Valamikor jan-februar magassagaban mennem kell colophoz.ha kell johetsz.az exta lukakat kene eltuntetni a ruhamrol.
Az ha bevenni kell a ruhabol,esetleg csak a hossz nem jo a protektorok jo helyen vannak az nem veszes arban.
A hizas miatti betoldasok es panelcserek annal inkabb.ugyhogy fogyni lehet hizni nem.
De ha szélesebb a vállad, a mellkasod, és vastagabb a karod, akkor mindjárt más. Mondom amikor én vettem a dzsekit, alig bírtam behúzni a cipzárt, majdnem egyel nagyobb méretet vettem, most meg simán aláöltözök.
A múltkor 3 doboz sört is hazamotoroztam a dzseki alatt.
Szerinted a régi ülés rámegy az új ülésesre..bár már rég kipróbálhattam volna... mondjuk nekem nem a kocka forma tetszik...hanem a cafe raceres segg...
Azért köszönöm
Én is föl le dobálok 5-10 kilókat, és nagyrészt izomból. Így most az a dzseki, ami pont jó volt a vásárláskor most nagy rám. Tudom, gyúrni kéne...lehet belevágok.
Karácsony utáni Lajos érdekelne. Ha nem is veszek semmit egy kis kiruccanás nem árt. Bár szerintem ha jó árban van gerincvédő, arra érdemes lehet beruházni, biztos ami tuti.
Én várok és talán karácsony után összehozunk egy utat ki Ninjával, meg akit még érdekel, szvsz. karácsony után lesz nagy leárazás.
Mondjuk egy jó gerincvédő beférne a cuccom alá
Van valakinek tapasztalata ruhaátszabás ügyben? Vettem egy kétrészes bőrt, amin cippzárt kell cserélni és kicsit nagynak érzem, át kell gondolnom, megéri-e átszabatni. A dzseki pont jó, könyök pont a helyén, de az alkarom rövidebb, mint illene és ott hosszú.
A nadrág meg tök jó csípő, segg, comb vastagság, de sípcsontomnál megint hosszú... nem tudtam otthagyni, mert szinte ajándék volt. Tudom, nem kéne úgy kinézni, mint ET, már írtam is a télapónak, de most ez van... ja és még várnom is kell a szabatással, mert éppen fogyóban vagyok. (vagy elbaszódott a mérleg)
rakattam a mocira egy SportDémont, remélem megtérül a plusz költség, meg minden apróságot megcsináltatok a szerelővel, szal abszolút költségmentes lesz a moci, sőt tegnap voltam fent Pesten a törzskönyvéért is a drága Bankba , szal már azonnal el is vihető
Az ha bevenni kell a ruhabol,esetleg csak a hossz nem jo a protektorok jo helyen vannak az nem veszes arban.
A hizas miatti betoldasok es panelcserek annal inkabb.ugyhogy fogyni lehet hizni nem.
A múltkor 3 doboz sört is hazamotoroztam a dzseki alatt.
Esetleg ki jön?
Azért köszönöm
http://youtu.be/EaHeEZUG2-Y Triumph Bulldog
Én is föl le dobálok 5-10 kilókat, és nagyrészt izomból. Így most az a dzseki, ami pont jó volt a vásárláskor most nagy rám. Tudom, gyúrni kéne...lehet belevágok.
Karácsony utáni Lajos érdekelne. Ha nem is veszek semmit egy kis kiruccanás nem árt. Bár szerintem ha jó árban van gerincvédő, arra érdemes lehet beruházni, biztos ami tuti.
Viszont nőni már tuti nem fogok legalább
Mondjuk egy jó gerincvédő beférne a cuccom alá
Van valakinek tapasztalata ruhaátszabás ügyben? Vettem egy kétrészes bőrt, amin cippzárt kell cserélni és kicsit nagynak érzem, át kell gondolnom, megéri-e átszabatni. A dzseki pont jó, könyök pont a helyén, de az alkarom rövidebb, mint illene és ott hosszú.
A nadrág meg tök jó csípő, segg, comb vastagság, de sípcsontomnál megint hosszú... nem tudtam otthagyni, mert szinte ajándék volt. Tudom, nem kéne úgy kinézni, mint ET, már írtam is a télapónak, de most ez van... ja és még várnom is kell a szabatással, mert éppen fogyóban vagyok. (vagy elbaszódott a mérleg)
Motorozok egy kretén, ez van a személyes adatainál:
"Nem intek már egy ideje senkinek az úton, mert nem tudni, hogy a sisak mögött baromarc rejtőzik-e, azokat meg, mint említettem nem bírom. :-)"
no comment.
ganja!http://www.ebay.de/itm/suzuki-...