Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan volt mintha jobban lerobbant 10x nagyobb Ózd-ot láttam volna.
Ennek mi értelme?
Fasza, akkor minek mész egy helyre, ami ugyanolyan... otthon nem tudod olcsóbban imádni?
A Duna-Tisza köze az otthonom... és imádom
A gázolajcsíkokra vigyázz.
Amúgy a murvás-terepesen kívül rohadt unalmas nagy tál az egész.
Nincs semmi izgi benne.
Mintha mennél 20 kört a duna-tisza közén.
Meg ahogy azok az állatok vezetnek...hát sok sikert...
csak 5-6 kiló...persze ki is kell hozzá jutni
Ugyan vendég van most nálunk de a szemem sarkából néztem. A fazon egy mazochista papírkutya, de arra jó volt a film hogy tudjam záros határidőn belül el kell jutnom nekem is legalább moszkváig

A mellékutak kátyútengere és a murva pedig kifejezetten hívogató számomra
Mondtam hogy érdekes a fazon.
Amúgy sanszosabb hogy simán elütnek.

De azé találtam egy igen pofátlan luxusutat a Grand Canyonhoz.

Potom egymilla.
"Nem nyúlszívűeknek való. Aki felkészületlenül jön ide, sosem tér haza!"
Sir Henry Cole a kannibálok földjén....
,
Hátra a zipzár.
...a nadrág szára a karomra ?
A trükk az elöl zipzárasnak hogy fordítva vedd fel.

Dípshit..............megin van a Hery boy a tévében.
Cserepovecnél jár...............de hogy minek?
kösz az aggódást ! eddig jól vagyok...
befülledésről most szó sem volt . a zenyim elöl zippzáras. 30 km után éreztem a hideg vizet a tökömnél. alatta a bőrgatya gombos slicce se vízhatlan !
bokánál meg se gumi, se patent. befőttesgumi meg nem volt itthon 3 éve vettem 3e píz körül...
Gondolom árról még nem akarsz beszélni. De majd holnap számolj be mindenről! Szorítunk!

Legutoljára GSXF650-ről volt szó...

Isti, te meg ha ilyen időben vagy kénytelen motorozni, gondoskodj a szükséges pálinkabevitelről is, nehogy ágynak dőlj!
Kemény vagy! Nekem olyan munkavédelmis esőkabim van, ami hátul szellőzik és bevált, de még így is befülledek benne 2500 volt...
Mit is akarsz venni utána?
nem vagyok kemény csávó, de én már kényszerből március elején elővettem a vasat. nem az élménymotorozásról szólnak a napjaim.10 C' esőmentesen már feüdülés. most vasárnap teszteltem a munk.- védelmis esőoverallt. nem vált be. zippzárnál szopás. a kesztyűm meg 2 napig száradt de azért is:
https://www.youtube.com/watch?...
(és lassan a sárnak is neki merek menni )
Jól emlékszem, 8 C°-ban Tátráztunk?

Szombat-vasárnap már 10-11 C°-ot mond, nemtom mit paráztok...

Ha még meglesz a vas, én is gurulok egyet. Holnap jönnek megnézni, ha tetszik hétvégén viszik is...
Úgy gondoltam én is, de addig még úgyis leeshet 1 m hó.
Jövő hét és akkor is csak max vasárnap...:(
Én most hétvégén is nyeregbe pattanok. Kicsit körbeszimatolok a környéken, hogy csattognak e a légkalapácsok, meg keverik e a friss aszfaltot...
Jövő hétvége meg már kimondottan jól néz ki. Ott már akár ütközhetünk is, akik ráéenek.
Viszont a jövő hét már kezd értelmes lenni