Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Katayungához semmit nem viszek.
Elég nagy melléfogás.Kicsit középszerű minőség,határidők be nem tartása,vetítés satöbbi.
Stoppoltasd be a ..csába, az a legegyszerűbb! A Dallasban volt a zakók könyökén ilyen nagy bőr folt, szerintem akkor abban is jól néznél ki.
Cölöphöz vagy a Katayungához viszed?
Persze teszek fel.
De ha kiböki hogy 50 akkor hagyom a fenébe.
Megy rá vissza egy adag kacsaszalag.
Mondjuk bőrt még tudnék hozni.Egy vagy féltehén méretben 20-25e körüli négyzetméter árban.
De az nem fog védeni ha poncsóként magamra terítem.
Majd tegyél fel javítás utáni képet is..no meg hogy mennyibe fájt.

Néha lehet kapni olcsón, ilyesmi sérüléssel nagynevű bőrruhákat.. ha nem horror a javítás, akkor "játszósnak" teljesen jók lehetnek
Jelesül sosem érdekelt milyen,hogy áll mert mindenképp gyönyörű vagyok benne bármit teszek.
Amúgy lehántottam a kacsaszalagot róla és hát a bal karon 3 panelt és a fényvisszaverő ezüst díszszalagot a jobbon meg két panelt és a szalagot kő cserélni.
Tiszteltetem a fazon kiötlőjét hogy a könyöknél hozta eztet össze.
Ráadásul a teleszart búvárruha effekt az összesnél megvan, ha passzol ha nem.
Hétvégén van Lajos, és lehet MasterCard-al fizetni (magyarán átváltják a HUF-ot?)
December 1-én és 15-én is munkanap lesz (szombatok), és mintha azt mondta volna Ganja, hogy Karácsony után vannak a nagy akciók.
előtte állt az egyik motoros?.....Elütötte? Igen!
Pont! Szarházi visszaeső? Igen! Még egy pont.
Van erre mentség? Nincs!
Indexen fent van a hummeres rendőrgázolás felvétele...

Biztos bennem van a hiba, de nem teljesen úgy történnek ott a dolgok, mint ami a rendőrségi közleményben volt utána. Érdekes..
Akor hagyd úgy mert ha leszedetsz a combból felülve lesz szar.

Szebb nem leszel ha rádcuppan mint a szappanos angolna akkorsem.
Az a durva, hogy a térdprotektro faszányosan passzol, el sem mozdul, csak a combján redőződik, ha mászkálok, meg a seggemnél van beszartam lógás... ha felülök a gépre, hyper-kényelmes.
Ha gépet váltok, úgyis kell egy másik csizma, aminek belemegy a szárába...
Visszautasíthatatlan ajánlat volt (de nagyon durván), de a hozzá tartozó dzsekinek szara cipije, azt meg kell csináltatnom.
Dehogy van lemondva, ez nem is volt tervben, csak jött... ha nem lett volna nekem jó, akkor is megvsezem, mert úgyis ráugrott volna valaki, mint gyöngytyúk a takonyra
Decemberben mehetnénk...
Graz-ot csak dugóban,gyökkettővel plusznegyvenben láttam.
Mindenképp szerveződés lesz....csak még ki kell találni melyik város legyen.....
A platós megoldás tetszik, úgyis van mindenkinek védőruhája.
Ha sokan leszünk el lehetne gondolkodni a kisteher bevetésén.
Pár tejesrekeszt felfordítva feldobok a platóra és mehet a menet.
Amúgy egy kesztyű kéne a lenullázott helyett úgyhogy ha mentek beszállok én is.
Mi is gondolkozunk a lajosos látogatáson, de lehet, hogy nem a bécsit hanem a gaz-it nézzük meg....a bécsi mindig ki van fosztva szombatra, de a graz-iban volt amit kerestünk.....viszont a bécsi mellett ott van a hein-gericke is a közelben....

akkor jó
Elég sok pont ismétlődik...beszélni nem tud.....
...aztán lehet ,hogy jó a lelke....
http://youtu.be/HeHNMKyhmoI de megéri![/L]
A 20. pont viszi a pálmát!
Lehet hogy a Hamupipőkétől nyúlta.. bár erről is létezik szakirodalom, szóval még működhet
Ilyenkor már ne egyél...igyál!