Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van.....gyakorlatilag manapság egy horvát túra is egy év spórolása míg pár éve abból évente 4-5öt simán kiperkáltunk úgy, hogy voltunk máshol is....idén a fene tudja mi lesz, egy horvát biztos és talán pár szlovák....tényleg, a szlovák paradicsom kis gyaloglással érdekel?....szép hely..
N most komolyan...............esztergályos fizuból le lehet nyomni 15e Km-t egy GS adventurerrel a vízumokkal és a többivel?

Azé szeretem a tündérmeséket de nem átlagembernek való.
Én rohadt messze vagyok a kalandortól.

Se pénzem se időm ilyenre.

Majd ha felszívom magam anyagilag hogy nem érdekel 1-2 hónap munkakiesés meg hogy lenyúlják a motorom a félkirgiz rablók csak az hogy élve jussak haza és legyen egy jó emlékem semmi gond nem lesz.

Szerzek egy 800-as xc-t és hajrá.

Addig meg marad ez a kispolgári posvány ami nekem jutott.
kép:
Ettől különbözik a túrázó a kalandortól. kb. 4 éve még én is szemberöhögtem volna magam, ha ilyeneken gondolkodom.
A Trollok útján nincs nagy forgalom, voltunk ott és alig voltak igaz október elején.....
Mint mondtam..................majd ha elfogyott az aszfalt.
És terepre optimalizálom magam.

De az nem most lesz.

Megpusztulnék ilyen sebesség mellett.
És a határokon a többórás várakozás a papírokra sem vonz............meg a többi.

Tudom hogy papírkutya vagyok de ez van.
Nézd meg Zsifi videóit! Nekem örökzöldek.
TKF és Varázsszőnyeg Expedíció.
70-80-al jó sokáig tartana...................addig meg a rávalót a legyek hordják össze.
Én azért ledöngetnék arra a kinai határig. Onnan meg már csak egy lépés Katmandu....
De jó is lenne...
Áttóltam rajta 3x fél litert és még mindíg nem fog.
Hol kézzel és szilócsővel hol vákummal.
Viszont ahova eljutott oda mennék én is.

Pl a trollok útján nem érdemes csak nagyon korán reggel dötögetni mert kúúúúrvanagy a forgalom.

És russzkiban a főutak simán átcsapnak murvás kamionbosszantóba meg a jogsit pénzért veszik a helyiek így beteg egy forgalom van ott.
2 hónap....addigra csak lesz fék... ....na meg patkóféket lehet kapni bringaboltokban majd ráberhelünk egyet......tényleg mi van a fékkel?
Ő az!
Na ő az.
Jaj, nem a Boormanra gondoltam. Amit én mondok egy sorozat. A faszi motorozott skót felföldön, Norvégiában, németbe, 66-oson, stb..
Megy kb. napi 200 km-t tükör aszfalton, egy autó viszi a cuccát, és mindig azt ecseteli, milyen fárasztó napja volt.
Jelenleg még harcolok a fékkel.
Úgyhogy passz.
Mikor van pünkösd?

Nem a csárli csóka.

Henry Cole.
Keletre én sem vágyok.... .....pünkösdkor marad a nyugat-délnyugat....tényleg, hova?....a 3 nap nem elég a kotori öböl környékére....
Jaja, Charley Boorman és rendszeresen behisztizik, volt már haza akart menni, mert elege van, sokat kell motorozni ...
Kibaszott idegesítő, pláne ha megnéznétek azt a filmet, ahol a dakarra készítik fel, de az igazság az, hogy a faszi többet motorozott életében, mint a fórumon megfordulók összesen, sza kibaszott irigy vagyok rá!

http://hu.wikipedia.org/wiki/C...
Ja.............bár szerintem nem annyira.

Csak más mint amit te képviselsz oszt ennyi.

Annyit már látok hogy én biz egy jóóóó ideig nem kívánok ruszkiba mennyi.
Ja, rémlik! Egy középkorú, szakálas brit fasz! Az egy idióta!
Kicsit finomkodó,nyegle modorú túrista motorral.
Nem kedveli a murvás utat és a nomád körülményeket csak a szép tiszta aszfaltot és a helyi nevezetességeket.
Nem egy kanyarvadász mert legtöbbször csopperrel jár és kedveli a hosszú egyenes szakaszokat.
Mesélj!