A 2004 előtti FZS 600 Fazer, a 2004 utáni meg FZ6 S Fazer, a csupasz meg az FZ6 N.
Neked ez a változat kell, ha jól sejtem: FZ6 S 2004-
Ezek injektorosak, az tuti.
Az általam említett két tulajt (100e+ km-rel) megtalálod a motorozz.hu-n, krisztian.fz6 és goimo néven.
Szerintem szívesen adnak felvilágosítást a bringáról, meg ettől jobb helyről aligha szerezhetsz be hiteles infókat.
Amit itt említett valaki, hogy Bandit, GSR meg stb. Suzuki. Hát szerintem a Bandittól csak pont egy fényév választja el.
Srácok!
Nem értem az egészet...
2004 utáni FZ6-S-eket néztem, ha jól tudom azok már mind injektorosak és bárhogy gúvasztom a szemem, nem látok a 04 és a 08 között különbséget...melyik az S2, melyik az S1? Hol volt váltás és mi változott...
Mit nem látok?
Nem erősebb, hanem nagyobb a teljesítménye.
Bár szerintem a Suzuki oldalról nézzük a dolgot, akkor talán a Fazer 6-os megfelelője a 600-as GSR.
A Banditok eltérnek a Fazerektől meg a Hornetektől azzal hogy nyomatékosabbak (azaz erősebbek), ám kisebb teljesítményűek. Szerintem...
Ez lesz (már van) a második szezon, hogy ingázni kényszerülök.
46e km. ebből kb. 16-18e km volt a melóbajárás. Egy nagy gebasz volt amikor a generátorban (?) eltört a mágnes. Igaz akkor is működőképes volt. Az drága mulatság volt. FULL GAS. Majrévastartó megerősítése. Az akksikat sűrűn hazavágom, de szerintem én baxom el. Ezen kívül hiba nélkül. Szokásos olajcserék (fékolaj is ! ) , első teló olajcsere. Biztonsági gyertyacsere. Most kapta meg a 3. ik láncszettet. A hátsó gumma a 3.ik , az első 2.-ik de már gázos. Kipuff festés ami nem vált be. 40 e körül karbiszinkronellenőrzés. 2 db. izzócsere. Kb. ennyi...
Közben válaszoltam magamnak tükörmenet ügyben, (tükörmenet 1.25 emelkedésű amúgy 1.5-ös használunk a hétköznapokban), most már "teszt-tükröm" is akadt egy havertól!
Feketét szeretnék, de nem pont ilyet, véleményeteket kérném (jöhet a savazás is ) ezügyben!
Szóval a nagy világrengető kérdésem:
Krómos avagy fekete (ha fekete akkor fényes vagy ez a matt)?
Azé mer az inyektoros.
LaciS2 meg evvel igen jókat szaladgál tempósan.
Régebbiekről nem tok nyilatkozni.
Bár vicces de az enyém sem eszik sokat civilizált körülmények közt.
Neked ez a változat kell, ha jól sejtem:
FZ6 S 2004-
Ezek injektorosak, az tuti.
Az általam említett két tulajt (100e+ km-rel) megtalálod a motorozz.hu-n, krisztian.fz6 és goimo néven.
Szerintem szívesen adnak felvilágosítást a bringáról, meg ettől jobb helyről aligha szerezhetsz be hiteles infókat.
Amit itt említett valaki, hogy Bandit, GSR meg stb. Suzuki. Hát szerintem a Bandittól csak pont egy fényév választja el.