Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöhettek költöztetni.
De durva!

Lehet napolni kellene?
Ezt most linkelték.

Én beszoptam.
Remélem nem lesz túl hideg, 1-18C°-ot ír holnapra:

Előrejelzés
Tényleg hála, hogy rábeszéltél a kipróbálásra

Bár mire a tesztig jutottam, nagyjából már eldőlt, hogy a "kicsi" lesz, de így 100%-os bizonyosságot nyert a dolog...

Veterán Jawa-zás kapcsán nem tudnál vevőt egy 350-es csepptankos Jawa-ra?
Őőőőő van.Jó sok.

De ettől még eltartott kisujjak issza a rumosteát.
Örülök, hogy így alakult, mert előre láttam, hogy a vesztedbe rohansz én pedig csak tehetetlenül nézem . Én is szívtam már így meg motort. Megvettem, mert papíron jól mutattak a műszaki adatok, aztán szép lassan rájöttem, hogy valami nagyon nem frankó.
Grat. a döntéshez.
Tuti van a tiédben is angoltól eltérő eredetű alkatrész (csavar, alátét, stb). Szóval a kérdés az alkatrészektől, vagy az összeszerelés helyétől függ a nemzetiség?

Na most, ha abból indulsz ki, hogy minden gyerek a születése helyének megfelelő nemzetiségű lesz, akkor a motor is olyan nemzetiségű, amilyen országban kigurul a gyárból!
Az japo.
"Eccer ülnél európai gépre..."
azt reméltem egy "spanyol" mkp-ral is megismerném
az européer érzést...

Jövök!
Szerintem jó lesz a 10:30-as találka Esztergomban.
Bőven visszaérünk még úgy világosban, hogy a Sturecen kimotorozunk egy fél tankot.
Nagyon szépen kérnék egy visszajelzést akár itt, akár SMS-be nekem reggel hogy ki jönne, mert akkor megvárunk mindenkit.
a hispán gs öccá ejrópai-nak számít ?
Figy, téma van! Most csörgött a srác, hogy délnél előbb nem jön föl, mert délutánra vezényelték csak, szóval mehetünk hamarabb is, ha gondolod, és a többieknek is jobb...
Majd karika után megmutatom neki, ha még érdekli...
Ja................kemence fel.
Hö? A törés zúzás és a csikk nem jön be emlékként pláne ipolytölgyes.
Már bánom hogy legutóbb nem fogadtam el a felkínált próba lehetőségét...
Tudod amikor megálltunk egy étteremben kajálni Ipolytölgyes után.
Majd amikor bejelentették hogy mennyit kell várni a kajára, mi köszöntük szépen de tovább álltunk, de azért te még törtél zúztál, meg ott hagytál egy kupac csikket a pincérnek a placc közepén.
Üdv Levizsgáztattam a kis Gpx-et,jövőhéten kap rendszámot.Végre nem a dögnehéz Xj-vel kell kanyarogni:)Az nagy túrákra való,kanyarvadászatra isten lesz ez a kis "szar" Annyira nem szoktam meg hogy anyjáig kell forgatni hogy a pályán 120-nál kimentem előzni,és csak 1-et kapcsoltam vissza.Olyan lehengerlő volt a gyorsulás,hogy a 130-al érkező autós ledudált szégyenszemre.Nem szoktam ezt a 8e fölé pörgetést:)))))))))))))
Eccer ülnél európai gépre...................
Kár hogy Bicskén nem lesz, de május 4. Győr be lett célózva.