Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszta Mad Max
Egy ilyesmi kb minden igényemet ki is elégítené a prérin
Oda a Harley való.. nem is vennék mást egy olyan vidéken közlekedésre.
Túrázáshoz csak egyszerű és nélkülözhetetlen cumók szükségesek, ha valami nem megy át ezen a szűrőn, akkor az majdnem biztos hogy teljesen felesleges is lenne (utólag úgyis beigazolódik)
Szétunnád az életed! Oda Hayabusánál kisebb gépet nem is érdemes venni... és még azzal is hosszúnak tűnnek az utak
Jó a zene! Kicsit tényleg kaimonos a feeling
A fóliára visszatérve..igazatok van! rengeteg benyó ára elmenne rá..Csak először tűnt jó ötletnek..
2003-as darabok vannak vannak másfél millió felett. Akinek van pénze, és megveszi, motorozik vele és árulja biztos hogy nem jár vele rosszul.
...és még tetszik is
vfr

Haha...ilyen szarom volt..csak fehérben...és egyben!
oda biztos nem mennék ahol a videón szereplő csávó lakik
Túltárolt Bonneville, erre például nem lenne rossz ráugrani.. banknak bemondani egy pofátlanul alacsony árat, aztán elhozni
...namármost ez attól függ ,hogy hol telepszel le
San Francisco utcáin még ugrathatsz is
Erik ezek után várhat a sült galambra mikor eléri a 300k kilométert a Bandittal Lehet hogy elmegy az dupla ennyit is
Baszki, tényleg...az 397.507 km... szar fos sportgép.
Más dolog elmenni oda és csodálkozni a méreteken (egyszer végigmotorozni a prérin biztos érdekes), de ott lakni teljesen más lehet. Azt valahogy nem tudom irigyelni. Menjünk el kanyarogni... jó, ám legyen 1500 mérföld a legközelebbi kanyar
Azért "ámerikában" van némi feeling....pl.5 mérföldön keresztül vonultak a fekete tehenek a pálya mellett. Csöppnyi birtok lehetett
Fater is ezt mondja, hogy ez az évi 45-50k kilométer tök átlagos futás a kocsiban. Egyik évben ment majdnem 70-et, akkor azt mondta hogy ez már kicsit sok

Kisteheres futár ismerősöm megy 80-90 ezreket éves viszonylatban..és hol vannak ezektől a kamionosok
Nekem évi 30ekm, de csak BP belterületen, amíg vidéken nyomtam duplája volt...
12 év alatt tettem a kocsiba 566 ezret....pedig én nem is megyek sokat..
ezt a videóra írtam, nem a képhez
...akkor majdnem eltaláltam
Végig néztem. Mondjuk a túráinak a tizedét ha irigylem... micsoda szép egyenes és széles utak, és téphet rajta 60-nal

Ez az ember kb annyira sokat használta a motorját, mint amennyit hazai viszonylatban egy átlag területi képviselő munkaügyben kocsikázik.

Ha átlag amerikai a gyerek (100 kilométernél távolabbról jár dolgozni) úgy nem csoda hogy így gyarapodtak a mérföldek.

A komplett szerviztörténet érdekes lenne.
Ja, és tanulságos hogy 99 999ig tud csak mérni a kijelző, nem is nagyon kell ezt tekerni
(youtube comment mezőben írta 3 héttel ezelőtt hogy már 247 000 mérföld van a gépben. Szar megbízhatatlan rövid élettartamú sporthaccáz )
Sziasztok!

Van esetleg valakinek felesleges használt gyári hátsó fékbetéte?