Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a kedves vevő elmenne túrázni akkor vele mennek? vagy mégis ezt hogy gondolják... 3000km?
Értem én, hogy keresni kell rajta, de ez látszik a durva áraikon, de hogy utána még lehúznak 3000km-enként... na ez nem fér bele.
Ha nem viszed, akkor meg nincs gari, de akkor miért volt olyan kurva drága a vas. Konkrétan 20-30%-al drágábbak a piaci áraknál, ezt láttam most nyáron.
3000? Én tudtam rosszul, hogy 6000 a periódus? Mondjuk nálam nem szokott belemenni 6000 évente, de tavasszal mindig olajcserével kezdek. Azon már ne múljon.
Na igen, itt a bug, 6000km-enként illik cserélni a jó olajat, felesleges 3000-ként, sőt... konkrétan lehúzás.
Itt van még egy korrekt vélemény:
http://www.motorozz.hu/main.pl
Mennyi egy kötelező szerviz náluk? Milyen olajat raknak bele?
3000 km enként 9 hónap garit adtak
Javítom a kérdést, ha van garancia rajta mit mondtak, mennyi időnként kell olajcserére vinned?
Szia!

Mennyi időnként kell olajcserére vinned hozzájuk?
Hááát, régebben én is ezt gondoltam, persze most is nagyon drága, de én ott vettem az SV-t és minden stimmelt ami az adatlapon szerepelt amit mellé adtak.....
A Red Baronnál kozmetikázott adatokkal..és földtől elrugaszkodott áron tevékenykednek....
..szerintem..
Én október elején a Red Baronnál vettem a gépet és mind a két hengerben 10 bar volt a papír szerint
Ha mondjuk benzinben számoljuk akkor pont felét éri

Szar dolog ez a pénz nagyon
Nem is számítottam arra, hogy több lesz, igazából talán nem is lenne reális. Ha 350-et megkapnék érte a mostani felhozatalban, össze tehetném a kezem. Ha azt nézem, hogy 2008-ban vettem 400-ért, akkor ez teljesen rendben lenne sztem, bukás nélkül nem ennyi év után nem lehetne túladni rajta.
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem 3-massal kezdődne az a szám, és talán a második számjegye se lenne 5nél nagyobb. Nyilván a használati értéke neked sokkal nagyobb, de ez ilyen
Azt viszont, pláne foregon gépét, meg a másik belinkeltet látva, el nem tudom képzelni, hogy én mit kaphatnék a sajátomért. Erősen filózok a cserén, de van egy sanda gyanúm, hogy nem lesz egyszerű eladni. Fiatalnak öreg, még ha szép állapotban van is szerintem, km elvileg nem sok van benne, de hát kereskedésből vettem németből hozva... Nincs rajt igazából extra, max a plexi, de az meg nem árképző sztem. Max annyit tudok bizonygatni a vevőnek, hogy nem borulás miatt pingáltam át, ezt legalább jól végigfényképeztem.
Ha jól haluzok, anno megvételkor az egyikben 9,5 volt, a másikban meg talán 10 vagy 10,5. Szerelőnél mindenképp rá akarok majd mérni, már pusztán kíváncsiságból is.
Erre a jelenségre írtam én is!
Jah, és kezdem levonni a konzekvenciákat

Ha teszem azt egy motor 8-15 év közötti és hirdetik akkor ha:
1
kevés kilométeres és szép, és kicsit drága akkor biztos hogy tekerték az óráját
2
relatív! sokat futott (50-70 ezer), akkor mindegy az ár meg minden mer sok a kilométer
3
Ha "nagyon sok" a kilométer (70-től a csillagos ég), de jó az ár (tehát a legolcsóbbak között van az évjáratból) és szép az állapot akkor át akarnak baszni

Szóval én azt a konzekvenciát vontam le hogy ha sok a kilométer akkor legyen olcsó és kopottas a motor, mert az hiteles.. és akkor eladható is lesz. Minden egyéb esetben a konkurenciából azt fogják megvenni aminek kevés kilométer van az órájában, ellenben drága...de ezért a vevő el fogja hinni magának hogy ennyi pénzért nem baszhatták át úgysem, és lesz egy nagyon jó, keveset futott motorja
vááhh ez brutál jó áron van de az enyém alku képes
Ezt kinek szántad?

Amúgy nem is olyan rég siránkoztak a szomszéd topicban hogy milyen drága még mindig a Varadero. Aztán belinkeltem egyet olcsón, relatív szép és jó műszaki állapotban. Erre mit kaptam, ez túl szép ahhoz hogy ennyi kilométer legyen benne
Ha már szép az is baj?
Mondjuk ettől függetlenül még szinte biztos hogy jó vétel az a motor.. csak a piaci igényeknek megfelelően lett kozmetikázva

Egyébként a topcase tartója az valami borzasztó, hogy olyan magasra van emelve..
Nézd............lehet egy kanapétúrás.
Elég neki a tudat hogy bármikor nekivághat.
És inkább elszalad a templomba nem dohányozni.
Igazad van tényleg! Egy komoly túrafelszerelés nem igazán km barát!