Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon kedvelem az ilyen kis szaros utakat.. bár néha éri meglepetés az embert
...én is.
Te Monori vagy?
Hangulattól függetlenül, a Csévharaszt-Nyáregyháza "út" "burkolata" rendes időben is kritikán aluli... szerintem.
Soha nem volt ez jó minőségű (és nem is állítottam).. de ez engem nemzavar, se itt se máshol. Kicsit sűrűbben cserélek kormánycsapágyat mint más, de az belefér.
Most elég felejtős az út állapota miatt ha csak nem terepmotorozást akarsz
Ezen a környéken én így szoktam kicselezni a 4-es utat.. egész hangulatos az erdei út
Ott a pont!
Majd összekötöd egy jó kis motorozással, és akkor nem kell azon rágódni hogy duplán mentél.
Köszi. Állításuk szerint ott még egy papír sem volt mert mindent gépen intéznek, de már nem is érdekel. Hazaküldtek 15 vagy 20 Kresz vizsgázót, ők is Monor és környékéről jöttek, mert nem működtek a gépek meg semmi....
Majd kérek ilyen engedélyt, tuti akkor állítanának meg a rend őrei!
Igazad van, de nem számíthattam arra hogy ma nem jön össze...
A pecsételő sem működött?
Amúgy részvétem! Ha kicsúsznál az időből azért kérj majd egy útvonalengedélyt a vizsgához, nehogy akkor meg az legyen a gond.
Az árelőny viszont már el is ment a motorozással (hogy vissza kell menned megint)

4300+{(80x35)x2} plusz az időd... Ez is lesz egy 10-es most már
Van, üllőn 13ezret mondtak, Monor is hasonló árakon, Cegléden meg 4300...
Monoron nincs vizsgahely? 80 kilométert motorozni ezért... pláne ilyen időben, meg pláne a 4-esen.. hát nem épp a legjobb elfoglaltság.
HÁT GYEREKEK MA SZÉPEN BESZOPTAM!
Reggel korán kelés, felöltözés 100 rétegbe+esőruha, irány Cegléd, Közlekedés Felügyelet, műszaki vizsga 4000-ért. Nagy szél, Pilistől havas latyakos út kátyúkkal tele. Gondolkoztam hogy majd megyek máskor, de szeretem a kíhívásokat, meg régen megvolt az időpontfoglalás, csak elindultam. Odaértem ahogy kell, leráztam magamról a jégcsapokat,illedelmesen elmondtam mért jöttem és egy kedves hölgy, aki a plexi mögött ült , kommunikációs képességei egyenlők a nullával így kezdte:
-HÁT ÜJJÖN CSAK LE, NEM MŰKÖDIK SEMMI, TÖBBIEK IS IDE VÁRNAK!
Először nem igazán fogtam fel mit szeretett volna ezzel a bofögéshez hasonló szájlebegtetéssel közölni eme túlképzett hölgyemény, de szerencsére az ott (reggel fél7 óta) várakozók között volt olyan ember akivel egy nyelven beszéltünk. Arról volt szó hogy a "világvégét sejtető, házakat romboló" orkán (tehát 60km/h felett fújó a szél) miatt se telefon, se internet, se a központtal kapcsolat nincs...
Vártunk fél 11-ig, mert akkor ugye kassza zárás van mert jön a pénzszálító kocsi és elviszi az egyébként üresen maradt ládikát. A feltehetően másik bolygóról érkezett nőnemű lény a pult mögül már azért egy órával előtte hangosan sulykolta hogy nyugodtan hazamehetünk mert már úgysem lesz ma semmi! Tehát dolgozni ő már nem akart! Másik időpontot ugyan írt, de már az is nehezére esett kegyelmének.
Ezek után szépen hazagurultam és itthoni mosóban leöblítettem a sós, saras trutyit. Vizsgám jövőhetén lejár, de nem érdekel. Akkor megyek legközelebb ha már 20 fok lesz és napsütés!
Havége a télnek valszeg valamelyik vasárnap megnézem.
Ja hogy használtan annyi...
Azon a pár napon amikor motorra lehetett ülni, bejártam egy-két szakaszt a környéken, és egy csomó helyen ki lett irtva a bozót. A Héreg-Bajna közti szerpentinnél meg a komplett hegyoldal le lett tarolva. Ha a hegytetőről lenézel, tiszta Transzfogaras feeling.
Nem kell szítani a tüzet!
Peace!
Valószínűleg én a nagyobb csendesítést szeretem (városban ritkán, többnyire kisforgalmú országúton megyek) ezért jó az M3 is. Kényelem szempontjából meg pont egyformán nyomja a fülemet kb 1-2 órán belül mind a 2. Az AlpineSafe úg érzem, hogy tényleg jobban beengedi a fontos, mentő duda másik autó hangját.
80 körül van az új ára.
ha veszel bármikor felveszlek ha utolérlek.
De a susnyásba azése követlek.
Hali!
"M3-as narancssárgát, meg beszereztem az AlpineSafe-t is. Az M3 semmivel sem rosszabb."

Ez elég hihetetlen, mert én konkrétan az 3M-es narancsban, semmit sem hallok, ha félbevágom, akkor talán valami átdereng...
Tényleg ne lenne különbség? mi a tapasztalatod az AlpineSafe-el?
Az én fülem is valószínűleg érzékenyebb az átlagnál (vagy csak még nem vagyok süket). Tudom, "üljek Lexusba" de hát imádok motorozni. Vicces, hogy amiket itt emlegettek mindegyiket használtam. Az előző bukóm Caberg Justissimó, most meg pont bevállaltam a Schuberth c3-at.
Füldugóból is használom az M3-as narancssárgát, meg beszereztem az AlpineSafe-t is. Az M3 semmivel sem rosszabb. Igen, jó drága holmik, de elég öreg vagyok már ahhoz, hogy a motorfenntartás mellé még beleférjen. Én is jobban szeretnék szabadabban, füldugó nélkül menni, de 80-tól már utálom a szélsüvítést és egy hosszabb 120 feletti motorozás után 2 napig cseng a fülem. . A gs gyönyörű hangját meg már 80-tól pont nem lehet hallania széltől.
Ahogy írtad azt hittem annál is több.
Ha veszek neked egyet,megígéred hogy felveszed ahogy hasítok előtted és leszaladva az ívről, bucskázok a tarackosban?
Sok.
Otven korul lehet.meg nem merultemel a temaban jobban mert fontosabb is akadt.