Felkérem az összes fórumlakót, hogy tartsunk egy együtt érző hullámzást Zolinak a hontalannak!
Egyre mindenki emelje fel a kezét, majd kettőre le, majd háromra fel!
Ma sem vitték még el a kibaszott autóm, szóval fasz tudja. Közben kiderült, hogy lehet nyár végén lelépnék jó messze egy hónapra, az is kimaradna, elgondolkoztató
A jó hír, hogy addig is van egy fasza GS-em
És mikor akarod nyélbe ütni a dolgot?
Megvárod a jó időt?
Egyébként már most annyit spóroltam benzinen hogy nálam is beleférne a költségvetésbe egy motorcsere.
Pontosan, jól látod! Itt arcoskodok, aztán megveszem a CBR-t és amikor körbemotorozol minden kis szaros kanyarban, majd ráfogom a nyuszira, meg a időre, meg a gumira, meg a kavicsra és a télapóra!
CBR-re már egy ideje mászkálok, mert igen hasznos infókkal szolgálnak, de már a Fz fórumra meg mindenhova bepofátlankodok. Mondjuk Zoli már mindenhol ott van addigra!
Én felpróbáltam vagy 15-öt mire az egyik tökéletes lett, de ezt mintha milliméterre a kezemre szabták volna. Szerintem nagyon más az emberek keze formája, de legalább kínálat van bőven. Semmi esetre se vennék méret szerint berendeléssel próba nélkül.
Az enyémet is hallgatták, de csak vizsga után... mert a vizsgáztató is motoros ember volt. Egyébiránt szerintem kiszerelt blokkal is átment volna a gép...
Egyre mindenki emelje fel a kezét, majd kettőre le, majd háromra fel!
1.
A jó hír, hogy addig is van egy fasza GS-em
Amúgy mikor terveztek oda menni?
Ma végigjártam Google Street Viewal pár ottani szakaszt.
Csinálj egyet, és mindig neked lesz benne igazad.
És mikor akarod nyélbe ütni a dolgot?
Megvárod a jó időt?
Egyébként már most annyit spóroltam benzinen hogy nálam is beleférne a költségvetésbe egy motorcsere.
CBR-re már egy ideje mászkálok, mert igen hasznos infókkal szolgálnak, de már a Fz fórumra meg mindenhova bepofátlankodok. Mondjuk Zoli már mindenhol ott van addigra!
http://proanti.hu/