Érdekes, ebbe eddig bele sem gondoltam, hogy én meg soha nem nézem kanyarvadászat közben a kilóméterórát, fordulatot is csak érzésre... valsz. ha nézném, paráznék... esetenként simán beeshetek kanyarokba 40-50-el is
Viccen kívül. Tavaly nem volt szinte egész szezonban üzemelő kilométerórám, valamint a GS utolsó túráján is szintén ez a helyzet állt fent. Na ezek voltak azok a motorozások amikor érzésre a legjobbakat mentem a kanyargósokon. Nem tudtam mennyivel megyek, csak éreztem és nem volt ott a kisördög, hogy mondja hujuj hajaj, "100? Mi?!miért nem csak 60-nal mész itt!" ..ami pedig a lényeg hogy nem csak gyors voltam hanem egy darab besokallásom se volt ilyenkor (nem bambultam az órára, csak motoroztam).
Lehet hogy le kéne ragasztanom a kilométerórám 50 fölötti részét, kis kihagyással a 85-95 közötti sávnál. Pusztán biztonsági okokból... idén még keveset motoroztam de gyanúsan sokszor ijesztett meg a műszer hogy már megint 160-180-nal utazok (fenének kell ilyen stressz)
Hajjaj.........................egyenesben ami belefér.Kemény vagyok mint a fagyott medveszar.
Amúgy KB mint Pécsi karikán.
Oda-vissza.
Mint Alamuszi-Csigavér.
Lehet hogy le kéne ragasztanom a kilométerórám 50 fölötti részét, kis kihagyással a 85-95 közötti sávnál. Pusztán biztonsági okokból... idén még keveset motoroztam de gyanúsan sokszor ijesztett meg a műszer hogy már megint 160-180-nal utazok (fenének kell ilyen stressz)
Amúgy KB mint Pécsi karikán.
Oda-vissza.
Mint Alamuszi-Csigavér.
És van benne tenger meg motor meg sebesség és kanyar................sok kanyar.
Hova lépsz le nyáron?
Mik a részletek? (tudom, motorozás Horvátországban )