Oda semmiesetre se menj! Ha már hozni akarsz, hozz amilyet gondolsz - mivel nem volt sok reagálás.
Mondjuk én az édesebbet javaslom, mert a nem borisszák - márpedig itt senki nem alkesz - azt kedvelik jobban. Meg különben is: válogatós f...sznak kutya picsájába a helye! Isznak, ami van!
Szerinted az ásás után lesz nekem erőm "udvarolni"!? Azért bajtársi erénynek tekintem, hogy gondoltál rám! Ha pénteken odaérek esellleg, akkor majd jól feltérképezem a lehetőségeket...
No, én is megyek a tollasbálba mulatni egyet... elvermelek holnapra!
Ahogy Blue írta a napokban: "Gyűrögetős kedve van nekije!" Kettő asszem csak bemelegítésnek lészen elég a Főninek!
Én meg hatástalanítom magam a sörrel hajnalra!
E zászló alatt egyesülünk! (No, erre az egyesülésre Blue-nak lesz gondolata... )
Gondolj bele Főni! Milyen penge is lészen majd közösen ülni a tábortűznél! No, persze szigorúan a nemek harca játék szabályait betartva!
Oda semmiesetre se menj! Ha már hozni akarsz, hozz amilyet gondolsz - mivel nem volt sok reagálás.
Mondjuk én az édesebbet javaslom, mert a nem borisszák - márpedig itt senki nem alkesz - azt kedvelik jobban. Meg különben is: válogatós f...sznak kutya picsájába a helye! Isznak, ami van!