Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a nagy novemberi motorbőgetésként fog bekerülni a történelemkönyvekben.
De lehet nem a Kossuth térre kéne menni, hanem a FED, IMF, meg az igazi láthatatlan felső 10 000 háza elé...de lehet nem motor kéne oda...
De a gyűlölet összekovácsol...sőt!
Csak ésszel kell hozzáállni..és nem ösztönből.
Valljuk be cigók nélkül nekünk is könnyebb lenne...sokkal könnyebb.
Van néhány zsidó barátom..és a mostani csajom is zsidó. Furcsa mód elhatárolódnak az egész szélsőséges és kapzsi mentalitástól ami rájuk lett húzva. Ők is csak élni akarnak egy normális polgári életet....
Én úgy gondolom ,hogy a többségük így van ezzel...
Arról nem tehetünk , hogy minek születünk....Arról viszont igen ,hogy mivé változunk!
Nöm.Ők az Általánosan Nagyon Útáljuk a Vezért pártiak.
Azért veszélyes dolog azt mondani hogy mindegyik mehet a francba, nem érdekel, nem szavazok rájuk, megt a "lufifújó nagymesterek" helytartói már megint ott topognak a küszöbön csorgó nyállal...

Egyébként ez az erőforrás elszívó világ pénzügyi helyzet sokáig nem tartható fent. Csak az a nem mindegy hogy milyen lesz a változás, és milyen állapotban ér minket.
Az egyik fele eltűnne az országból, a másik fele meg minden éjjel azt várná, hogy leparkoljon a háza előtt a fekete autó! Mert az lenne csak diktatúra a javából!
Miért? A motorozz.hu baloldali?
Fidesz-Jobbik koalíció lenne az amikor azt mondanám, hogy szedem a sátorfámat..
Huhuhuhuhu.Milenne a motorozz.hun akkor.
Isten ments', hogy a Jobbik kerüljön kormányra! Amatőrök hozzá. Viszont egy Fidesz-Jobbik koalícióból már kijöhetnének értelmes dolgok! Értelmesebbek, mint a mostani helyzetből!
Esküszöm nap végére kikötünk a Kossuth téren és a történelemkönyvek lejegyzik majd hogy minden -ahogyan anno a Pilvaxból- a GS 500 fórumból indult ki.
Ok a teljes lista leszerepelt.Marad a jobbik.
Hááááát.
Az egész magvát a cigány és zsidógyűlölet adja.
Oszt van aki tőlük meg Izraelbe katonának.
Haider annak idején fajsúlyosabb politikus volt szerintem és majdnem kicsinálták egész ausztriát kinn.
Minket keresztbe lenyelnének ha Vonáék lesznek itt az irányítók.És nem vagyok meggyőződve hogy van ott annyi ész hogy ellen tudjanak állnia nyomásnak.
Na ott volt a pont! Víz! Hitel!
IMF,Hitelminősítők,stb.
Amit anno az oroszok nevében Vietnam alatt fölvettünk...az nem 10-20-50 %-ot kamatozott....hanem több mint 1000%.ot.....fura mi?
A Világpolitikát is a bankok irányítják..A politikusaink kezét sok oldalról kötik meg.....csak van aki lefekszik nekik...van akinek elég amit még innen lopni tud..
A gazdasági Világválság is egy nagy lufi volt...mint a mostani...mert valakiknek semmi sem elég. Hány színjátékot etettek meg velünk az elmúlt 20 évben? Mostanság kicsit nehezebb..mert az információ áramlás felgyorsult....de a többség még mindig nem foglalkozik vele....sajnos.
A módszerváltás előtt...és óta..az összes politikai párt kimerítette a hazaárulás fogalmát...(privatizáció,közbeszerzés,tenderek..stb.) Sajnos nincs hiteles szereplő." Demokráciában" titkosítunk a bűntényekről...fura.
A MOL ügyben 10 évet kapott a Horvát miniszter....
Kurcsány (nem egy fura ügylet) Bajnai...off shore mágus...(hányan lettek öngyilkosok a libás üzletében?) Demszky..stb.
Nem zörög a haraszt ha a szél nem cseszegetné..
Szimpatikusabb lenne ha az összes politikai gerinctelen is tartana önmérsékletet...ha már szarul megy a szekér..
Hitelek felvétele... 90-ben vettem egy videot részletre....aztán utána számoltam....remek tanuló pénz volt!
Az emberek nagy része nem gondol előre és saját magát hozza vacak helyzetbe....fura mód nem tudom őket sajnálni.
Mo. a rabló gazdaság melegágya.. Tele com. cégek,biztosítók,bankok..gátlástalanul leveszik,átbasszák a népet....de a nép a hülye mert hagyja.
Nem majmolni akarom...de valahogy más országokban u.a az a cég miért tud korrekt üzletpolitikával működni?
Jó jó..valahol még undorítóbbak...de azt leszarom..
Tököm tele az egésszel....vissza a középkorba!:)
Jahh ,hogy akkor a parasztok fellázadtak mert a 10.-ed után jött a 9.-ed.......most hányadán is állunk?
Hát apám, ez egy korrektül összeszedett iromány volt. És sajnos vagy nem, de igaz is.
Nekem csak egy dologból van elegem.

Abból a sajátos magyar népszokásból mint a brazil gépsornál az csatornaépítéskor.
10-en körbeállják azt a szerencsétlent aki ás és nézik,meg megmondják hogy szarul csinálja.
Egyébként én nem látom az orbáni rémtetteket, csak mindig hallok róluk.
Mindent a hangulat/hangulatkeltés befolyásol.
Olaszország 120%-os államadósággal lépett be annakidelyén az EU-ba. Akkor ez frankó volt. Most is ugyan ekkora az adósága, most meg csődközeli helyzetről beszélnek. Berlusconi több mint 10 évig volt hatalmon, most pedig az önjelölt pénzügyi világhatalom (ami köztudottan nem is létezik...ááá nem...csacsiság ) úgy eldózerolta, mintha sosem lett volna.
De az elmúlt 1-2 évben hány európai országban buktatták meg a demokratikusan megválasztott kormányt manipulatív eszközökkel...
Csak azért mondom hogy a nagy elégedetlen rohamok közt érdemes kicsit lehűtenünk magunkat és a sorokk között is olvasni.
Nem akartam hozzászólni, de most már kezdem unni a dolgot...
Nem vagyok közgazdász, mint a sok "okos" a motorozzról, csak egy hülye geográfus, de azért némi rálátásom van a dolgokra. Szóval miért is szar a helyzetünk? Részben ezekért:
- 2008-ban kipukkadt a hitellufi, amire addig annyian építkeztek. Hány motorszalonról tudtok, ami utána bezárt, mert erre a konjuktúrára épült? Én csak Suzukiból fel tudok sorolni vagy 5-öt... És akkor még nem beszéltünk az építőiparról meg a többi üzletágról, amit szintén a hitelek tartottak el. Jöhet nekem a sok barom azzal, hogy "de mert az emberek ki akarják fizetni", a többségük úgy vett föl hitelt, hogy kurvára nem volt rá fedezete. Akinek gondot okoz összeszedni legalább 30-40% indulót, az nem fogja tudni fizetni a többit sem. Nem mellesleg 2004 óta csökken a magyar gazdaság teljesítménye, amit hitelekkel ellensúlyoztak. Látjuk az eredményét...
- Ezekből kapásból jön, hogy valóban nincsenek munkahelyek, mert jelentős részük, ami hitelből ment (hogy sajátból vagy másokéból, az lényegtelen), ezzel megszűnt. A gazdaság jelenlegi állapota nem recesszió meg összeomlás, hanem közeledés a realitásokhoz.
- A munkaerőpiacon kőkemény strukturális válság van. Lehet óbégatni, hogy nyirbálják a keretszámokat az egyetemeken, de a többség úgysem fog soha az életben a diplomájával dolgozni, mert a munkaerőpiacon értéktelen. Totál feleslegesen megy el egy halom pénz a sok esetben meglehetősen gyenge felsőoktatásra.
- Megy a hiszti, hogy "jaj, nem vesszük fel a nagyságos IMF-től a hitelt!", de belegondolt már valaki abba, hogy ezt vissza is kell fizetni? Márpedig ezek a hitelek úgy vannak kitalálva, hogy egy idő után ne tudd visszafizetni. Kell az nekünk, hogy egyszer csak közöljék: "OK, nincs hiteletek, de az ország vízkészlete mostantól a miénk!" Mert megcsinálják szívbaj nélkül. Persze olyanoktól mit várok el, akiknek a hitel a megoldás mindenre? Nem mellesleg a Forintban kibocsátott államkötvények értéke elinflálható, az Euroban felvett IMF hitelnél meg megoldják, hogy mindig gyengébb legyen a Forint...
Na mindegy, meguntam, nem folytatom tovább. És mielőtt megszólalna valaki, nem, nem vagyok Fideszes, életemben egyszer szavaztam rájuk, azt is második fordulóban. Nem is fogok soha. De az mszp-lmp-bajnai sleppre sem!
Szerintem meg egy napról-napra változó világban pont ez a legnagyobb öngyilkosság.
Én megértem hogy valaki vezérként látja a miniszterelnököt, esetleg diktátornak (ezzel már nem értek egyet) de mégis ez a célravezető.
Mint ahogy a honfoglalás alkalmával a 7 autonóm törzs vezére vezérlőfejedelmet választott, mondván: "egy ilyen tetthez egy akarat kell"
És ez nem feltétlenül rossz. Főleg egy olyan világban ahol azért jönnek látre formációk, hogy szétzilálják az egységet.
Valójában az egész politikai osztály, úgy ahogy van minden pártjával együtt megbukott: tehetetlenek. Nem tudják kezelni a helyzetet, akár azért is, mert valójában tényleg kezelhetetlen. Ezért szinte mindegy, melyik párt irányít. A különbség legfeljebb annyi, hogy kicsit lesz szar, vagy egy fokkal több lesz a szar, de nagyjából egál. A politikai osztály becsődölt: egymásra mutogatnak vagy ellenségképet keresnek, sarcolnak, hazudnak, ezzel ki is merült a tevékenység.
Egyre még jók: a saját zsebüket jól megtömni, csak ez rajtunk nem segít.
A megoldást egy világpolitikai fordulatban látom és abban, hogy talán az EU nem hullik szét, hanem inkább konvergál és mint egységben Magyarország így vagy úgy, de nem szakadhat be az európai felszínről: azaz külső hatások optimalizálhatják a helyzetet.

Egyenlőre reménytelen a helyzet!
Naggyonnagyduma
Nem hinném.
Lásd az éjeliőrömet.
Még a 2. gyurcsány alatt is az orbánozás ment.
Nem off. Mert a politika türkében is látszik, milyen jó motor a GS 500.. csak teszi a dolgát szépen csendben, vannak gyengéi, de azokkal meg együtt lehet élni. Na a hazai politika ennek pont a fordítottja
Lenne.
Pontokbaszeded.
Feldobod a motorozz.hu-ra meg a jutyubra.
Bebattyogsz az illetékes irodába alapítani.
Mondjuk Elmélkedések párt.
És én rád szavazok.
Nyugi, ez már csak 1,5 évig lesz így, aztán leüllepszik újra 2 évre.