Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogos, bocs, ez a helyes...
.Töpörtyű vagy és leégtél...így pontosabb (bocsánat..de ez magas labda volt)
Mondjuk a kesztyű alakzat jól mutatott!..nekem a lábam égett le
Köszi, ezt jó volt látni így összefoglalva.
Nekem semmi bajom nem volt a távval, csak az hogy töpörtyűvé égtem.
Akkor lehet rosszul jelöltem, nem én voltam elől, nem nagyon emlékszem már... de a Transzfogaras déli oldaláról volt egy összekötő kis kb30km-es út a brassóba vezető főútig, na az nagyon gáz volt...
Szép!
ja, a térképen az olt völgye van
Ha a transzfogaras a cél valóban nem éri meg a déli oldalon leereszkedni (az alagút után még pár kilométer érdekes rész van, és annyi)... de hágóként használva elkerülhetetlen. Egyébként 60-70-nel ki lehet bekkelni azt a szakaszt is, nem olyan túl hosszú..jah, meg ott délen van románia legmagasabb völgyzárógátja is.
Ha átmész a Transzfogarason, annyira azért nem gáz a déli oldal útminősége, inkább az a szar, hogy sok a lakott terület.
Egyébként ahogy látom, ti át se mentetek rajta!
Így ni:
Erdély trip

A gázos rész az a Transzfogaras déli része volt, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon lassan haladtunk, kb. olyan úton, mint amit előtte szórt meg a nehéztüzérség...

Tényleg nagyon jószándékúan mondom, senki ne menjen a déli oldalra, a csúcsnál az alagút után forduljatok vissza...
Ezt hogy sikerült?
9-9-ig 720-at nyomtam le egy laza 1 órás ebéddel valami osztrák városkában.
Eljöttek....

Ez mondjuk már pozitív, az kérdőjeles, hogy mi lesz a válasz, mert nem nagyon mondtak semmi konkrétat. Még csak kérdezni sem nagyon, bár igaz, dumáltam végig, nem nagyon maradt kérdeznivaló

Ez az " otthon megbeszéljük " kicsit olyan volt, mint állásinterjúknál a " majd értesítjük ", de max lesz megint egy jó szezonom...

Alkudni nem próbáltak, ez sem annyira kecsegtető, de tanúság, hogy legközelebb majd igyekszem csendben maradni és a vevőket beszéltetni,... kicsit izgultam
Szerintem csak megállók és perverzió kérdése...

Erdélyben reggel 6-tól másnap hajnal fél 2-ig mentünk a leghosszabbat, ami amúgy alig volt 700km, de nem is siettünk, megnéztük amit meg lehet, kanyarogtunk, őrültködtünk is, szóval minden ami kell...

Persze Tike haverom barátnője nagyon gyűlölt érte, de akkor is jó volt
Te még fiatal vagy...hajt a véred...motivál a kihívás...
..én már öreg vagyok...és lusta..na meg kényelmes..
..de ha öregebb leszek és lustább...de lesz egy Varadero-m...akkor lehet,hogy visszatér a kihívás
Ritka az olyan amikor egy többnapos motorostúrán 700-800 kilométert kell menni egymás után több napon keresztül is..pláne "gumicserével" megszakítva
Az előző szezonban gondolkodtam egy Bp-Genf túrán.....de az ex-em megoldotta ,hogy ne motorral látogassam meg.
Amúgy a tavalyi Bp- Szeged-Pécs-Nagykanizsa(ott egy párosodás )-Büdöspest/1 nap rádöbbentett ,hogy Gs-el nem megyek többet ilyen hosszú távra..
..én már puhány vén fax vagyok...
Krissal: ataa jól mondja, még mindig GSX650F

Amúgy a ganja kuncsaftjaiból nekem is jutott. Soknak már élből olyan időpontot mondok, hogy tényleg csak akkor lesz jó, ha komolyan gondolja.

A mai amúgy ismét egy csaj, valami ügyvédi irodából hívott, remélem nem kamus. 1 óra és itt van (elvileg), aztán lehet, hogy már most elkezdhetném az olajcserét...

Tegnap takartam ki idén először a drágám, hát ne tudjátok meg! Mint a gyerek a karácsonyfa alatt... Úgy csillogott-villogott mint mikor eltettem, annyira imádom!

Ha nem hasonlítana annyira a GSXF, tuti nem bírnék megválni Tőle... így is nehéz lesz...

Legalább nem kótyavetyélem el...

Párizs túrán gondolkodott már valaki? Már tavaly is agyaltam rajta, hogy össze lehetne-e 1 hét alatt hozni tartalmasan?! Osztrákia és Svájc mindenesetre bíztató, de azért akad alternatíva bőven, főleg ha nem ugyanarra jönnénk vissza...

A magányos túraterveitek nem igazán tudom átérezni. Szerintem pont az a jó, hogy van kivel megosztani az élményt! Legalább 1 valaki! És megkockáztatom, hogy egy motoros haver sokkal jobb is ilyen célra, mint pl. a csajod az utasülésen... Persze a legjobb, ha a csajod a motoros haver is egyben
Az utóbbi időben lelkesen túrtam a netet vadkempingezés témakörben és rájöttem hogy kb 10 éve vadkempingeztem utoljára, mert amit azóta csináltam az nem az

Na lényeg az hogy ennek a kis kutatásnak az eredményeként megszületett A kanapészörfön innen, a kempingen túl című cikk, amit a motologon olvashattok.
Szerintem igen....én sem merem már a ketrecet kinyitni csak a lányokat küldöm be hozzájuk....azokból van sok...
A vérnyúl?
3 nyulat tudok adni érte...rophadt nagyok és már a kutya is fél tőlük....
telefonban alkudozók,csereberélők akadnak dögivel...
..komoly egy szál sem..
...vajon milyen idő lehet Magadanban?