Régebben protektoringet használtam nagyobb bőrkabáttal, amiben nincs protektor, de elég meleg, meg szélvédett vagyok benne, nyáron meg csak az ing, néha feldobtam rá egy hokis mezt :)
Pár hete kitakarítottam a karbit, kicseréltem sok tömítést benne és a membránokat is. A motor rendesen megy, kivéve 4500RPM környékén mondhatnánk erőteljes megtorpanást érzek aztán megint erőre kap a motor és tovább mövekszik az RPM. Van esetleg valakinek ötlete ,hogy mitől lehet ez? Kb 100km mentem a tisztítás óta.
Az előző sátram azóta fel lett újítva, a másik pedig, hogy vannak önhordó szerkezetű nem iglu sátrak is a 15-40 ezer forintos sávban, amik sokoldalúbban használhatóak (az előd is ilyen..) mint ez. Ezt csak egyféleképpen lehet felállítani míg a másikat csak szúnyoghálóként is lehetett használni..mindenféle kifeszítés nélkül is (és rendesen át tudta fújni a szél). Nem rossz, de vannak jobbak is. A krími túra előtt vettem mintegy szükségmegoldásként.. de most már amennyiért megérné valakinek megvenni annyit nekem is megér, szóval nem adom el.
Hmm..............most úgy vagyok hogy van egy régi cordura kabátom a robis időkből.
Kikaptam a protikat belőle elég nagy a bélés nélkül hogy a bőrcucc fölé húzzam.
Ezé felesleges a bering medveruhám.
Geci drága....
itt meg így keress rá, hogy "x-screen"
http://www.bazismotor.eu/
szintén geci drága....
Pár hete kitakarítottam a karbit, kicseréltem sok tömítést benne és a membránokat is. A motor rendesen megy, kivéve 4500RPM környékén mondhatnánk erőteljes megtorpanást érzek aztán megint erőre kap a motor és tovább mövekszik az RPM. Van esetleg valakinek ötlete ,hogy mitől lehet ez? Kb 100km mentem a tisztítás óta.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Így kellemesen feszes így sokkal kényelmesebb.
Eladó még a sátrad?
Olyan hidegben meg a tapadás hiánya miatt nem motoroznék amihez ez is kevés.
Kikaptam a protikat belőle elég nagy a bélés nélkül hogy a bőrcucc fölé húzzam.
Ezé felesleges a bering medveruhám.