Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És motorod is van hozzá?
Mi van az érdeklődővel?
Lesz ez még így se..............

Winter is comming.............
én is látom ,hogy milyen az idő...és megyek le a garázsba molyolni.....úgy "ám blokk" gondoltam.....mert idén még a motorforma motorommal egy centit sem mentem...és ez már kicsit zavar..
Most speciel kinn KB 3-4 fok van és szemereg az a szemét eső.
A motor meg lógatja a csápjait bakon.
A derekam majd beszakad és még vár rám minimum 2 fuvar konyha hazahozása és felrakása.
Antimotorista:)
Nekem nem.
Motorozhatnékom van!
De lehet 1 nap alatt haladtak annyit, már nem emlékszem mert majdnem egy éve láttam.
Meg nem CBR600F-el...GS-el simán.
Jah, arra mentek Obiék is. Mongóliában majdnem eltört a mécses, amikor óránként 20 km-t tudtak haladni.
Asszem nem idén fogok odamotorozni...
A 14ezer km-es verziót azért kipróbálnám!
Kazah-Mongol trip rövidebbnek tűnik.
Mi a durva? Magadant nézd meg akkor :D
Azért ez jó durva:

http://goo.gl/maps/2uLT2
ja, hát lenne benne egy olajcsere az tuti. Konkrétan a GS-el bátrabban indulnék neki, mint egy modernebb géppel. Néha filózom egy jó hosszú magányos úton, de ez még tuti nem ez az év... rövidebb és civilizáltabb vidékekre vágyom még...
Lehet még kerülni esetleg Vlagyivosztok felé, onnan meg hajókkal ide-oda. Kevesebb a vízumköltség
Akkor 6 hét alatt ott is vagy.
Nem tucc úszni?
Köszi, ez nagy segítség
Iránban nem lehet problémád... olvass pár angol nyelvű utazós fórumot. Egyébként Hanoi Afganisztánt kikerülve 12k kilométer. GS-sel bevállalható. 3 hét szerintem (+adminisztráció)
Ez nem perverzió.
Antwerpenből megy hajó.
A perverziót nem magyarázni szokás hanem önző módon élvezni
Viszont azt kitalálhatnád, hogy lehetne eljutni Hanoi-ba, de úgy hogy ne kelljen átmennem Irán-on, Afganisztánon és Pakisztánon?!