Rohadt drága.
Ezer dollár körül venni egy régi japó valamit haccáz köbcenti felett a többi benyára és hamburgerre menne.
A repülőjegy kérdése az egész.Vagy hajóstoppal.
Gondolom ő bérelné a motort, aminek elég borsos ára van. Kb. 2 éve nézegettem én is, meg is lepődtem rajta. Jobban megéri venni kint egyet, aztán a túra végén eladni.
Szerintem tökmindegy lesz mert a lényeg hogy orbán a vétkes.Ha valaki most felrobbantaná és 14-es választáson nyerne bajnai akkoris a vezér lenne a hunyó még 10-15 évig.
Na ez az, nem is értem miért csak azt a szakaszt emlegetik mindig. Ott szinte az összes út olyan.
Mekkora esély van rá hogy egyszer eljutok oda, ha még a Horvátoknál sem voltam?
Tényleg milyen jó lenne ha bebuknák, mert akkor valami új jönne. MSZP+Bajnai+idegen érdekek+és mindez a mi számlánkra. Tehát ami eddig volt. Nincs új a Nap alatt, csak annyi hogy a kollaboránsokat most nem Moszkvában, hanem Washingtonban képzik ki.
Gyakorlatilag lesz..m............gyakorlatilag a t..köm kiváncsi a folyamatos orbán az oka még a dinók kihalásának is dumára.
Rohadtul várom már hogy bebukják a választást és a kórusnak bedugulna.
De gyakorlatilag tökmindegy lesz mert ha bebukják KB 20 évig a kórus tuti az orbánra fog 14 után is mindent.(van ismerős öcsinek aki a gyurcsány 8 éve alatt mindent az orbánra fogott még a 89-utáni taxislázadást is)
Gyakorlatilag mindenki annyira pro és tud mindent ott a fotelben internet előt hogy simán lejátszanák a politikát jól.
Csak mikor oda kerül a sor hogy na választás van tessék megmutatni mit tudnak valahogy nem mászik elő senki a kő alól és csinálná.
Egy epizódban volt vagy 6-10 út bemutatása, abban volt a Sárkány farka is. De semmi extra nem volt. Elmondták hogy mennyi motoros baleset van ott évente, meg hogy néha a GPS bevezet egy két kamiont is a szakaszra.
Az a rész volt a leggyengébb szerintem. Én láttam. Annyira szíriösz meg dedli meg minden volt az az út, hogy a félős amerikaik reszketve mernek csak végigmenni rajta (tükör aszfalt, csak kanyarog..) Ez volt a lényeg, meg az hogy eredetileg egy indián ösvény volt, csak leaszfaltozták
ööö, inkább elmaradtak mert hit ellen az észérvek bosszantóak.....ott vannak közgazdászok(vicc, hogy épp medgyesnek(egom) az egyik volt tanácsadója aki leginkább magyaráz) akik érvelnek.....és azokat nehéz unortodox metodussal legyőzni....és olyankor jön a hit.....azt viszont az érvek nem hatják meg....
Kivonták az űrsiklót.
Ezer dollár körül venni egy régi japó valamit haccáz köbcenti felett a többi benyára és hamburgerre menne.
A repülőjegy kérdése az egész.Vagy hajóstoppal.
Egyébként a vas kiszállítása a drága? Mert ott meg féláron is tankolsz, azért az sem mindegy.
Ha veszel egy olcsó gépet new york-környékén fél évig mászkálhatsz kedvedre.
Itt szeretnék egy motoros fényképet csinálni.
ott van egy említésre sem méltó hegyecskelán.......Asszem sziklásnak híjják és az Andok nevű buckákban végződik.
Mekkora esély van rá hogy egyszer eljutok oda, ha még a Horvátoknál sem voltam?
Rohadtul várom már hogy bebukják a választást és a kórusnak bedugulna.
De gyakorlatilag tökmindegy lesz mert ha bebukják KB 20 évig a kórus tuti az orbánra fog 14 után is mindent.(van ismerős öcsinek aki a gyurcsány 8 éve alatt mindent az orbánra fogott még a 89-utáni taxislázadást is)
Gyakorlatilag mindenki annyira pro és tud mindent ott a fotelben internet előt hogy simán lejátszanák a politikát jól.
Csak mikor oda kerül a sor hogy na választás van tessék megmutatni mit tudnak valahogy nem mászik elő senki a kő alól és csinálná.