Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akit érdekel ez azzal folytassuk itt: link

...itt egyre offabb...
Sajna van olyan helyzet amikor lehetsz karakán de cseszheted.
Mikor felszaladt az euro árfolyam.
Beszopatták a bankokat a fix árfolyamos törlesztéssel és a bankadóval mert karakának lettek mivelhogy ne csak az emberek adózzanak.
Van az az eset hogy most melyik ujjam harapjam meg?
Én nem mondom, mert még a végén politikai menekültként végzem

A relatív sok pártból álló országgyűlés mellé teszem le a voksom, így a "nagyokra" nem szavazok. Max akkor ha csak a nagyok közül lehet választani..de ott meg megvan hogy kire miért nem.. amelyik neve mellett kevesebb nem szerepel az én kis listámon, arra szavazok.
Ha bármilyen megoldást felvet valaki annak lehet foganatja?....mostanában nem nagyon....
Jelenleg?..bárki.....aki nem akar diktatúrát.....persze néhány embernek van igénye, hogy szolgáljon egy mindenttudó és tévedhetetlen vezért....a diktátorok mindig ebből éltek.......nem kell gondolkozni hanem csak végrehajtani...
Benéztem...nem gondoltam hogy politikai világmegváltó rovatba csöppenek ....
Átfogalmazom.
A vezérezés és fúúúúú ezek mindent szarul csinálnak féle morgolódást.
Ez gittrágás és nem vezet semmiféle megoldásra ami valamiféle jóhoz vezetne.
Kb mint az mszmp-s volt éjjeliőröm.
Szemét orbán ez mekkora rohadék................dehát a gyurcsány most emelte a gázárat az ígérte ellenére.....................ezis az orbán hibája mert amikor ő volt nem engedte emelni.
Tehát lehet rája kényszeríteni?.....akkor mégsem annyira karakán szabadságharcos?.....horthynál is ezzel védekeztek anno, hogy kényszerítették.....valakit kényszeríteni arra, hogy olyat csináljon amit nem akar csak akkor lehet ha mégis akarja.....könnyedén mondhat olyat, hogy nem....és feláll oszt hazamegy.......senki nem fog fegyvert a fejéhez, hogy márpedig most sanyargasd a választóidat vagy annyi neked.....nem, haza is mehetne....
bocs, hogy belevau!

mondjatok egy jobbat, mint a figyusz!
Ki mondta, hogy utálom, nem utálom egyiket sem csak csináljon legalább úgy mintha érdekelné a zemberek sorsa....,de inkább nem játszta meg magát, karakánul leszar minket....kivéve a haverokat, azoknal jól megy....
Nem gondolkodtál el rajta hogy esetleg nem minden törvényt amit elfogadta ők sem akartak csak kívűlről készerítettek rájuk?
Mert avval tele a púpon.És a fennen hangoztatott utáljuk viktort és csapatát nem lesz jobb se a te se más helyzete.
Miért én mondjak?....én csak azt látom, hogy nekem mi a rossz....és s viktátor és hívei csapata miféle megoldást mondott amíg nem voltak hatalmon?...semmilyet hanem csak azzal nyertek, hogy mindenkinek tele volt a töke a tolvaj maszopszadesz társulattal.....és most megkaptuk a nyakunkba egy még olyanabb társulatot....akiknek a dolga azok nyilván épp kidolgozzák a maguk programját, nekünk kell abból váűlasztani ha megismerjük...ha a vezér előre elmond mindent amit most tett akkor a parlamenbte sem jutott volna be 2010-ben......ezért kell csalóra változtatni a választási törvényt, hogy egyáltalán bent tudjon maradni és a 9 évre választott ügyész-bíró csapat megvédje ha esetleg mégsem sikerül......mivel pont akkor évülnek el a mai ügyek amikor azoknak lejár a mandátuma......

....mint már sokszor írtam, nem az a legnagyobb baj amit a gazdasággal művel, azt ki lehet heverni.....hanem a diktatúra mert akkor már nem lesz választás.....csak ez marad...
Kavics helyett én 6-os 8-as anyákat használtam mert mintha az tisztább lenne.
Én se teszem bele.. :) Marad a jól bevált Brigéciol kis kavics kombo.
Majd benzines mosás.
Én nem tenném.
A hiedelemmel ellentétben vannak jobb szerek is.
Néztem a mithbusters ide vonatkozó részér.
Talán vízkőoldónak jó volt minden másban bukott.
Most olvasom.. Coca Cola-t kell bele tenni! Apám..
Nagyon elegánsan félretáncolsz a megoldás elől.
Miszerint mondj valamit arra mi lenne a választandó konglomerátum.
Konkrétan.
Tele a padlás az orbánkirályozással,vezérezéssel,és a többi felesleges gittrágással.
Adott egy hatalmas államadósság,és a külföldi érdekérvényesítés mindenáron.
Ezekre kérnék egy megoldási javaslatot és nem vezérzést mert ettől a falra mászom hogy csak ez megy.
Gondolom az könnyebb mint a konkrét megoldás kidolgozása a tökéletes helyzet értelmezése és ismeretet helyett.
Olyanok vagytok mint a mupett showban a két vén öreg fószer.

A mit miért nem nem érdekel.
Mit hogy és mikorra javítanál a komplett helyzeten.Mit hogyan csinálnál jobban hogy jó legyen.
Na ezek pontokba szedve érdekelne.
Van valami tuti házi tippetek a tank tisztitására? Persze Mz-nél többször csináltam én is ilyet. Kis kavcsokat rázogattam benne benzinnel keverve. De itt most más a helyzet.
A tankba valami zselés dzsuva van. Olyan mint a benzin viz kosz keveréke lenne. És csak kitörölni lehetne onnan. De azt nem lehet persze. Valami forró mosogató szeres viz?Vagy a sima tiszta benzin feloldja?
hát a karbi sem volt egyszerű de 4óra szenvedés után makulátlan lett. :) Ma esik, úgyhogy ráérek a tankra is.
Nem, nem a pénz igérete a titok....hanem a nemzeti érzelmekre való hivatkozás és igazából ott is csak az ellenségkép elkerülése hisz ki akar hazaáruló lenni a többiek szemében?...ezért inkább azt mutatja, hogy mekkora hívő ő is.....a pénz szórása annak a hitnek a jutalma...
Az elempe a szadesz masodvonala.Meg a mongolidiotaknak is kilogott a lolab.Valami hitelesebbet kene.......ezert lenne jo a mindenttudo kibic morgoncokat aktivizalni hogy kicsit mutassak mar be mit tudnak.Ne csak jarjon a ..........
Ez is áltlánosan használt félrebeszélés...nem, nem tudok és mások sem tudnak mindent jobban és épp ezért választunk magunk helyett képviselőket, hogy azok jobban tudják.....ugye a vezér liberális demokrataként kezdte és amikor ott nem sikerült az szdsz-el szemben vezetőszerepre szeret tenni akkor váltott a nemzeti oldalra...az ő esetében azt mondják, hogy fejlődött és dehogy szélkakas....akkor ezen logika alapján bárki ugyanígy fejlődhet így akár kádárt is lehet nagy demokratának nézni...... ....abban viszont igazad van, hogy ha valaki túl sok olyat tesz amit nem kedvelnek akkor nem a másik mellet hanem ő ellen fognak szavazni a zemberek......a vezér is így került hatalomra, hívő kb 1 milla lehet, a többiek kúrcsányék ellen szavaztak.....és ezért változtatja meg a törvényt nehogy így járjon......na meg az új törvény szerint a csalás már nem bűntett és ezért nem is vizsgálhatja más csak az általuk kinevezett bizottság ami viszont azt minősít csalásnak amit csak akar......ez lesz a kékcédula óta, de inkább annál is nagyobb csalással történő választás....
Az LMP-sek elkezdtek főzni... aztán most rájöttek hogy vagy a receptjük, vagy a szakácsuk rossz. Tanulságos rövid történet
Jogos! A 4 millás minimálbér még nem győzné meg az embereket, ellenben az ingyen sörrel
Ez nagyon egyszerű.
Proteszt az ember.
Ha valakit nagyon utál az ellenfelet kezdi szeretni.