Melyik kanyargósra gondolsz?
Akkor 13:20 körül Dkőn? Én Esztergom felől jövök.
Képzeljétek ma küldték polgárjenőúrtól az éves teljesítményadó csekket. Autó+motor összesen 15 000 egész évre. Hú de jó, örülök, majd ott van hogy előző évi hátralék/túlfizetés 8375. Tavaly ennyi volt a fél évi.
90%-ig biztos vagyok hogy befizettem mind a két félévet, de azt a kurva csekket nem találom!
Ha bemegyek a hivatalba ott látszani fognak a fizetési tételek, vagy megbaszhatom magam?
Hova? Ott idom van.. ha még ott előtte elhoznék egy csövet akkor egyrészt szerelhetetlen lenne a motor, másrészt az idom elé már egy papírlapot se lehet szinte betenni mert így is leér kanyarban az alsó fele.
Ha ez a rendszer az utóbbi 19 évben bevált szerte a világban a rendőrségi berkekben, talán nekem is megfelel.
Kíváncsiságból megnéztem mennyiért lehetne rendelni. 600 euro a komplett 3 részes szett... ezért már szart nem adhatnak
Attól még ugyanaz.
Én inkább beszerzek dekliket.
Meg carbon deklivédőt.
Asfalton untig elég tengelygombákkal ahogy nézem.Meg a tank sarkaira carbon védőt.
Nem... csak elfelejtettem hogy ez nem a GS. Megelőztem két motorost akik 80 körüli tempóban bócorogtak (Goldwing meg egy CBR600) aztán azon kaptam magam hogy túl sokáig húztam a gázt. 190-nel még nem kanyarodtam abban a kanyarban...
Ez jogos, valóban, de ne izgulj, ha majd jössz, szerpentin végén majd mindig bevárunk!
(Tömény rosszindulat vissza )
Na most komolyan, tudom, hogy gyors vagy, csak hát sok idő összeszedegetni a dobozod darabjait mindig! Degec...
Nyílt tundrán neked kevés, szerpentinen fák között, sávos fénypászmákkal tűzdelve, meg sok!
Srácok vigyázva, még hideg minden, csúszik, nem tudjátok hol lett szétbaszva az út, autósok is csodálkoznak, hogy mi a faszt kerestek az úton... ti is berozsdásodtatok, csak még nem tudjátok, sza finoman!
Akkor 13:20 körül Dkőn? Én Esztergom felől jövök.
Képzeljétek ma küldték polgárjenőúrtól az éves teljesítményadó csekket. Autó+motor összesen 15 000 egész évre. Hú de jó, örülök, majd ott van hogy előző évi hátralék/túlfizetés 8375. Tavaly ennyi volt a fél évi.
90%-ig biztos vagyok hogy befizettem mind a két félévet, de azt a kurva csekket nem találom!
Ha bemegyek a hivatalba ott látszani fognak a fizetési tételek, vagy megbaszhatom magam?