Örülök, hogy így alakult, mert előre láttam, hogy a vesztedbe rohansz én pedig csak tehetetlenül nézem . Én is szívtam már így meg motort. Megvettem, mert papíron jól mutattak a műszaki adatok, aztán szép lassan rájöttem, hogy valami nagyon nem frankó.
Grat. a döntéshez.
Tuti van a tiédben is angoltól eltérő eredetű alkatrész (csavar, alátét, stb). Szóval a kérdés az alkatrészektől, vagy az összeszerelés helyétől függ a nemzetiség?
Na most, ha abból indulsz ki, hogy minden gyerek a születése helyének megfelelő nemzetiségű lesz, akkor a motor is olyan nemzetiségű, amilyen országban kigurul a gyárból!
Szerintem jó lesz a 10:30-as találka Esztergomban.
Bőven visszaérünk még úgy világosban, hogy a Sturecen kimotorozunk egy fél tankot.
Nagyon szépen kérnék egy visszajelzést akár itt, akár SMS-be nekem reggel hogy ki jönne, mert akkor megvárunk mindenkit.
Figy, téma van! Most csörgött a srác, hogy délnél előbb nem jön föl, mert délutánra vezényelték csak, szóval mehetünk hamarabb is, ha gondolod, és a többieknek is jobb...
Majd karika után megmutatom neki, ha még érdekli...
Már bánom hogy legutóbb nem fogadtam el a felkínált próba lehetőségét...
Tudod amikor megálltunk egy étteremben kajálni Ipolytölgyes után.
Majd amikor bejelentették hogy mennyit kell várni a kajára, mi köszöntük szépen de tovább álltunk, de azért te még törtél zúztál, meg ott hagytál egy kupac csikket a pincérnek a placc közepén.
Üdv Levizsgáztattam a kis Gpx-et,jövőhéten kap rendszámot.Végre nem a dögnehéz Xj-vel kell kanyarogni:)Az nagy túrákra való,kanyarvadászatra isten lesz ez a kis "szar" Annyira nem szoktam meg hogy anyjáig kell forgatni hogy a pályán 120-nál kimentem előzni,és csak 1-et kapcsoltam vissza.Olyan lehengerlő volt a gyorsulás,hogy a 130-al érkező autós ledudált szégyenszemre.Nem szoktam ezt a 8e fölé pörgetést:)))))))))))))
Lehet napolni kellene?
Én beszoptam.
Előrejelzés
Bár mire a tesztig jutottam, nagyjából már eldőlt, hogy a "kicsi" lesz, de így 100%-os bizonyosságot nyert a dolog...
Veterán Jawa-zás kapcsán nem tudnál vevőt egy 350-es csepptankos Jawa-ra?
De ettől még eltartott kisujjak issza a rumosteát.
Grat. a döntéshez.
Na most, ha abból indulsz ki, hogy minden gyerek a születése helyének megfelelő nemzetiségű lesz, akkor a motor is olyan nemzetiségű, amilyen országban kigurul a gyárból!
azt reméltem egy "spanyol" mkp-ral is megismerném
az européer érzést...
Bőven visszaérünk még úgy világosban, hogy a Sturecen kimotorozunk egy fél tankot.
Nagyon szépen kérnék egy visszajelzést akár itt, akár SMS-be nekem reggel hogy ki jönne, mert akkor megvárunk mindenkit.
Majd karika után megmutatom neki, ha még érdekli...
Tudod amikor megálltunk egy étteremben kajálni Ipolytölgyes után.
Majd amikor bejelentették hogy mennyit kell várni a kajára, mi köszöntük szépen de tovább álltunk, de azért te még törtél zúztál, meg ott hagytál egy kupac csikket a pincérnek a placc közepén.