Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akksiból nagyon tág határok közt van kínálat 6-40e ig.

Banner 12e körül ami most van az egyenlőre jó.

Olaj,szűrő nekem cakumpakk 11e volt gyertya 9e de 3 kell és valami nagyon drága NGK.
Légszűrő csak márkakereskedés árul 9e.
Viszont gyertya és légszűrő egy évben egyszer kell.
A kipufogó hangját okvetlen hallani akarta a biztos úr.
Mióta kell beindítani a motort műszakin?
A múltkor, januárban vittem a műszakira Budaörsre a gs-t és hirtelen kellett akksi.
Net-en 10 rugó körül de rendeljem meg...
A szomszédban autókereskedés, azt hiszem Unix, 4 nap múlva hoznak 14-ért...
Mindegy, bebikáztuk a vizsgáztató kocsijáról és átment.
Haza felé eszembe jutott az Illatos út környéki akku bolt és 11 ért volt, meg is vettem.
Gondoltam ha már úgy is ott vagyok a környéken benézek a Motorradhoz, akksi lett volna 8xxx-ért . Olajszűrő asszem 1300,- Olaj viszont jó drága volt náluk.
Tipusspecifikus kiegészítőket veszek neten jobbára ebay-en és bontott gyári alkatrészeket.
Meg néha gyári újakat.
A legnagyobb vicc hogy neten ugyanannyi vagy drágább mintha bekocognék a bótba.

Speciel most rágizdultam a Bags connection-os cuccokra.
Tanktáskát és egy üléstáskát vadászom igen elszántan de sehol nem olcsó.

Pedig a tanktatyó igen faja cucc egy mozdulattal lekapható,nem ér a fényezéshez mert tankgyűrűre kel felpattintani,nem lötyög,dülöngél,van hozzá mobilnak tartó ha kell.

De höh kurvadrága.

Nyamost a szervízanyagok olajok,szűrők (gyári) a tölem 1,5 Km-re kévő bótban annyi mint a netes bárhol.
És nem kell várni,postát fizetni.
Felrakó HOGesztés.
Köszi, igen ilyesmikre gondoltam, idomsérülés van rajta, nem vészes, csak, meg most még nem is zavar, mivel gyanítom, hogy fogom én még gyarapítani azok számát, sajnos. De majd idővel megcsináltatom akkor :)

Zoli, én is gondoltam, hogy nem PCalkatrészek között, én konkrét helyekre, illetve weboldalakra gondoltam :)
Napon büdös lesz és járnak rá a legyek és ha függőleges az idom elég macerás prezentálni az anyagot úgy hogy el is találd.

Egyébként a Bárdi autó-ból is be tudtam szerezni cuccokat hozzá. (olaj, fékfolyadék, szűrők, gyertyák...) Tatabányán nekem még ott a Pinkmotors (szűrők, lánckerekek), Tatán a Yamaha, láncot meg legutoljára az Árpád-híd alól szerváltam.

Mihez kell a bontó? Idomsérülés? Szerintem olcsóbban kijössz ha javíttatod, de a legolcsóbban úgy ha szarsz rá.
Ha szezon közepéig nem fog jelentősen bővülni a sérülések száma akkor érdemes lehet megcsináltatni, mert azt követően fényeztetni, meg matricázni kell. Újonnan az idom baszott drága, de pl E-bay-en is el lehet néha néha csípni. Addig meg elvagy vele, majd nem nézünk oda.
Vicces de motoros boltban.
Ti hol szerzitek be az otthon végzendő szervízekhez az alkatrszéket?
És esetleg van olyan bontó, ahol lehet találni GS500F-et? :) Mert neten nem igazán találok ilyeneket
Nem gond az, ha előtte
Nem mindegy hogy a nyalóka melyik végén vagyunk.
Végülis abból még csak akkor van gond ha a hölgynek szájzára lesz.
Engem speciel a szopatásba, de te tudod
Origi Új gyári Suzuki esőoverál eladó.
Apróban megtalálod részleteket.
orr...?
Az visz bele az igazi szopásba.
Hol itt a gond? Tudok még más szervet is, ami előbb szokott lenni
És ez a két szerv előrébb van mint az ész?

Felelőtlen.
sziasztok segítsetek már kellene nekem két teleszkópszár gs 500 1992-es évjáratúhoz ha esetleg valakinek van elfekvőben vagy tud bontottat szóljatok már köszi
Konkrétan a szívem és a hátam
de, kellet, max 200 fordulattal vettem feljebb, jobb hangja lett csak olyan normális, de egyébként mindegy milyen az alapjárat mert 2000 felett olyan orrhangja volt ha oda húztam neki hogy csak csuda
Na baszki én is itt szépen végigszámolgatom azt a fél oldalas eszmefuttatást ,mire kibököd hogy a szíved dönt!