Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Mától én is GS tulaj vagyok :D 2002-es E modell.
Lenne egy olyan kérdésem hogy valakinek van-e tapasztalata a bridgestone battlax bt45r - gumival? Hátul van.
Üdv:Imi!
Így már jó.
Az szerencséd hogy nem azt a kőbaltákkal egykorú féknyerget baxták rá mint az SV-re.
A pofám leszakad hogy jobb cucc van ezen mint a gsr750-en.
Plasztikkal feltápolt bandit.
Nincs olyan ahol kisebb méretű a motor és mondjuk kevesebb látszik belőle?
Nem pontosan Bandit, hanem GSX650F, dobozok meg még csak most kerültek rá, arról biztosan nincs fotó.
Különösebben sok nincs róla még, de tessék:
Má tolt.Fekete bandit sok dobozzal.650-es.
Tolhatnál már fel képeket az új vasról!
Pirelli Sport Demon, ennél szerintem nincs jobb...
Köszi Isti...épp azt néztem mi lehet az ...vékony pálcika a végén egy nagy fehér müanyag tekerővel.... már ezt is tudom..szuper nekem olyan 800-900 körül van az alapjárat...de akkor adok neki óvatosan.. köszi még egyszer!
Nekem nem volt vele semmi bajom.
Üdv!
Gumiválasztás előtt állok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata Metzeler Lasertec gumikkal? Érdemes-e olyat venni, vagy valami mást ajánlanátok inkább?
Előre is köszönöm a segítséget!
Lábtartót valakinek? Balos konzolon kívül minden van a képről.
Hy!
Ha vkit érdekel '93-as évj,osztrák papirral iár:180.000ft ami alkuképes de 100-ért légyszi ne akarjátok elvinni.Ha úgy van meg is bontom,ha vkit érdekel vmi hivjon bátran:30/259-05-47
Úgy tűnik beszart az egyik gyújtás jeladóm. Nincs vkinek elfekvőben, mert gyárilag csak komplett (alaplap, kábel-csatlakozók, 2 jeladó stb.) lehet kapni és kb. 40 ropi. E-bayon már nézegettem, de nem volt.

Még bontókat próbálok majd, de nem gyakori hiba, ezért nemtom kapok-e.
üzemmeleg
Üdv !
az úszóház előtt pár cm-re van egy függőleges rudacska, "tekerővel"
alapjárat beállítására. pár mm. tekerés elég. meleg motornál érdemes játszani vele. nekem 1200ford/ ...ajánlottak.
(bocs a szakszerűtlen megnevezésekért... )
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.. nem áll messze tőlem a szerelés de inkább rákérdezek ,mert nem akarok elállítani semmit..Nos befogtam a vasat a téli pihi után,és kicsit alacsonynak tartom az alapjáratot,volt hogy le is állt a lámpánál.egyébként szépen muzsikál,szóval szerintem csak kicsit állítanom kéne az alapjáraton....nos ebben kellene némi segítség.. hol-hogy? esetleg képel illusztrálva... Előre is köszi a segítséget!
/2005 ös gs500 /
(irigy lett a telibetakart KTM-re ")
de a lényeg, hogy fájjon a szívük a punnyadóknak , időjárásböngészőknek. faintos motorosidő volt
De legalább nem vér.
Jé, oldalidom nőtt a Banditomra!
Iár:190eFt
Rá kell húzni pluszban egy hajhálót.