Viszont ha nem küldi az ember annyit eszik mint egy GS.4-5 közt.Ha igen akkor meg 5,2.
És szerintem messze a legjobban kinéző félidomos a versenytársak közt.
Az a helyzet, hogy 99-01 az F4-es karbis volt és elől egybe-lámpás, azokat simán el lehet hozni 5 kiló körül + átírás, csak válogatni kell, ami viszont nekem kéne az a 2001 után még állítható telós F4I, ami elől dupla lámpás és injektoros, olyan 05-ig volt állítható a teló talán...
Viszont jelenleg úgy tűnik ingázni fogok a melóhelyre napi 52km-t (32 autópálya ebből), ami viszont már fogyasztási kérdéseket is felvethet, tehát elgondolkoztató mégiscsak a FZ6-S, mint opció.
Gratulálok és üdv a csapatban, gondolom majd összefutunk, mert nemcsak indul a szezon, hanem rendszeresen megyünk egynapos gurulásokra is!
Minden új talajnak ott lesz a helye, nekünk is bele kell melegednünk még, rohadt hosszú volt ez a tél...
Hali skacok!
Egy gyors kérdés!
Gs-ekre való tükrön milyen menet van?
Tudtam hogy 10-es de most tükörpucolás,polírozás idején azt véltem felfedezni hogy sűrűbb a menetemelkedés! Tehát akkor 1-es? Mert a "hagyományos" menetemelkedés 1,25 nem?
Még jó hogy tavaly nem tudták rámtukmálni a boltban azt a tükröt....
De egy szavadba kerül és egyedivé alakítja vissza, mert mindene ott áll a garázsban zsírpapírban. Ha van ennyi pénzed vedd azt, aztán én majd anyázhatok, amikor Ganja nem jön motorozni, mert még nem lesz meg az új
jogos, azon már nem fog múlni. esetleg, ha van pár tippetek, tanácsotok, hogy mire figyeljek oda, azt megköszönném. egy ETZ 150 venném ezt (ami már 3 éve el lett adva)...
És szerintem messze a legjobban kinéző félidomos a versenytársak közt.
Viszont jelenleg úgy tűnik ingázni fogok a melóhelyre napi 52km-t (32 autópálya ebből), ami viszont már fogyasztási kérdéseket is felvethet, tehát elgondolkoztató mégiscsak a FZ6-S, mint opció.
Persze eszkimónak öltözve.
Ha bebasz a jó idő, úgy is szaladna motorért.
Minden új talajnak ott lesz a helye, nekünk is bele kell melegednünk még, rohadt hosszú volt ez a tél...
Egy gyors kérdés!
Gs-ekre való tükrön milyen menet van?
Tudtam hogy 10-es de most tükörpucolás,polírozás idején azt véltem felfedezni hogy sűrűbb a menetemelkedés! Tehát akkor 1-es? Mert a "hagyományos" menetemelkedés 1,25 nem?
Még jó hogy tavaly nem tudták rámtukmálni a boltban azt a tükröt....
nagyon szép és egyedi!
Jöhetsz velünk motorozni