Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó ha 10 fok lesz.
Vasárnapra nem jósolnak esőt.
Sellő akarsz lenni?
..és akkor én mit mondjak?...még egyenesen is alig tudtam menni
Jó móka lehet ez a hetedikei hungaroringi rendezvény. Asszem ki kéne nézni.
Érdekes, ebbe eddig bele sem gondoltam, hogy én meg soha nem nézem kanyarvadászat közben a kilóméterórát, fordulatot is csak érzésre... valsz. ha nézném, paráznék... esetenként simán beeshetek kanyarokba 40-50-el is
Mivel kanyaroson össze-vissza megy a sebesség felesleges nézni.Kanyaközépen más mint gyorsításkor. és a kis egyenesben meg féktávon.
Viccen kívül. Tavaly nem volt szinte egész szezonban üzemelő kilométerórám, valamint a GS utolsó túráján is szintén ez a helyzet állt fent. Na ezek voltak azok a motorozások amikor érzésre a legjobbakat mentem a kanyargósokon. Nem tudtam mennyivel megyek, csak éreztem és nem volt ott a kisördög, hogy mondja hujuj hajaj, "100? Mi?!miért nem csak 60-nal mész itt!" ..ami pedig a lényeg hogy nem csak gyors voltam hanem egy darab besokallásom se volt ilyenkor (nem bambultam az órára, csak motoroztam).
Lehet hogy le kéne ragasztanom a kilométerórám 50 fölötti részét, kis kihagyással a 85-95 közötti sávnál. Pusztán biztonsági okokból... idén még keveset motoroztam de gyanúsan sokszor ijesztett meg a műszer hogy már megint 160-180-nal utazok (fenének kell ilyen stressz)
Hajjaj.........................egyenesben ami belefér.Kemény vagyok mint a fagyott medveszar.
Amúgy KB mint Pécsi karikán.
Oda-vissza.
Mint Alamuszi-Csigavér.
Ha közben nézik a kilométerórát az már régen rossz
Az biztos hogy szépen ívelt szabályos kanyarok vannak. Viszont sok helyen elég keskenynek tűnt. Milyen tempóval szoktatok azokon haladni?
Ez a beszéd!
Nem kell................adja magát.
Ha így alakul az időjárás akkor még rutintalan leszek addigra. Minden faluban be kéne várni.
De ez a hobby autóm, amit már nem építek meg, motorozni akarok inkább
Jó reggelt..............
Vietnám.
Ha akkor van pünkösd és nem kell melózni akkor ja.
És van benne tenger meg motor meg sebesség és kanyar................sok kanyar.
2 az már mutáns.
Árulod az autódat te is?
Hova lépsz le nyáron?
Jogos
Jól van na, ne durcizz, neked van a legfallikusabb kipufogód az egész csapatból
Zoli szeret legózni
Május 17-18-19-20?
Mik a részletek? (tudom, motorozás Horvátországban )
Arra kíváncsi lennék Csavarokra szét van szedve, ez egy AE86 Hacsiroku, autót kell építeni belőle, Legót árulok igazából, nem autót