NOLAN N103 (Jó tervezés már elérhető áron 170Euró)
NOLAN N104 ( új tervezés német motoros magazin győztese, még mindig olcsóbb mint a Schubert C3, alapvetően jó 300 Euró)
Ma felpróbálom mind kettőt, a Schubert C3 tényleg túl árazott igaza volt Zoltának még mindig 500 euró.... és ugyan azt tudja mint a Nolan n104, tehát letettem róla,
Miért nem újíttatod fel a régit? Rónáék tök olcsón megcsinálják.
Most már tudom (nem is értem mit hezitáltam annyit) a GS teljesítményéhez is tökéletes a keverék, főleg ha hozzáteszem, hogy haverom 1000-es Hondán is ilyeneket koptat és nem volt velük baj, pedig igénybe vannak véve
Az ilyen agyasjancsiknak én mostanában az XX topicos hozzászólásom ([36896] 2012. október 6. 22:08) szoktam becopyzgatni, mert ott mindent összefoglaltam már a témában. De most nincs kedvem vele vergődni
NOLAN N103 (Jó tervezés már elérhető áron 170Euró)
NOLAN N104 ( új tervezés német motoros magazin győztese, még mindig olcsóbb mint a Schubert C3, alapvetően jó 300 Euró)
Ma felpróbálom mind kettőt, a Schubert C3 tényleg túl árazott igaza volt Zoltának még mindig 500 euró.... és ugyan azt tudja mint a Nolan n104, tehát letettem róla,
Most már tudom (nem is értem mit hezitáltam annyit) a GS teljesítményéhez is tökéletes a keverék, főleg ha hozzáteszem, hogy haverom 1000-es Hondán is ilyeneket koptat és nem volt velük baj, pedig igénybe vannak véve
Hát a vége felé már annyira nem vonzott.
Hát a Tiszántúlon?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Stabilitás, biztonságérzet, stb...
"ááá majom úúúr!Pont van nálam egy tábla csokoládé!"
Pont van valakinek egy eladóra idézve...
Kicsit bosszant amikor okostojások, csak hogy igazuk legyen rontják egy kolléga túlélési esélyeit.