Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a csizmával van a gond. Én be bírom tuszkolni, bár néha néha elenged a tépőzár, és akkor meglazul.
Hol vásároltál be?
Louis lefújva?
Azt kell mondjam, hogy teljesen jól áll. Nekem ha leszállok a motorról, még jobban eláll a térdprotektor.
Most érted, véletlenül kinéznél egy fain rózsaszín darabot.. aztán elütne a gatyádtól. Elég gáz lenne
Ismerős.. de szerintem megoldható. Nekem sikerült legalábbis
Gatyához motort... basszus... mondjuk Piros/feketében a legszebb a Honda.
Ja, nagy, ET test hátránya, valaminek vinni kell a lényemet...
Kurva csizma... ha rávszem, nem tudom felhúzni, ha alá, akkor meg a gatyát nem tudom összecipizni bokánál. Le kéne fogyni.
Depis lettem, eszem is valamit.
Nagy a vádlid? Nekem is csak külön technikával megy bele a bőrgatya a csizmaszárba. Az elején mennyit szenvedtem vele mire rájöttem a technikára
Ez a gatya egyébként predesztinálja a következő motorod színét is... bár gondolom ezzel tisztában vagy.

Amíg nem állapodok meg egy motornál megint hosszú időre, mint anno a GS-nél, addig csak fekete, szürke vagy fehér cuccokat fogok venni.. az biztos nem üt el semmitől.
Ülve fasza, de mondjuk nem tudom beletuszkolni a csizmámba...
Az a lényeg hogy motoron legyen jó. Én még nem láttam olyan motoros bőrgatyát, ami jól mutatott volna bárkin is, amikor éppen nem a motoron ült.
Na nem bírtam ki, kimentem egy körre és meglepően jó idő volt, leteszteltem a bőrgatyám, a jakót nem, mert szar a cipi, majd később.

Na az van, hogy motoron hibátlan, kényelmes, de leszállva, a combomnál hosszú, nem tehetk róla, tényleg, ET testem van. A térdproti ott marad séta közben is.

Na így bénáztam.
Írj egy mail-t, hogy mit kérsz érte!
Elboltolhatjuk, nekem már úgyse fog kelleni semmire.
Ott a pont...

Jobb ha van egy csereszett, így nem kell várni míg felújítják, elég csak 1x szétszedni, egyből lehet cserélni...

Tattoo: elboltoljuk?
rónához küldeni..de ez csak egy tipp
Nekem van, de teljesen kopott már. Mihez kell?
Ennyire ne tolongjatok!
Valakinek van esetleg Felesleges/eladó használt első fékbetétje?
Elég lesz pár havasi tehén is.
A másik az ha egy Goldwing feldől, azt maximum egy Goldwing emelő daruval állítod fel.
Arkhangelsk borzongat..D és E pont leginkább; bár nem tudom találnék e egy ilyen unalmas útvonalra útitársat. Erre valószínűleg jó a Goldwing is (bár az északi részek útminőségéről nincs infóm)

Elég perverz úti cél, nem?
Van egy videó is erről, hogy két Goldwing karcol a "Sárkány farkán". De szó szerint karcolnak, mert minden kanyarban szikra...
Egy teknős is fényévekkel gyorsabb egy lajhárnál, de attól még teknős.