Igazad van.....gyakorlatilag manapság egy horvát túra is egy év spórolása míg pár éve abból évente 4-5öt simán kiperkáltunk úgy, hogy voltunk máshol is....idén a fene tudja mi lesz, egy horvát biztos és talán pár szlovák....tényleg, a szlovák paradicsom kis gyaloglással érdekel?....szép hely..
Majd ha felszívom magam anyagilag hogy nem érdekel 1-2 hónap munkakiesés meg hogy lenyúlják a motorom a félkirgiz rablók csak az hogy élve jussak haza és legyen egy jó emlékem semmi gond nem lesz.
Szerzek egy 800-as xc-t és hajrá.
Addig meg marad ez a kispolgári posvány ami nekem jutott.
Jaj, nem a Boormanra gondoltam. Amit én mondok egy sorozat. A faszi motorozott skót felföldön, Norvégiában, németbe, 66-oson, stb..
Megy kb. napi 200 km-t tükör aszfalton, egy autó viszi a cuccát, és mindig azt ecseteli, milyen fárasztó napja volt.
Jaja, Charley Boorman és rendszeresen behisztizik, volt már haza akart menni, mert elege van, sokat kell motorozni ...
Kibaszott idegesítő, pláne ha megnéznétek azt a filmet, ahol a dakarra készítik fel, de az igazság az, hogy a faszi többet motorozott életében, mint a fórumon megfordulók összesen, sza kibaszott irigy vagyok rá!
Kicsit finomkodó,nyegle modorú túrista motorral.
Nem kedveli a murvás utat és a nomád körülményeket csak a szép tiszta aszfaltot és a helyi nevezetességeket.
Nem egy kanyarvadász mert legtöbbször csopperrel jár és kedveli a hosszú egyenes szakaszokat.
Azé szeretem a tündérmeséket de nem átlagembernek való.
Se pénzem se időm ilyenre.
Majd ha felszívom magam anyagilag hogy nem érdekel 1-2 hónap munkakiesés meg hogy lenyúlják a motorom a félkirgiz rablók csak az hogy élve jussak haza és legyen egy jó emlékem semmi gond nem lesz.
Szerzek egy 800-as xc-t és hajrá.
Addig meg marad ez a kispolgári posvány ami nekem jutott.
És terepre optimalizálom magam.
De az nem most lesz.
Megpusztulnék ilyen sebesség mellett.
És a határokon a többórás várakozás a papírokra sem vonz............meg a többi.
Tudom hogy papírkutya vagyok de ez van.
TKF és Varázsszőnyeg Expedíció.
De jó is lenne...
Hol kézzel és szilócsővel hol vákummal.
Pl a trollok útján nem érdemes csak nagyon korán reggel dötögetni mert kúúúúrvanagy a forgalom.
És russzkiban a főutak simán átcsapnak murvás kamionbosszantóba meg a jogsit pénzért veszik a helyiek így beteg egy forgalom van ott.
Megy kb. napi 200 km-t tükör aszfalton, egy autó viszi a cuccát, és mindig azt ecseteli, milyen fárasztó napja volt.
Úgyhogy passz.
Mikor van pünkösd?
Nem a csárli csóka.
Henry Cole.
Kibaszott idegesítő, pláne ha megnéznétek azt a filmet, ahol a dakarra készítik fel, de az igazság az, hogy a faszi többet motorozott életében, mint a fórumon megfordulók összesen, sza kibaszott irigy vagyok rá!
http://hu.wikipedia.org/wiki/C...
Csak más mint amit te képviselsz oszt ennyi.
Annyit már látok hogy én biz egy jóóóó ideig nem kívánok ruszkiba mennyi.
Nem kedveli a murvás utat és a nomád körülményeket csak a szép tiszta aszfaltot és a helyi nevezetességeket.
Nem egy kanyarvadász mert legtöbbször csopperrel jár és kedveli a hosszú egyenes szakaszokat.