Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtérülést viszont nem érdemes számolni vele az öregebb FZ-6okkal összehasonlítva
Viszont ha nem küldi az ember annyit eszik mint egy GS.4-5 közt.Ha igen akkor meg 5,2.
És szerintem messze a legjobban kinéző félidomos a versenytársak közt.
2007... millió körül vannak a legolcsóbbak is
De az mikortól S2?
Abbol az s2-es lenne a nyero.
Viszont gyanítom ezek nem E jelölésűek...
Az a helyzet, hogy 99-01 az F4-es karbis volt és elől egybe-lámpás, azokat simán el lehet hozni 5 kiló körül + átírás, csak válogatni kell, ami viszont nekem kéne az a 2001 után még állítható telós F4I, ami elől dupla lámpás és injektoros, olyan 05-ig volt állítható a teló talán...
Viszont jelenleg úgy tűnik ingázni fogok a melóhelyre napi 52km-t (32 autópálya ebből), ami viszont már fogyasztási kérdéseket is felvethet, tehát elgondolkoztató mégiscsak a FZ6-S, mint opció.
Ha igen, akkor kíváncsi leszek a hangjára...
Ezt vetted meg?
Holnap Tatán 13 fok. Lehet kicsit megtitingeltetem...
Persze eszkimónak öltözve.
Az meglehet.
Ha bebasz a jó idő, úgy is szaladna motorért.
Az öreg, mint az orrszarvú.
Most láttam egy 99-es CBR-t 650 körül átírva.
Ja, csak szereznünk kell kloroformot hozzá
Képet nem töltesz fel róla?
Majd erőszakkal elvisszük motort venni.
Gratulálok és üdv a csapatban, gondolom majd összefutunk, mert nemcsak indul a szezon, hanem rendszeresen megyünk egynapos gurulásokra is!
Minden új talajnak ott lesz a helye, nekünk is bele kell melegednünk még, rohadt hosszú volt ez a tél...
Hali skacok!
Egy gyors kérdés!
Gs-ekre való tükrön milyen menet van?
Tudtam hogy 10-es de most tükörpucolás,polírozás idején azt véltem felfedezni hogy sűrűbb a menetemelkedés! Tehát akkor 1-es? Mert a "hagyományos" menetemelkedés 1,25 nem?
Még jó hogy tavaly nem tudták rámtukmálni a boltban azt a tükröt....
De egy szavadba kerül és egyedivé alakítja vissza, mert mindene ott áll a garázsban zsírpapírban. Ha van ennyi pénzed vedd azt, aztán én majd anyázhatok, amikor Ganja nem jön motorozni, mert még nem lesz meg az új
épp nézem :)
nagyon szép és egyedi!
Nézd meg a profilképei közt, érdemes!
Ninja a saját motorjára gondolt.
jogos, azon már nem fog múlni. esetleg, ha van pár tippetek, tanácsotok, hogy mire figyeljek oda, azt megköszönném. egy ETZ 150 venném ezt (ami már 3 éve el lett adva)...
Gratula! Széles út..gumi fa..meg stb!
Jöhetsz velünk motorozni
tegyél még hozzá egy ötvenest..és kapsz egy állat motort!