Az egyetlen bajom, hogy e-mellet a többi protektorom gyenge szarnak tűnik
Kiemelőt tegnap itt rendeltem meg e-bayen. Remélem meg is jön:
http://www.ebay.ca/itm/SUZUKI-...

Az állítás menete pedig a Service Manualban 2-5-tő a 2-9-ig találod elég jól leírva, vagy itt van róla egy filmecske, ez is elég jó.
http://www.youtube.com/watch?v...

Én is most fogok először állítani, lapkát még nem nagyon nézegettem, de googliba beírod biztos találsz egy csomó helyet. Kell még hozzá százados hézagmérő is, mert qrva kicsi a helyes hézag (0,03 - 0,08) és azt csak azzal tudod mérni. Azt pedig itt vettem.
http://muhelynet.hu/shop_searc...

Remélem tudtam segíteni.
4000 az ára a plexinek