Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, most jobb?
3.
Add a kulcsot es megoldom.
2.
Felkérem az összes fórumlakót, hogy tartsunk egy együtt érző hullámzást Zolinak a hontalannak!
Egyre mindenki emelje fel a kezét, majd kettőre le, majd háromra fel!

1.
Szerintem most ott is esik
Ma sem vitték még el a kibaszott autóm, szóval fasz tudja. Közben kiderült, hogy lehet nyár végén lelépnék jó messze egy hónapra, az is kimaradna, elgondolkoztató
A jó hír, hogy addig is van egy fasza GS-em
Punkosdi munkaszunet.
Ott van most legalább 15 fok?
Amúgy mikor terveztek oda menni?
Ma végigjártam Google Street Viewal pár ottani szakaszt.
A most megspórolt benzint el is lehet motorozni egy hét alatt..intenzíven, messze földön
Akkor johetsz horvatba.
Neked meg fórumod sincs? Na...
Csinálj egyet, és mindig neked lesz benne igazad.

És mikor akarod nyélbe ütni a dolgot?
Megvárod a jó időt?
Egyébként már most annyit spóroltam benzinen hogy nálam is beleférne a költségvetésbe egy motorcsere.
Hallod........szar egy forumtalan motortulajnak.
Pontosan, jól látod! Itt arcoskodok, aztán megveszem a CBR-t és amikor körbemotorozol minden kis szaros kanyarban, majd ráfogom a nyuszira, meg a időre, meg a gumira, meg a kavicsra és a télapóra!
CBR-re már egy ideje mászkálok, mert igen hasznos infókkal szolgálnak, de már a Fz fórumra meg mindenhova bepofátlankodok. Mondjuk Zoli már mindenhol ott van addigra!
Nekem meg szerintem a Jézuska hozta amikor még meg sem volt a motorom, de szerencsére pont jó lett.
Figyeld már, Krissal már áthallgat a CBR600F fórumra. Vagy lehet az az elsődleges, aztán ide meg csak néha benéz hogy: mi van kis pöcsök?!
Én felpróbáltam vagy 15-öt mire az egyik tökéletes lett, de ezt mintha milliméterre a kezemre szabták volna. Szerintem nagyon más az emberek keze formája, de legalább kínálat van bőven. Semmi esetre se vennék méret szerint berendeléssel próba nélkül.
Ha meg lusta vagy keresheted bury-t a CBR600F fórumon, egy csomó dolgot árul jó áron.
Még akkor is sanszos hogy megszívom kesztyűvételkor ha felpróbálom.
egész jó ez az oldal, olcsó, és állítólag jó is bár első kézből még nem tudom
http://proanti.hu/
Na jó.. a motorszámot vinni kellett volna hogy le lehessen fotózni
Az enyémet is hallgatták, de csak vizsga után... mert a vizsgáztató is motoros ember volt. Egyébiránt szerintem kiszerelt blokkal is átment volna a gép...
Hiába mondtam, hogy láthatja, gyári.