a legkisebb gondom is nagyobb nálad ha ennyire kurvanagy májer vagy bazdmeg akkor adj légyszives karosszéria lakatos tel számot,aki motorokkal is foglalkozik,lehetőleg pest megye
egyrészt koma nem őriztünk együtt libát sehol se hogy itt osszad az igét, 2.ezt az óradolgot,ha szét tudsz nekem szedni roncsolásmentesen egy összerohadt spiáter házat meg egy bovden tokot ami szintén össze szokott rohadni az évek során,akkor fizetek egy sört.de most mindenki boldog lehet rajtam kívül,valószinüleg ez a gs már soha többé nem fog gurulni,de ezt inkább a lakatos döntse el..
így már érthető, de amúgy meg az állapot a fontos, és nem az óraállás.... és ennyi pénzért korrekt vétel, még úgy is, hogy 30 körül kapható új óra hozzá.
Az Estrella nekem is nagyon tetszik..és volt szerencsém kipróbálni egyet. Cruiseres guruláshoz..max. 90-es tempó...tökéletesen alkalmas egy személlyel. 90 fölött én azt éreztem ,hogy szegényke már nagyon pörög. A kis motorhoz képest, stílusához mérten dinamikus jószág. Nagyon jó vezetni...amolyan kezes motor.
olvasom a hirdetésem kapcsán a hozzászólásokat és jól esik, dicséret és jogos kételyek is megfogalmazódnak. Pl a klióméterállás kapcsán: amikor megvettem 15000 volt benne, alig hittem el,hogy ilyen motorom lesz egyszer, gyári gumik ,gyári lánc.. 2 év alatt a maradékot én raktam bele,de a Regina lánc még mindig ott van bizonyítékként a valós kilóméterre. mondjuk nem szerencsés ,hogy a másik órát elajándékoztam, de aki csak az órának hisz amikor motort vesz az haljon is éhen.. :)
Amúgy full karcmentes, minden hibátlanul működik, remélem elviszik és tudok venni egy autót,nincs kedvem biciklizni minden nap az új melóhelyemre, hogy nyakamon a tél.
De utánna ha pár év múlva visszatérak GS vagy, Kawa W 650 vagy egy Estrella Kawasaki lesz: http://www.motorcyclespecs.co....
A műszerfalban a kilóméteróra régebbi GS ből való.
Egy parkolóban történt a dolog,hogy megfejeltem a műszerfalat egy kedves BNW-s nek köszönhetően.
Amúgy aki ezt a gépet elviszi tőlem az igazán jól jár, ha meg nem tetszik neki az óra majd később rendel az ebayről, én nem tudok, sajnos épp azért adom el mert minimális a keresetem se másodállás se semmi így nem tartom meg,hogy itthon álljon és nézegessem megint egy szezont..
De utánna ha pár év múlva visszatérak GS vagy, Kawa W 650 vagy egy Estrella Kawasaki lesz:
http://www.motorcyclespecs.co....
Egy parkolóban történt a dolog,hogy megfejeltem a műszerfalat egy kedves BNW-s nek köszönhetően.
Amúgy aki ezt a gépet elviszi tőlem az igazán jól jár, ha meg nem tetszik neki az óra majd később rendel az ebayről, én nem tudok, sajnos épp azért adom el mert minimális a keresetem se másodállás se semmi így nem tartom meg,hogy itthon álljon és nézegessem megint egy szezont..
A sebességmérőé gyárinak tűnik, a másik viszont nem az
Bár rezeg a léc.
Félhulla az akksi.
Ki kéne húznom a jövő hétig.
"XJ900" -at keresd meg a XJ600 fórumban, írj neki, már ritkábban látom, de őt tuti profi a francia autók terén.