Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be volt fagyva. Egy kis kézi melengetés és törődés megtette a hatását.
Nekem is volt ilyen, ajtóval és tankkupakkal is, főleg a téli időszak után.

Megoldás:
wd40: jól befújkáltam, zárba beledugva is, vártam kicsit, mozgattam benne a kulcsot és már jó is volt...
Na ez az a szakasz amit már qqqrvára unok! :D EL - El - el innen minél messzebb! Egyébkén nekem kifejezetten tönre tudja baxxni a túrámat egy szar útszakasz, annyira felbaszom rajta magam (hogy az adóinkból ennyire futja).... A barátnőm is szenved tőle ha zötyögünk a tipikus balkáni tankcsapdákon. Haveromnak is Yamaha Divije van, na azon télleg nem panaszkodik!
YES, őshonos Nyomori eme csodás alvóvárosban...
Ezért kéne a lemezt szétbaxni.
Azt bontóban szerintem fillérekér kapsz majd kitisztítva a zárat egy bontós darabba ültetheted.
Ez elég szarul hangzik, főleg azért mert a mostanit a slusszkulcs nyitja.
Kulcshoz lehet zárat készíteni?
Körbefúrod a zárat majd kivagddalod a lemezt.
Utána kocoghatsz egy új tankfedőért.
2000-es Swift tankfedő zárja magától el tud romlani, vagy megrongálta valaki? Most voltam tankolni és ott jöttem rá hogy nem tudom kinyitni a kulccsal.
Lehet hogy csak beállt, és valahogy ügyesen meg kéne olajoznom, vagy meg lehetett feszegetve?
Hogy a faszomba nyissam ki, és ha nem is sikerül, kihez mennyek? Autószerelőhöz, vagy zárashoz?
geriiike@gmail.hu
A Monor és Gomba közötti gyerek-hullámvasutat én nem látom úgy se, meg mondjuk a közelben lévő Péteri-Gyömrő közötti dombot sem... na mindegy, tudom, hogy ott van, és kész
Látszik az a térképen, csak domborzat módra kell váltani
Valószínűleg a hírhedt "Gödöllői-dombság" bércei miatt lett ilyen kanyargós... a térképen nem látszik, de szintkülönbség is van, Monor és Gomba között két bukkanó is akad, Gombán belül meg lefelé is van süllyedés... kicsit hullámvasutas helyenként. Én szeretem. Bár nem Divi fut alattam, szóval tényleg örülnék egy jobb minőségű útnak.
Márakinek.
Ezek a legjobb szakaszok egy túrán (leszámítva a grandiózus látványosságokat)
Jah..............szerintem favágók használhatták.
KB 1 autó szűken elfér.
Személy.
És alagút volt a fák lombjában.
Az jó keskeny lehetett mert ez az út olyan 3 méter széles lehet... az se sok
Sajnos, bukkanó, gödör és nyomvályú se kevesebb.
Gmünd közelében a francos GPS bevitt az erdőbe.Az ennél keskenyebb aszfaltos út vót.Olyan hullámcsúszdaszerű ökörhugyozást eddig csak a szlovák pofáraesés helyszínén pipáltam csak itt nem volt se kátyu se murvás-poros felszórás.
Meglepően sok kanyar van ezeken a szakaszokon
A környékünkön a Gomba-Úri-Sülysáp szakaszt látnám szívesen felújítva... a Gomba-Bénye-Káva-Pánd-Tápióbicske szakasz még tűrhető, és Sülysáp felé fordulva még egy kisebb, 50 km-es karikának is elmegy.
Felszedték a burkolatot vagy mi? Ha csak kátyútenger van az nekem nem okoz lelki törést
Hát a Csévharaszt-Nyáregyháza és a Dánszentmiklós-Albertirsa közötti szakaszon most igencsak meglepődnél :)
Már kezdtem azt hinni hogy rajtam kívűl Monorról nem jár ide más
Brrrrr.
Én is szeretek ilyeneken szaladgálni. Itt a körzetemben szerintem már nincs olyan településen kívüli aszfaltcsík, amin nem mentem volna végig.