A cuccolásos témához...
Van nálunk egy utolsó darab a képen látható tatyeszból...3990Ft- ért 50 liter vízhatlan tárolókapacitás!
Nagyon jó!
Sajnos idéntől a duplája lesz az ár, de ezt az egyet még ki lehet fogni ennyiért...
Szevasztok srácok egy olyan kérdésem lenne hogy a tankon a két benzincsőnél mit jelent az egyik csövön R betű a másikon pedig O betű és melyiket hova kell kötni a benzin csapon a választ előre köszi
a porított sört még nem találták fel !
és egyszer-egyszer sátoros szállásos buli is van. otthon meg messze van a nagybót, és csak állok a parkolóba és nézem a tele bev.kocsit meg a tanktáskát !
Szerintem kevesebbel is el lehet lenni, viszont ha ez így meglesz akkor tele is fogod pakolni. Saját tapasztalatból tudom hogy az aktuálisan rendelkezésre álló hely mindig elég, viszont ha kétszer több a hely, akkor az nem azt jelenti hogy kétszer akkora lesz a hézagtérfogat.. mert azt is tele kell pakolni. A kényszer... ezért olyan nagyok a multikban a bevásárlókocsik is!
kösz a megerősítést . már döntöttem. tanktáska, nyeregtáska, 1 doboz. 1 főre kell csak pakolni. ha olyan helyre mennék ahova több cucc kéne, oda nem megyek !
a dobozok is tetszenének, de most a táskás megoldás olcsóbbnak tűnik.
foregon !
csak pár napja kezdett érdekelni a málházás...
Nem egészen a témához tartozik, de akkor mit tennél, ha a telefon nem vízbe, hanem festékbe esne? Csak mert én kikaptam az aksiját, lemostam hígítóval mindenhol, ahol láttam festéket, áttörölgettem egy tisztának tűnő ronggyal, ahogy tudtam, bekapcsoltam, és azóta is működik
Sose veszek okostelefont, azt hiszem.
Isti 55! Tavaly egész évben használtam a henger táskámat, semmi gondom nem volt vele! Moto-Detail-os , Ataa-s túrát is bírta moc nélkül! Most akarok szerkeszteni valami tartót neki hátra, hogy két személlyel is tudjuk használni. Az oldal táskák csak egyszer voltak fent (sajna) próbából. Jól álltak! Nekem tetszett!
Szevasztok srácok egy olyan kérdésem lenne hogy a tankon a két benzincsőnél mit jelent az egyik csövön R betű a másikon pedig O betű és melyiket hova kell kötni a benzin csapon a választ előre köszi
Az sem minegy, hogy milyen távolságokra kell cipelni. Én sima laptop táskában cipeltem robogó csomagtartóban. Zokszó nélkül viselte, viseli mind a mai napig, és csak egy szaros 120 eFt-s ASUS laptop
A laptophátizsákot a hátadra javasoltam, ha oldaldobozba rakod, jobban fog rázkódni, de akkor elég neki a rendes laptoptáska, mondjuk körbeszivacsozva.
Nagyon nem mindegy, milyen laptopról beszélünk, mert egy "sima" 1-200 ezer forintos laptop nem annyira valószínű, hogy rázkódásra van tervezve, én ha mindenképpen kéne, akkor laptophátizsákban a hátamon hordanám!
A rázkódás ne tesz jót a winchesternek, illetve az antisztatikus feltöltődés sem jó barátja a gépnek, ezért érdemes táskában. Ha megázik, nedvesnek tűnik, vagy nagyon párás volt az idő, ne kapcsold be, vedd ki az aksit és hagyd száradni. Mint a mobil telefont, ha beesik vízbe, azonnal ki kell venni az aksit és 36 órát hagyni száradni, csak utána szabad megpróbálni bekapcsolni. Igazatok van, én is a hátamon szoktam vinni, sokat tompít az ütéseken a felsőtest, automatikusan kirugózom.
Egyébként nagyon faja is laptop hátizsákokat lehet venni, merev falú, stb, ha sokat hordanám, lehet beruháznék rá, de nem tervezem.
Nekem mondjuk egy magnézium házas elég strapabíró darabom van, de akkor sem szeretem hurcolászni motoron.
Én már rengetegszer vittem laptopot motoron, tanktáskában is és dobozban is, hogy most milyen a vinyo bent nem tudom, de semmi baja sincs. A lényeg hogy mindig laptop táskában szállítsd, ezt habár csak félfüllel hallottam de az tönkre teheti ha csak naturon szállítod, egyik haver valami cikkben olvasta, amit azóta se talál
Én ugyan nem vittem még laptopot, de olvastam már róla. A hátizsákot ajánlják inkább, mivel a felsőtesteddel az úthibákat jórészt ki tudod "rugózni", nem adódik át az ütés rázkódás annyira a gépnek, mintha akár a tanktáskába pakolod, akár dobozba. Nyilván nem olyan kényelmes, de speciel én az óvatosság és a laptop ára miatt inkább ezt választanám.
hirtelen ezt a rajzot találtam , ha segít...
Van nálunk egy utolsó darab a képen látható tatyeszból...3990Ft- ért 50 liter vízhatlan tárolókapacitás!
Nagyon jó!
Sajnos idéntől a duplája lesz az ár, de ezt az egyet még ki lehet fogni ennyiért...
és egyszer-egyszer sátoros szállásos buli is van. otthon meg messze van a nagybót, és csak állok a parkolóba és nézem a tele bev.kocsit meg a tanktáskát !
a víz neked már olyan snassz . festékbe kell !
én azért nem vennék okostelefont, (tapiteló ?) mert a fapadosommal se bírok néha.
a dobozok is tetszenének, de most a táskás megoldás olcsóbbnak tűnik.
foregon !
csak pár napja kezdett érdekelni a málházás...
Sose veszek okostelefont, azt hiszem.
Isti 55! Tavaly egész évben használtam a henger táskámat, semmi gondom nem volt vele! Moto-Detail-os , Ataa-s túrát is bírta moc nélkül! Most akarok szerkeszteni valami tartót neki hátra, hogy két személlyel is tudjuk használni. Az oldal táskák csak egyszer voltak fent (sajna) próbából. Jól álltak! Nekem tetszett!
Nagyon nem mindegy, milyen laptopról beszélünk, mert egy "sima" 1-200 ezer forintos laptop nem annyira valószínű, hogy rázkódásra van tervezve, én ha mindenképpen kéne, akkor laptophátizsákban a hátamon hordanám!
Egyébként nagyon faja is laptop hátizsákokat lehet venni, merev falú, stb, ha sokat hordanám, lehet beruháznék rá, de nem tervezem.
Nekem mondjuk egy magnézium házas elég strapabíró darabom van, de akkor sem szeretem hurcolászni motoron.
El is adtam mint a huzat.