Ja, nagy, ET test hátránya, valaminek vinni kell a lényemet...
Kurva csizma... ha rávszem, nem tudom felhúzni, ha alá, akkor meg a gatyát nem tudom összecipizni bokánál. Le kéne fogyni.
Depis lettem, eszem is valamit.
Ez a gatya egyébként predesztinálja a következő motorod színét is... bár gondolom ezzel tisztában vagy.
Amíg nem állapodok meg egy motornál megint hosszú időre, mint anno a GS-nél, addig csak fekete, szürke vagy fehér cuccokat fogok venni.. az biztos nem üt el semmitől.
Na nem bírtam ki, kimentem egy körre és meglepően jó idő volt, leteszteltem a bőrgatyám, a jakót nem, mert szar a cipi, majd később.
Na az van, hogy motoron hibátlan, kényelmes, de leszállva, a combomnál hosszú, nem tehetk róla, tényleg, ET testem van. A térdproti ott marad séta közben is.
Arkhangelsk borzongat..D és E pont leginkább; bár nem tudom találnék e egy ilyen unalmas útvonalra útitársat. Erre valószínűleg jó a Goldwing is (bár az északi részek útminőségéről nincs infóm)
Louis lefújva?
Azt kell mondjam, hogy teljesen jól áll. Nekem ha leszállok a motorról, még jobban eláll a térdprotektor.
Kurva csizma... ha rávszem, nem tudom felhúzni, ha alá, akkor meg a gatyát nem tudom összecipizni bokánál. Le kéne fogyni.
Depis lettem, eszem is valamit.
Amíg nem állapodok meg egy motornál megint hosszú időre, mint anno a GS-nél, addig csak fekete, szürke vagy fehér cuccokat fogok venni.. az biztos nem üt el semmitől.
Na az van, hogy motoron hibátlan, kényelmes, de leszállva, a combomnál hosszú, nem tehetk róla, tényleg, ET testem van. A térdproti ott marad séta közben is.
Na így bénáztam.
Jobb ha van egy csereszett, így nem kell várni míg felújítják, elég csak 1x szétszedni, egyből lehet cserélni...
Tattoo: elboltoljuk?
Elég perverz úti cél, nem?