Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ment 2 év alatt 50 000 mérföldet és még túrázni se volt
Ez is mit tud... jó szar állapotban van, mi?

http://youtu.be/gs8I8fYNNG0
A jó kereskedő kiszolgálja az igényeket. Az igények pedig adottak.
Igazad van, ez inkább 14 ezerre tekerendő... na meg is van az új emelt díjas sms szolgáltatásunk. Simán küldenie kell a kretén csaló gecinek egy képet a motorról és megmondjuk, mennyire kell tekerni, ami ugye reális
Ugye a mostani használt piac, azt mondja, hogy évi 2000-2500 km a normális, mert ez jön le a hirdetésekből, meg a kedves vevő azt mondja, hogy az 50 ezer a sok
Van pár 10 éves valóban, amiben 20-25 van, akik tényleg csak karcolgattak vele, de egy motoros, mégha csak olyan nyári-hétvégi, csalinkázós is, mint én, akkor is belerak 5-10 ezret évente, nem beszélve a komoly motorosokról...
Elmész megvenni a gépet és a faszinak van téli-nyári-őszi-tavaszi ruhája, dobozok, lófasz minden, majd előtolja a motort és elhiszed, hogy nyaranta hétvégén használta... 30 ezerrel...
Szóval a vevő is nagy állat, álmot akar venni, megkapja, legyen vele boldog.
Egyébként, én már nem tartom feladatomnak, hogy az egyértelmű kreténséget megcáfoljam... viszont arra jogot formálok, hogy amikor kiderül a kreténség, (mondjuk vezérműlánc csere lesz 30 ezernél, vagy lapostányérra kopott a féktárcsa és 70 ezer az új), akkor zokogva röhöghessem ki és mondjam, hogy megérdemelte!
Olyan sokkal?

" há" tesókám,ez hiába 4 éves ez olyan mint az új! csak 14 ezer kilométert futott, karcmentes garázsban tartott csoda gép! Mivel látod, hogy mi barátok vagyunk tesókám, az új ár feléért a neked adom! Sőt! 0-ás hitelre viheted. Tudom hogy ez kell neked! Gondolj csak bele mit fognak szólni a haverok ha meglátják alattad ezt a patika motor. Na ugye!"
Vevő meg hebeg habog, összeszedi az állát a földről, aláírja a papírt és övé az adósság és a csoda motor.. no meg a rózsaszín köd. Egészen addig amíg ki nem derül mennyi is az annyi kilométer
Én csak kíváncsi vagyok, ilyeneket árulnak 23 ezerrel... ránéz a kereskedő és azt mondja, baszki, ebbe olyan 23 ezer lesz...
hol a kisdekli róla
80 körülire saccolom...
nem nektek szólt a kérdés
65000
78452 km!
Na erről a motorról saccold meg mennyi kilométert futott... elég csak nagyságrendileg Azt se bánom ha megkérdezel egy "szakértőt"
Ma én is túl lettem életem első fékbetét kiszedésén

Tudom-tudom, de egy közgizdától már ez is komoly teljesítmény

A szg-em hibájára is rájöttem, el is lett hárítva, szóval produktív napot könyvelek! Jöhet a szombat esti tivornya
Simán lehet, hogy felrakom, mindenki nyomja, hogy szétszedte-összerakta, na mi tényleg!
Egyszer találkoztam személyes Ispánnal, akkor még nagyon új volt a BMW-je (azzal is volt), de mondta hogy még szaladgálni átül a DL-re ( ez május végén volt)
..kellene egyet gurulni....asszem.....
Kint 7,6 fok van....ha délig felkúszik 9-re...én elhúzok!
Gondolom az utolsó képet nem teszed fel a hirdetés mellé?!
Majd tartja a menetszél!
Azt nem tudom csak, sikerült-e rájönnie, mi volt a gyengülésének az oka - az nem volt benne a cikkben, mikor olvastam

Te tudsz róla valamit?
Én is így kaptam a 2.-nak használt motort!
Én is így kaptam a 2.-nak használt motort!
Már meg van Neki az új Bmw! 140 e.-nél szállt ki a DL-ből!
Egy ilyen motort újonnan nagyon elfogadnék!
ilyen kakaszaki mint én (nevem is mutatja ) hova máshova mehetne

Ja, kimentél a telekre
Jövőre már akarok veled motorozni, mert ez már nonszensz, hogy nem találkoztunk.
Mire kifogy a tank, van annyi bogarad, hogy érdemes tisztítani, arra meg ott a kút, faszom a fóliába, mi a fasz ez? MotoGP GS-el?
Persze ha kell a srácnak, én támogatom, majd számolom, mennyi brenga árát tépkedi le menet közben az arcáról
GS500 F, ne vedd magadra, szórakozunk, de ha tényleg neked kell GS-re, inkább motorozd el az árát!