Segítséget szeretnék kérni! Ha jól emlékszem valaki itt a társaságban francia autókkal szokott foglalkozni, Renault Scenic-hez kéne nekem egy kis segítség.
Ha valaki lemaradna erről a kétségkívül jó akcióról annak szintén Hamburgból
4-24 Nm-ig nyomatékkulcs 7490Ft
24-206Nm-ig nyomatékkulcs 9900Ft
Megrendelésre nálunk.
Értem, köszönöm a választ, ezzel a DOT-al nem vagyok épp tisztában, de ahogy utána olvastam meg lehet határozni a gumi évjáratát. De nem tudom mit kell nézzni rajta, és abból hogy derűl az évjárat Hogy is van ez akkor? Jó lenne tudni, mert ezt a régi kockás hátsó BT-t is megtudnám, hogy milyen régi..
Én úgy vettem hogy kaptam rá új gumikat is és jövőre a műszaki vizsgát és a vizsgára való felkészítést is ők fizetik és amúgy lehet náluk Motul olajat is belerakatni amúgy én is szezonkezdetkor szoktam olajat cserélni
Valószínüleg azért kell ilyen sűrűn mert gatya olajat tehetnek bele vagy/és azért mert minél sűrűbben cserélik annál kisebb a valószínűsége, hogy a gar alatt beáll a motor vagy a váltó....
Segítséget szeretnék kérni! Ha jól emlékszem valaki itt a társaságban francia autókkal szokott foglalkozni, Renault Scenic-hez kéne nekem egy kis segítség.
Köszi!