Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük a megnyugtató és logikus szavakat! Megerősít abban, hogy ne aggódjak: nem szeretnék sem a csepptankos Jawara, sem a GS500-ra abs-t felszerelni.
Én is PS3-on egy elég komoly kormánnyal szimulátoroztam rengeteget a Nordschleifén... A kedvenc pályám! Egyszer biztos hogy elmegyek oda...Ki nem hagynám
Körönként valami 30 euro a tarifa... még turistáskodva se olcsó dolog. Ha pedig balesetezik az ember, akkor jön a 30 euróra még párezer takarítási költség
Előveszem a Ps-t...aztán majd gyakorlok rajta....hátha
hát én a pálya vonalvezetését kívülről fújom,mert szimulátorokban rengeteget toltam... kocsival sem a legegyszerűbb a pálya ilyen 250-300-as tempónál.. egyszer ide el akarok jutni :D bár GS-el kicsit lehet sokáig tartana...na meg nem is oda való de akkor is szeretem őt..!
Csak az új motorokon lesz előírás a megléte. Zsiguliba se szereltetnek légzsákot..
Ezt már láttam, nem félős a gyerek.
Azt mondják motorral baszott nehéz ez a pálya.
Most hallottam a TV-ben hogy készül egy EU-s törvény, miszerint minden motoron lennie kell ABS-nek, meg egyéb biztonsági és környezetvédelmi normáknak kell megfelelniük. Nem figyeltem eléggé, de vagy 2016-ban vagy 2020-ban lépne életbe. Ez vicc, mert még új motorok jönnek ki ABS nélkül.
Utólag megoldható ez úgy általában a motorokon (pl. GSXR)? És a GS-en?
Bár lehet addigra már nem lesz EU...
bocs fiúk, tudom hogy nem ide tartozik... de kegyetlen ez a videó...ez már profizmus nagyon tud...
http://youtu.be/iGsTcmLG7dU
Milyen tárgyat tanít az úr?
Sajna most ez fontosabb, illetve ez is vezet az F4 és későbbi testvéreihez
Az egész élet egy tanulás, illetve az kell legyen, különböző formákban, így lehetsz mindig több és teljesebb. Csak gondolj bele mennyit tanultál a motorozásról az elmúlt évben
Ott a pont, motiváció! Nekem nem a jegy kell, hanem a tudás/információ, de közben szükségem van mérésre/visszajelzésre... csak néha nincs túl jól időzítve.
A pénzt F4-en javaslom elverni, az időt meg ugyanennek a nyergében.
ha meg valaki a szabadidejét és a pénzét szánja a tanulásra, az meg is fogja tanulni, mert azért van ott. ezért szeretem a levelezősöket tanítani, mert ők alapból motiváltak, és jobban is teljesítenek sokszor pont emiatt, mint a nappalisok. persze a nappalisok között is vannak jó képességűek, de az arányok mások.
felesleges, mert a tanár úgyis kiszúrja, ha meg engedi, akkor ott a könyv. amúgy meg 2-3 kérdésből el lehet dönteni, hogy az illető érti-e és tudja-e, vagy csak kipuskázta/összesúgták/stb. neki
Ja, túl sok a pénzem és az időm, valamire el kell verjem
Nem is mondtad hogy nebuló is vagy!
Puska?... Azért egy kedves fiatal várandós hölgyről beszélünk
Puska! Addig örülj, amíg csak ez a depid oka!
Holnap ZH-t írok, ami a fő tárgyam féléves jegye lesz, mert a tanárnőnek sürgős szülnivalója akadt

Jojózik a szemem már...
Miért?
Részedről letudva! Most már Marcsin múlik!
Köcci! Én is, hogy fiúk legyenek!