Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gs 500..meg a másik

itt is ezt boncolgatják...de Dr House is megmondta: "Mindenki hazudik"
Egyik szarabb mint a másik...de az er-5 fórumban tutira nem ezt mondják....Ellenben ha nem csak a szín számít...akkor ezen a fórumon jobb a brigád
Sziasztok!
Az ER5-öt és a GS 500-at nézegettem mostanában. Tudnátok írni pár dolgot hogy miben jobb a GS az ER-nél? Miért választottátok ezt a motort? Gondolom korábban más is volt a helyzetemben. Mind a kettő tetszik, de sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni őket...
Hát nem egy dogmatikus nézeteket valló, unalmas vallási csoportosulás* ez, az biztos

nem akarok ujjal mutogatni semelyik másik topicra
kész,... vége,... feladtam... .
Titeket követni...Reménytelen.
Ezt a polihisztor bandát !
moszkitó életciklusa...? a világ közgazdaságára, szociológiára gyakorolt hatása ...? ez is megvan ?
Szevasztok srácok milyen folytás van egy GS500F-ben 2005 és hogy lehet észrevenni hogy benne van köszi
Szerintem ugyanazok a dolgok ugyanúgy futnak rajta, mint 2 éve
Az a lényeg, hogy neked elég vagy sem? Ha elég, nem mindegy mennyit ér meg hány éves?
"KITARTÁS!"
2 hete 14 ezer alatt volt a 60Gb OCZ. Az pont elég rendszerpartíciónak!
Aztán hirtelen jött egy fordulat és az összes gyártónál 18 e körül adják. De ez nem kartelezés...neeem...hülye és csacsi aki ezt gondolja
Az efféle olcsósodást szívesen tapasztalnám meg motorok terén is.
az a baj ezekkel ,hogy pont 2 éve vettem egy..a közép mezőny tetejét jelentő acer laptopot (anyukám lenyúlta..miután tisztítás gyanánt tönkretettem az asztali gépét)....na most két év elteltével már szart sem ér az egész...Semmi értékállósága nincs..és a gyors fejlődésnek köszönhetően a tudása is egyre kevesebbet ér..
ki kell húznom...
Nekem sürgetőbb lenne a csere, mert már egy ideje agonizál a gépem..., de még ki húznom kell egy darabig.
Ha 2-3 év múlva lecserélem a gépem, akkor már abban is SSD winyó lesz, addigra kb. negyedére megy le az ára.
Pont mint a 90-es évek elején a CD-t
Az SSD-vel csak az a baj, hogy nem lehet megfizetni...
Egyenlőre a soron következő egy kínai majom.
Ezt beszéld meg a Mikulással, mag a Holleanyóval...
Hali! Én láttam Gs-t gurulni ma! Reggel Veresegyházon!
Hol politikai vitaest hol számítógépes tanácsadás.
Motorozzunk vazze.
A topic nyomokban GS 500-at tartalmaz
Namivan.............átmentünk PC woldbe?
Én flekket kapok a zajtól, jó ideje csendes gépre utazok, az AthlonXP korszakban vízhűtéssel, most meg már inkább maradok mindennel alapfeszen Videokártya is szerény (radeon 6670), mindennek kuss van. Még a vinyó is le tud állni soxor (ne nyüszítsen), mert a rendszer meg sok más dolog SSD-n van.

Legközelebb viszont valami kis méretű (valószínűleg) Trinity-utód lesz beüzemelve, ahol már a "videokártya" is a CPU-hűtő hatáskörében dolgozik, és az egész nem zabál sokat lehetőleg.

Nagyon jó lenne laptop is (időnként jól esne csak kirántani a teraszra, addig jó az eldobható monitor is, amit beleraktak), de azoknál azért időnként erősebb grafika kéne, illetve amiben van, az már asztali szinten zabál és melegszik, az ára viszont legalább jóval több... két gép megint nem szimpatikus, se folyton szinkronizálni nem akarom őket, se NAS-t járatni állandóan, ráadásul "kinn" wi-fi-n...

Egyelőre nem látom a tökéletes megoldást. Asszem marad egy darabig a 5.5 éves core2duo alapú gépem...
Azért 2003-ban más volt a leányzó fekvése. Háznál nem is számít annyira a név, inkább a kialakítás. Tápnak most tényleg a Chieftech adja a legjobb ár/érték arányos cuccokat.
Egyébként én sem vagyok túlzottan allergiás a gépzajra, a jelenlegi hűtőm is gyári. Viszont ezek lefelé tolják a levegőt, így elég szar a hatásfokuk, tuning meg szóba se jöhet. Ezek pont elegendőek.