Én a látványtól jóllaktam... bakker, de fasza volt az az út, most meg kinézek és hó.
Egyébként amikor ott mentem utánatok, akkor döntöttem el, hogy másik motor kell
Új sisak vásárlásánál az a jó ha egy kicsit szűk eleinte. Idővel szépen felveszi a fejed formáját, és akkor nyújt a legnagyobb biztonságot.
Valamelyik műsorban úgy fogalmaztak hogy akkor jó ha hörcsög képed van benne eleinte.
Jaja, én véletlenül próbáltam fel az UVEX-et, mert megláttam az árcédulát és csak kíváncsiságból. Felpróbáltam szinte az összes sisakot a boltban és nyomott, lötyögött, vagy semmilyen volt és akkor ez egyszer csak, mintha rám öntötték volna. Ami azért érdekes mert másik két UVEX kifejezetten kényelmetlen volt, nyomta a csúcsfejem.
Amikor azt mondom, hogy használt sisakot is érdemes, mindig úgy gondolom, hogy olyat, amit már felpróbáltál és tuti jó a forma és a méret is.
Erre szoktam mondani, hogy nem a név számít. Rengeteg sisakot felpróbáltam, de az én fejemre MDS (ez AGV sisak) és Nitro sisak való.
Ezek voltak kényelmesek, a többinek nem volt jó a formája. Nekem a Nolan marha kényelmetlen volt.
Nem kellemes. Pont a homlokom tetején szokott ott lenni a szellőző két nyílásának a nyoma, ami ki van hagyva az ütésnyelő rétegből. Amikor felpróbáltam, jó volt, meg azt hittem, még fog tágulni. Tévedtem....
Ha már sisak téma: nem akar venni valaki egy ilyet ? Egy szezont használtam, de sajnos hosszabb túrákon kicsi a fejemre, kb. 200km után már elég erősen szorít... S-es méretű.
Ahogy a kolléga megjegyezte, hosszabb mint a motorod.
Ahogy adta magat az ut.
Vissza kicst ravertunk.
Parazram hogy vannak fenykepeszek.
Egyébként amikor ott mentem utánatok, akkor döntöttem el, hogy másik motor kell
Akkor becsukódott mikor a mecsek dogot kaptam.
Jóez a japo sisak.
Valamelyik műsorban úgy fogalmaztak hogy akkor jó ha hörcsög képed van benne eleinte.
Amikor azt mondom, hogy használt sisakot is érdemes, mindig úgy gondolom, hogy olyat, amit már felpróbáltál és tuti jó a forma és a méret is.
Ezek voltak kényelmesek, a többinek nem volt jó a formája. Nekem a Nolan marha kényelmetlen volt.